Slotul De Stivă a Lui Moș Crăciun

Other Game

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.27%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Crăciun

Santa’s Stack

Recenzie de sloturi online a lui Moș Crăciun

Puteți câștiga până la 20.000x miza dvs. din slotul online al Moșului Stack Relax Gaming. Acest slot pixelat arată ca un joc de consolă din anii 1990 și include imagini retro încântătoare ale lui Moș Crăciun, doamna. Claus, Rudolph The Red Neased Rether și un elf pe o grilă de 8x8.

Grupuri de simboluri câștigătoare dispar, iar altele noi umplu lacunele, care pot forma combinații câștigătoare în continuare. Respinsul cu simboluri de mister pot duce la plăți mari și există o rotiri gratuite în runda cu un număr tot mai mare de simboluri sălbatice garantate pe rețea.

Puteți juca slotul de stivă extrem de volatil pe PC-uri și telefoane mobile, iar pe termen lung, există o revenire la un procent de jucători de 96.27%.

Cum să joci Stack Slot Machine

Stilul blocant al slotului de stivă a Moșului este o schimbare revigorantă de la toate jocurile Christmassy inspirate de victoriene, care par atât de prolifice. Nu există nimic tradițional în ceea ce privește simbolurile personajelor și luminile de basm, în timp ce coloana sonoră a jocului consolei nu este foarte festivă, dar cu siguranță se potrivește cu stilul general.

Alte simboluri includ o emblemă sălbatică roșie, și christmas tree pictograma bonus care deblochează o caracteristică de jocuri gratuite. Totul este pus pe un fundal de străzi acoperite de zăpadă și, la fel ca restul mașinii de slot a Moșului, este o scenă pixelată.

Încărcați jocul pe un computer PC, Android, Windows sau IOS, și veți vedea un set de controale ușor de utilizat. Doar faceți clic pe stiva de monede și alegeți o miză dintr -o gamă de 0.10 până la 50.00 pe fiecare rotire la cele mai bune cazinouri online. Dacă doriți ca tambururile să se rotească automat pentru un număr setat de ori, atingeți săgeata într -un buton Circle și alegeți o opțiune și puteți accelera jocul cu un clic pe săgețile duble.

Slotul de stivă a Moșului este un joc care plătește clusterul în care câștigați cu 5 sau mai multe simboluri potrivite grupate pe orizontală sau verticală. Apăsați cele 3 linii mici de pe controale și veți vedea cât de mult merită fiecare combinație potențială în miza dvs. curentă. Câștigi doar 0.2x pariul din cea mai mică combinație posibilă dintre cel mai mic simbol plătitor, în timp ce un bloc de 60+ simboluri Moș Crăciun plătește un vast 10.000x.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului de stivă Moș Crăciun

Simbolul W Wild poate înlocui alții dacă este capabil să completeze sau să îmbunătățească un cluster câștigător. Ori de câte ori sălbăticia face parte dintr -un câștig, declanșează funcția de bonus secret Santa respins, care începe cu clusterul câștigător care se transformă în simboluri de mister cadou înfășurat. Acestea se blochează pe măsură ce toate celelalte poziții respin gratuit și, dacă un cluster câștigător este adiacent simbolurilor de mister, aceste simboluri se transformă în mai multe cadouri și primești alte respins suplimentare. Acest lucru continuă până când obțineți un respin fără clustere adiacente și toate cadourile se dezvăluie pentru a dezvălui același tip de simbol aleatoriu pentru un câștig garantat.

christmas tree Simboluri bonus în cel puțin 3 locuri de premiere 5 rotiri gratuite, cu un spin suplimentar pentru fiecare copac suplimentar. Simbolurile sălbatice sunt garantate să apară în fiecare rotire gratuită, ceea ce face mai probabil ca acestea să facă parte dintr -un câștig și să declanșeze respinirea secretă a Moșului. Numărul de sălbăticie crește cu cel puțin 1 în fiecare joc gratuit și dacă a christmas tree Aterizează în grilă, acordă fie 1 rotire în plus, un multiplicator de 1x, fie un spin și multiplicator combinat.

Caracteristici de slot

Slot Stack Stack câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Dacă câștigul total din rotundul gratuit rotunde a lovit 20.000x miza dvs., acestea se încheie. Aceasta este plata maximă posibilă de la Stack Slot Machine și dacă aveți cel mai mare pariu de 50.00 în joc pe spinul declanșator, adaugă până la 1.000.000.00 făcându -l unul dintre cele mai bune jocuri de slot pentru returnări potențiale!

Acesta este un joc de volatilitate ridicat, cu randamente medii generoase de 96.27%, deci pe termen lung, pentru fiecare 100.00 pariați la joc, plătește 96.27 în premii.

Evaluarea sloturilor de stivă a Moșului nostru

Grafica retro a slotului de stivă a Moșului oferă acestui joc un farmec incontestabil, în timp ce jocul și caracteristicile suplimentare sunt la fel de plăcute. Runda Secret Moș Crăciun nu garantează întotdeauna simboluri de mister suplimentare, dar veți fi întotdeauna plătit din nou din clusterul declanșator, deci este o caracteristică fără pierdere.

Rotirile gratuite cu un număr din ce în ce mai mare de sălbăticie pot declanșa respinările de mai multe ori înainte de a se încheia, iar acea victorie maximă de 20.000x ar putea fi potențial în timpul acestei captivante în timpul acestei captivante bonusuri bonus. Desfaceți cadourile stivei lui Moș Crăciun pe site -urile noastre de cazino online recomandate, unde găsiți și oferte bonus generoase pentru a vă aduce în dispoziția festivă.

Partenerii cazinoului

Unde ar trebui să joc slot -ul Moșului Stack Slot?

Cât pot câștiga din slotul online al Moșului Stack?

Care este caracteristica secretă a respinurilor Moșului din slotul de stivă a Moșului?

Jocul Stack Slots are o caracteristică de rotiri gratuite?

Cât de volatil este slotul de stivă a Moșului?

Pot juca slotul de stivă a Moșului pe un mobil?

Este mașina de slot a Moșului Stack Un joc bun?

Sunt jocuri similare cu slotul de stivă a Moșului?

Ce dezvoltator face slotul online al Moșului Stack?

Când a fost lansată mașina de slot a Moșului Stack?