Slotul De Răzbunare Al Lui Rook

Betsoft

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Betsoft

RTP

94.53%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

233.000.00 USD

Subiect

Jungla, Aztec, Mexic

Rook's Revenge

Recenzie de sloturi online de răzbunare a lui Rook

Călătorind pe valul popularității jocurilor de cazino cu temă aztec, Rook's Revenge by Betsoft omagiul civilizațiilor antice din America Latină cu unele uimitoare grafice 3D și simboluri care pot plăti premii impresionante. Utilizați orice dispozitiv pe care doriți să îl descoperiți artefactele Aztec potrivite oriunde pe cele 25 de linii de plată ale sale, iar acest slot vă va plăti până la 2.330.000 de credite pentru problemele dvs!

Similar cu unul dintre NetentCele mai mari hituri, căutărea lui Gonzo, răzbunarea lui Rook vine cu tambururi în cascadă care explodează combinații de simboluri câștigătoare. În timp ce jucați, veți ajunge și să experimentați alte bonusuri precum jocurile de rotiri gratuite, dar și unii multiplicatori de premii care pot face ca jackpot -urile uriașe să se întâmple cu un pic de răbdare.

Cum să joci slotul online de răzbunare a lui Rook

Jocul de răzbunare a lui Rook nu este o știință a rachetelor. Chiar dacă sunteți un jucător neexperimentat, nu veți avea probleme să vă bucurați de acest slot 3D, deoarece are doar două controale de pariuri. Faceți clic pe Controlul monedei pentru a alege valoarea preferată a monedei, apoi creșteți sau reduceți pariul pe linie pentru a alege dimensiunea premiilor dvs. și suma de bani pe care o plătiți pentru fiecare spin. Există o selecție largă de pariuri pe care le puteți pune în funcție de bugetul dvs., de la un pariu de început de 0.25 de credite pentru o miză de 125 de credite pe rundă pe rundă.

Dacă doriți să aflați cum puteți câștiga bani în asta Betsoft Joc, nu trebuie decât să aruncați o privire în interiorul paytable -ului cu butonul"Vizualizare plătește" pentru a vedea toate liniile de plată împreună cu simbolurile slotului și premiile lor. Răzbunarea lui Rook are șapte simboluri tematice aztece care pot plăti numerar și toate premiile lor variază în funcție de pariul dvs. pe linie. Dar ceea ce este grozav este că, chiar și cu cel mai mic pariu, plățile sunt încă decente, oferindu-ți returnări de 3-2.500 de monede pe secvență. Cu toate acestea, dacă creșteți pariul de linie, puteți debloca premii mai atractive, variind de la 15 monede la 12.500 de monede pentru o singură secvență! Adăugați oportunitățile unice de plată ale mecanicii cu tamburi în cascadă pe deasupra acestor premii uriașe și veți obține un slot care poate fi excepțional de profitabil atunci când jucați pentru bani reali.

Răzbunarea lui Rook vine și într-un pachet mobil, care a fost conceput pentru a juca atât pe dispozitivele mobile iOS, cât și pe Android. Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, veți putea întotdeauna să vă jucați atât în modul manual, cât și în modul Autoplay. Cu toate acestea, în loc să aveți o gamă completă de butoane pe ecran, majoritatea controalelor dvs. vor fi relocate în meniul jocului atunci când mergeți mobil.

Caracteristici de răzbunare a lui Rook și rotiri gratuite

Odată ce ați apăsat butonul de rotire, țineți -vă ochii pentru orice secvențe de trei sau mai multe simboluri identice care aterizează pe o linie de plată de la stânga la dreapta, pentru că așa veți fi plătit în slotul de răzbunare al rookului. S -ar putea spune destul de standard, dar numai până când luați în considerare caracteristica Cascading Tambur. Și anume, în loc să plătească doar o singură dată, acest slot șterge automat orice simboluri câștigătoare din tambururi, lăsându -le pe noi să cadă de sus pentru a le înlocui și vă oferă o șansă gratuită de a câștiga încă o plată. Și dacă aveți vreodată nevoie de ajutor cu prima victorie sau cu oricare altul, aveți și un simbol bonus sălbatic care apare pe tamburi.

Mai mult, nu numai că tambururile în cascadă adaugă noi simboluri pe ecran, dar declanșează și multiplicatori câștigați care vă pot spori în mod semnificativ profiturile atunci când jucați la un cazinou cu bani reali. În timpul jocului de bază, conectarea a două, trei sau mai multe victorii la rând va crește contorul multiplicator al jocului cu 2x, 3x și, respectiv, 5x, permițându -vă să câștigați premii gratuite care sunt sporite de până la cinci ori. Și dacă intrați în runda de rotiri gratuite, acești multiplicatori vor fi și mai mari, începând de la 3x pentru o primă victorie și urcând până la un 15x foarte atractiv pentru a patra plată consecutivă. Cu toate acestea, pentru a declanșa rotirile gratuite, va trebui mai întâi să colectați trei simboluri de mască de aur pe o linie de plată activă și să se plângă unul, doi și trei.

Caracteristici de slot

Verdictul de răzbunare al lui Rook și sloturi online similare

Pe scurt, Rook's Revenge este un produs pentru fanii sloturilor moderne și a pokies-urilor cu temă aztecă, care doresc un joc care să poată plăti bani cu adevărat buni. Asemănarea cu NetentCăutarea lui Gonzo este izbitoare, cu excepția faptului că răzbunarea lui Rook este un joc de varianță medie, așa că, dacă ți-a plăcut acel slot Machine, există șanse mari. Principalele avantaje pe care le oferă acest joc sunt multiplicatorii și premii uriașe câștigătoare, care pot fi combinate pentru a câștiga un jackpot masiv de 2.330.000 de credite oricând joci pentru numerar real. Totuși, cu raportul de lovire ridicat al slotului, bănuim că un astfel de premiu umor va fi o excepție rară, spre deosebire de victoriile mai mici, dar mai constante.

În mod alternativ, dacă preferați să jucați pokies care sunt mai volatili cu plățile lor, există o mulțime de sloturi de mare variație online, veți găsi mai multe pe placul dvs. Căutarea lui Gonzo în sine este o mașină de slot cu volatilitate mare, care este practic identică cu răzbunarea lui Rook și vine și în modul VR de care vă puteți bucura cu ochelari speciale. Există, de asemenea, jocuri volatile precum BetsoftSlot Slot Slot Slot Slot, care oferă o prezentare tematică cu vampiri, mai multe bonusuri și un jackpot de până la 965.620 de monede. Și dacă oricare dintre joc nu se potrivește gustului tău, poți naviga și la unele dintre cele mai bune cazinouri online pentru a găsi zeci de alte sloturi pe care le poți juca pentru numerar real.

Partenerii cazinoului