Rocket Man Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

94.90%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

143.055.00 USD

Subiect

Mâncare, Sci-Fi, Spațiu

Rocket Man

rocket man Recenzie slot online

Dacă așteptați un joc despre un cântec Elton John, atunci rocket man s -ar putea ca slotul să nu fie ceea ce căutați, ca acesta IGT Jocul se referă la un supererou în stilul anilor 1930, care are un jetpack legat de spate. Rămâneți cu asta rocket man Totuși.00 felul tău.

rocket man este un joc extrem de reușit, cu simboluri uimitor de detaliate pe cele 5 mulinete. Răufăcători, baraje în suferință și arme misterioase se alătură rocket man pe cele 99 de linii de plată. Spre deosebire de mulți IGT Slot Machines, acest joc este compatibil pe deplin mobil, astfel încât vă veți putea bucura de acțiunea pe smartphone -urile și tabletele Android, iPhone -uri și iPads.

Această acțiune include substituții sălbatice și rotiri gratuite, unde se vor adăuga un plus de sălbăticie la mix, ajutându -vă să colectați mai multe premii. Există, de asemenea, un format palpitant de tamburi, care poate duce la formarea mai multor combinații câștigătoare dintr -o singură miză.

Luați -vă pachetul de rachetă pe strâns, aprindeți hârtia cu atingere albastră și jucați rocket man sloturi joc gratuit pe această pagină. Apoi economisiți Dames și învingeți băieții răi pentru numerar real ca unele dintre cele mai bine cotate și cazinourile noastre mobile.

rocket man Controluri și configurarea sloturilor

IGT ați colaborat cu Jocurile Vault 5 pentru a vă aduce acest slot. Dezvoltatorii au lucrat împreună pentru a se asigura că apelează la jucătorii casual cărora le place să joace pentru mize mici, precum și jucători serioși care caută câștiguri mari.

Un meniu neobișnuit, dar ușor de utilizat.01 pe linie până la maximum 1.50. Acest lucru oferă o gamă generală de pariuri pe cele 99 de linii de plată a 0.99 pe spin până la 148.50. Cu 99 de linii de plată în joc, rocket man slotul vă oferă o mulțime de victorii pe măsură ce aveți linia 3 sau mai mult din același simbol pe o linie de la stânga la dreapta.

Are o volatilitate scăzută, care este opțiunea preferată pentru majoritatea jucătorilor, deoarece nu va trebui să așteptați mult timp pentru o victorie, chiar dacă plățile pot fi pe partea inferioară. Nu vă faceți griji, deoarece randamentele generale sunt de peste 95% și rocket man este autorizat complet pentru a garanta joacă juste.

Veți vedea ce va merita fiecare combinație de simboluri atunci când consultați paytable, prin intermediul unui buton din partea de sus a jocului. Simbolurile sunt incredibil de realiste și includ pungi de diamante, bare de aur și cazuri umplute cu numerar. Acestea arată ca niște articole de mare valoare, dar plătiți de fapt premiile mai mici. O femeie țipătoare, jurnalistă curajoasă, Baddie, și eroică rocket man sunt simbolurile de mare valoare.

Designul remarcabil și caracteristicile suplimentare, inclusiv acele tambururi speciale de cădere sunt toate transportate pe versiunile desktop și mobile ale jocului, așa că, totuși, alegeți să accesați rocket man slot, sunteți sigur că veți găsi câteva jocuri și caracteristici interesante.

rocket man Caracteristici de joc și bonus

Simbolurile sunt stabilite pe cer deasupra unui oraș. Coloana sonoră veselă nu stă bine cu tema acestui joc, dar nu vă deranjează, este încă plăcut să ascultați și există întotdeauna butonul mut.

Când începeți să rotiți tambururile, prima caracteristică pe care este probabil să o întâlniți este tambururile care se tundling. Odată ce s -au făcut orice plăți, simbolurile care au făcut parte din victorie vor dispărea, lăsând spații pentru ca simbolurile de mai sus să cadă în. Altele noi vor apărea de sus de mai sus și acest lucru poate duce cu ușurință la crearea unei alte linii câștigătoare. Tamburele de tumbling continuă până când nu se văd noi victorii. Este o modalitate excelentă de a ateriza mai multe victorii la rând, totul pentru un singur pariu.

Numărul de victorii este ajutat de simbolul sălbatic, care acționează ca alții dacă poate completa o combinație pe o linie de plată. O armă ciudată, care arată ca o bombă atomică gata să se stingă, este un simbol de împrăștiere.

Acest lucru declanșează o caracteristică gratuită a jocurilor, unde se poate vedea un al doilea simbol sălbatic. Acest lucru înlocuiește orice împrăștiere în timpul rundei bonus, astfel încât să aveți o șansă și mai bună de a obține câteva premii înainte de încheierea rundei. Tăietele de tumbling și simbolul sălbatic standard sunt încă active în timpul jocurilor bonus, ceea ce face și mai ușor colectarea câștigurilor.

Caracteristici de slot

Concluzie

rocket man Slotul online va atrage oricine îi place eroii de benzi desenate, cum ar fi The Rocketeer, sau alți clasici din 1930 din anii 1930. Simbolurile cu efect 3D și realismul fantastic fac ca jocul să iasă în evidență la cazinourile online și mobile. Bonusurile nu sunt nimic nou, dar sunt încă încercate și caracteristici testate, care sunt foarte populare în rândul jucătorilor din întreaga lume.

Dacă vă place subiectul, atunci super heroes slot din Yggdrasil ar trebui să fie pe radarul tău. Este un alt joc în care personajele fictive se luptă pentru glorie. Graficele 3D fac ca jocul să pară să apară de pe ecran și mai multe caracteristici se adaugă la emoții. Simboluri sălbatice aleatorii, multiplicatori câștigați, jocuri gratuite și simboluri în schimbare se găsesc, împreună cu câștiguri garantate.

Vei găsi rocket man La multe dintre cele mai bune site -uri online. Aceste site -uri prezintă întreaga gamă de IGT Mașini de sloturi online, inclusiv unele dintre fantastice sloturi de jackpot, cum ar fi Cleopatra. Asigurați -vă că începeți aventura colectând recompense bonus de bun venit atunci când vă alăturați și faceți un depozit inițial.

Partenerii cazinoului