Rocky Slot

Playtech

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

7.500.000.00 USD

Subiect

Filme, celebrități, acțiune/aventură

Rocky

rocky Recenzie slot online

Acest slot cu greutate grea de la Playtech împachetează un pumn atunci când vine vorba de caracteristici bonus, de la șansa de a revendica premii uriașe în ring până la clipuri iconice din clasic"rocky" filme.

Despre rocky Joc de sloturi online

În esență, un tambur, 25 slot de payline, la intrarea în joc, veți fi în curând înscris cu cele mai bune bucăți din franciza clasică de box. Tamburele se învârt spre sunetul unei pungi de viteză și, în loc să folosească cărțile de față tipice, plățile se extind prin simbolurile R, O, C, K, Y. Acest lucru este dintr -un motiv, pentru că dacă reușești să explici rocky Pe tambururi, veți câștiga de cinci ori pariul. Aceasta poate fi o sumă considerabilă, știind că limitele de pariuri variază între 0.01 și 500 pe rotire.

Vorbind despre pariuri, jucătorii se pot alege singuri cu câte linii de plată cu care să joci, cu câte monede să parieze pe fiecare linie de plată și valoarea acestor monede. Toate făcute fără efort datorită unui buton MAX BET la îndemână și a unei setări de rotire automată.

Alte simboluri mari câștigătoare sunt ticăloșii din primele patru filme - de fiecare dată când apar într -o linie de câștig, veți fi tratați cu un clip de top din filme. Dar pentru un adevărat ruckus, va trebui să aștepți jocul bonus. Toate câștigurile pot fi jucate pentru a dubla premiul.

Caracteristici, speciale și simboluri

Am dat deja că rocky Jocul de sloturi online se mândrește cu mai multe caracteristici bonus interesante pe care trebuie să le aveți în vedere. In timp ce rocky Jackpot este excelent, adevăratul jackpot este rezervat pentru wildcard. Reprezentată de rocky Balboa însuși, simbolul înlocuiește oricare altul într -o linie de câștig, cu excepția împrăștierii (armăsar italian). De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, aterizarea a cinci dintre acestea la rând, vă va recompensa de 10.000 de ori de 10.000 de ori miza inițială!

De asemenea, asigurați -vă că aveți grijă de împrăștiere, armăsarul italian. Aterizarea a trei sau mai mult pe tambururi va activa bonusul de rotiri gratuite. Veți primi 15, 20 sau 25 de jocuri gratuite, inclusiv un multiplicator de 2x pentru a acumula și mai mult aceste câștiguri. Dacă este ziua ta norocoasă și rotiți din nou bonusul de împrăștiere în timpul jocurilor gratuite, veți fi răsplătit cu alte 15 rotiri. Acest lucru se poate întâmpla din nou și din nou, ceea ce înseamnă că recompensele sunt interminabile.

În cele din urmă, există bonusul de eliminare care este activat la aterizarea simbolului knockout pe tambururi unu și cinci. Această rundă bonus prezintă un meci de titlu între rocky și unul dintre cele trei nemese ale sale: Apollo Creed, Clubber Lang sau Ivan Drago. Odată ce îți alegi adversarul, te îndrepți spre ring pentru zece runde interesante de acțiune de la vârful până la picioare. Fiecare rundă rocky Câștigă, acordă un premiu în bani de trei ori pariul dvs. total. Loviți mai devreme cu pumnul de eliminare și veți câștiga un premiu pentru fiecare rundă rămasă.

În total, un motiv suficient pentru a intra în inelul fantasticului rocky joc de sloturi!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului