San Quentin Xways Slot

Other Game

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.03%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

4.800.000.00 USD

Subiect

Politisti si hoti

San Quentin Xways

san quentin xways Recenzie slot online

Camerele de securitate veghează asupra setului de tambururi 5x3, cu pereții celebrului turnuri de închisoare și paznic vizibil în fundal. san quentin xways Game Slots folosește grafică în stilul benzi desenate și are 5 deținuți, plus o selecție de articole tematice, cum ar fi o lamă de ras într-o perie de păr, o rolă de toaletă și o bară alunecoasă de săpun care ar putea fi utilă pentru unele dintre cele mai"prietenoase" prizonieri.

Totul s-a terminat cu un umor bun și nu vom da nimic aici, dar sunteți sigur că veți primi câteva râsete atunci când jucați pe computer, iOS, Android sau Windows Mobile, la oricare dintre cazinourile noastre online de înaltă evaluare.

Aterizați simbolurile potrivite pe cele 5 tamburi și 243 de moduri câștigătoare de a debloca celulele deasupra și sub jocul principal. Aceste caracteristici de declanșare, cum ar fi simbolurile împărțite și stacked simboluri care să te ajute să obții un câștig. Vorbind despre câștiguri, multiplicatorul maxim de 150.000x este la fel de generos pe cât am văzut vreodată și adaugă la o vaste 4.800.000.00 la cele mai mari mize.

Cum să joci san quentin xways Jocuri mecanice

Gama de pariuri de 0.20 până la 32.00 pe rotire se va potrivi cu jucătorii de la mijlocul mizelor, inclusiv la cele mai bune cazinouri mobile. Este un joc foarte simplu de configurat, cu un clic pe simbolul"$" care deschide toate nivelurile potențiale. Alte butoane declanșează rotiri automate sau accelerează robinetele, iar cele 3 puncte mici de pe controale te duc la san quentin xways Paytable.

Acest lucru are detalii suplimentare cu privire la mai multe bonusuri, împreună cu o listă completă a cât câștigați de la fiecare simbol atunci când același tip aterizează pe tambururi adiacente de la stânga la dreapta. Rollurile de toaletă plătește cel mai puțin, cu 1.5x pariul s -a întors pentru 5 de un fel, cu cel mai valoros prizonier care plătește înapoi 5x.

Rotiri gratuite și altele san quentin xways Caracteristici de slot

Celulele îmbunătățitoare din partea de sus și de jos a oricărui tambur se deschide atunci când apare simbolul bonusului turnului de pază. Îți oferă mai multe modalități de a câștiga, iar simbolul bonus devine și el sălbatic, astfel încât poate acționa ca alții, dacă este nevoie. Celulele deschise pot dezvălui simboluri prizonieri cu plată mare, sălbatici, simboluri despicate de ras, care dublează fiecare simbol al tamburului afectat sau simbolurile Xways, care adaugă stive de 4 simboluri potrivite la o mulinetă. De asemenea, pot apărea sălbatice vărsate, împărțind fiecare simbol pe o mulinetă pe 2.

Orice 3 simboluri bonus declanșează funcția de jocuri gratuite de blocare. Celulele îmbunătățitoare se deschid pentru a dezvălui câte jocuri bonus obțineți, iar un deținut va adăuga un multiplicator aleatoriu la orice simbol.

Ați putea dezvălui și sărituri sălbatice. Acestea încep cu o valoare multiplicatoare și se deplasează în jurul tamburelor în fiecare joc gratuit, iar dacă aterizează pe o mulinetă cu simboluri despicate de ras, multiplicatorul se dublează de fiecare dată. În scenariul perfect, este posibil să creăm un multiplicator sălbatic de 512x în această rundă. Simboluri bonus acordă rotiri suplimentare în timpul caracteristicii și celulele deschise deschise în același mod ca în jocurile de bază.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea san quentin xways Joc sloturi

Chiar și cu un 32 relativ scăzut.00 WAGER maxim, care vast mai mare câștig de 150.000x este egal cu 4.800.000.00! Cu toate acestea, acesta este un slot de volatilitate ridicat, în care valorile premiilor relativ generoase sunt cuplate cu potențialul pentru lacunele mai lungi decât media dintre rotirile câștigătoare.

san quentin xways Vine cu o revenire medie la un procent de jucători de 96.03%.

Al nostru san quentin xways Rating slot

Am spune că nu este un slot pentru începători. Celulele de îmbunătățire, simbolurile despărțite de ras, multiplicatori, Xways și Wilds Wilds vor face din acesta un joc palpitant pentru oricine a jucat sloturi înainte, dar poate este prea mult pentru cei fără experiență.

Stilul distractiv, glumele din joc și graficele excelente vă vor menține aproape la fel de distrați ca bonusurile multiple și potențialul de recompense masive. A cânta la san quentin xways slot la cazinourile online de top și deblocați deținuții de pe computer sau mobil astăzi.

Partenerii cazinoului