Samba De Frutas Slot

IGT

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

93.37%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Animale, călătorii, carnaval

Samba De Frutas

samba de frutas Recenzie slot online

Ole! Bine ați venit la o mașină de slot în stil latin, umplută cu simboluri colorate și caracteristici pline de fructe. samba de frutas este un joc cu energie mare, care nu arată ca altul. Cele 5 mulinete sunt traversate de un uimitor 100 de linii de plată și fiecare tambur este umplută cu 8 simboluri.

Poți juca samba de frutas Slot Machine la unele dintre cele mai bune site-uri de cazinouri online și mobile, unde stilul orbitor și caracteristicile unice l-au făcut un hit de smash. De fapt, este unul dintre cele mai populare jocuri din întreaga gamă de la IGT dezvoltator. Tehnologia internațională a jocului (IGT) au un portofoliu imens de sloturi video online, inclusiv unele dintre cele mai mari din lume, cum ar fi Cleopatra, deci samba de frutas are multe de trăit.

O gamă vastă de pariuri deschide acest joc până la jucători pe orice buget, chiar până la maximum 1.000.00 pe rotire. La aceste mize, puteți colecta un premiu de 250.000.00 Dacă combinația prefectului este aterizată. Dar există o mulțime de șanse de a solicita câștiguri mai modeste, ca samba de frutas prezintă substituții sălbatice, stacked simboluri și tambururi mai bogate într -o rundă de bonus de rotiri gratuite.

Pregătește -te la petrecere ca a noastră samba de frutas Revizuirea sloturilor online vă duce prin acest joc luminos și vesel. Verificați -l singuri, pe PC -urile pentru desktop, dispozitivele Android și iOS, fie în modul Freeplay aici, fie la unul dintre cazinourile noastre online foarte recomandate.

samba de frutas Controluri și configurarea sloturilor

Este timpul de carnaval la IGT site -uri de cazinouri și nu veți avea nevoie de experiență pentru a vă alătura distracției. Ca toate sloturile din IGT, samba de frutas este ușor de configurat și tot ce trebuie să faceți este să decideți cât de mult doriți să mizați pe spin. Este posibil să vă jucați cu doar 1 din cele 100 de linii de plată active, pentru cel puțin 0.01 pe rotire, dar asta înseamnă că probabil vei învârti tambururile de veacuri înainte de a câștiga ceva. Este întotdeauna cel mai bine să activați toate liniile disponibile, pe care le puteți face de la doar 1.00.

Deși cele 8 simboluri pe aspectul tamburului pot arăta puțin copleșitor la început, este ușor de înțeles și în multe feluri samba de frutas Funcționează în același mod ca majoritatea altor mașini de slot. O mare diferență este că este un joc câștigător în ambele moduri care plătește atunci când potriviți 3 sau mai multe simboluri pe o linie de plată activă, fie din partea stângă, fie din dreapta, nu doar din stânga.

O privire la paytable arată de câte ori se acordă pariul pe linie cu fiecare victorie. Pictogramele standard de cărți de joc, de la 9 până la A, valorează mai puțin decât papagalii colorați și toucani, care se extind fiecare peste 2 rânduri. Simbolurile cele mai plătite sunt cei 2 dansatori, fiecare în cel mai bun echipament de carnaval și fiecare întinzându-se pe 3 rânduri. Aceste personaje vesele vor plăti 500x linia dvs.

Dacă joci samba de frutas Slot Machine Pe un dispozitiv mobil, aspectul neobișnuit funcționează bine în modul portret și veți constata că controalele sunt repoziționate, astfel încât degetele și degetele mari să le poată atinge cu ușurință.

samba de frutas Caracteristici de joc și bonus

Tăietele de dimensiuni mari sunt așezate în partea stângă a ecranului, în timp ce dreapta este preluată cu o imagine mare în stilul posterului titlului jocului și o femeie zâmbitoare într-o pălărie vastă alcătuită din bucăți de fructe. Panoul de control se află sub această imagine, sau în partea de jos a tambururilor din versiunea mobilă.

O schemă de culori vii și tamburi uriașe nu sunt singurele lucruri interesante despre acest joc IGT l -au împachetat și plin de caracteristici bonus. O pălărie uriașă, plină de fructe, la 8 rânduri înalte, este o piesă de cap imposibilă, dar și o vedere binevenită, deoarece acesta este un simbol sălbatic. Poate înlocui toate, cu excepția maracasului, pentru a completa o secvență de simboluri potrivite pe o linie, dacă este necesar.

Deoarece poate umple o tambur întreagă, este mai probabil ca sălbăticia să poată face ca alții, dar premiul de top de 1.000x pariul de linie este al tău dacă aterizați sălbaticul chiar pe o linie, fără ca acesta să se înlocuiască.

Veți descoperi, de asemenea, un joc de rotiri gratuite, declanșat de 3 sau mai multe dintre simbolurile Maraca care apar în orice locuri de pe Middle 3 tambururi. În timpul jocurilor gratuite, simboluri sălbatice suplimentare și plăți mai mari stacked Simbolurile vor fi văzute. Rotirile libere se joacă pe un nou fundal, iar simbolurile sunt ușor diferite, dar valorile reale sunt identice.

Caracteristici de slot

Concluzie

O temă distractivă, coloana sonoră plină de viață și culorile strălucitoare sunt unele dintre cele imediate attractions de samba de frutas. Ne place mecanismul câștigat în ambele moduri, ceea ce face mai ușor simbolurile de potrivire a terenurilor pe linii și stacked Sălbaturile sunt un mare ajutor.

Acesta este un slot de volatilitate medie, în care frecvența plăților de premii se echilibrează bine cu dimensiunea victoriilor, deși revenirea declarată la un procent de jucător de 94.71% este puțin sub 95%+ pe care ne place să -l vedem. Deși tambururile uriașe arată complicate, acesta este un joc ușor de învățat și este potrivit pentru jucătorii de toate nivelurile de îndemânare și experiență.

Dacă doriți mai multă distracție fructată, atunci aruncați o privire carnaval forever, din Betsoft. Acest joc are o configurație mai convențională cu 5 roci, cu 10 linii și are imagini similare cu participanți pe ecran. Caracteristici precum un plutitor de carnaval sălbatic și jocuri gratuite sunt simple, dar ușor de urmărit, ceea ce face ca acest joc să fie ideal pentru jucătorii începători.

Alăturați -vă acestor petreceri pline de viață, îndreptându -vă pe un site de cazinou online recomandat}, unde puteți învârti noaptea în timp ce vă bucurați samba de frutas și carnaval forever.

Partenerii cazinoului