Slotul Țării Minunilor Moșului

Pragmatic Play

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.23%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

750.000.00 USD

Subiect

Crăciun

Santa’s Wonderland

Recenzie de sloturi online a lui Moș Crăciun

Ursii de pluș, avioanele de jucărie, trenurile și baublele colorate umplu o grilă de simboluri 8x8 în slotul Țării Minunilor Moșului din Pragmatic Play. Câștigi cu clustere de 5 sau mai multe simboluri potrivite, iar un mecanism de tamburi de tumbling poate forma mai multe clustere câștigătoare într -o secvență, ajutat de un Moș Crăciun sălbatic.

Puteți dezvălui oricare dintre cei 5 fulgi de zăpadă de culoare diferită în spatele simbolurilor aleatorii, iar acești modificatori de deblocare, cum ar fi simboluri uriașe, sălbăticie în plus și îndepărtări de simboluri. Modificatorii se joacă în ordine, cu multiplicatori de până la 15x atașați în timpul unei bogății de la miezul nopții răsplătite, bonus progresiv.

Țara Minunilor lui Moș Crăciun este sigur că va aduce o veselie festivă oricui se bucură de emoția jocului de mare volatilitate. Există o revenire medie decentă a jucătorilor procentul de 96.23% și puteți câștiga până la 7.500x pariul dvs. de la acest desktop și joc mobil la favoritul nostru Pragmatic Play cazinouri.

Cum să joci Slot Slot Wonderland's Slot

Clopotele de Crăciun sună în timp ce joci slotul Minunilor Moșului pe computer, iOS, Android sau Windows. Coloana sonoră vă ajută cu siguranță să vă obțineți starea de spirit de vacanță, iar imaginile arată excelent pe orice platformă. Prezenturile cu nuanțe purpuriu sunt îngrămădite în spatele grilei de simboluri învelite de coroană, care este ambalată cu cadouri de desene animate și un Moș Crăciun vesel.

Un ceas vintage într -o parte a tamburilor și un contor roșu la celălalt indiciu la unele dintre cadourile bonus care vor veni.

Puteți juca între 0.20 și 100.00 pe fiecare rotire la cele mai bune cazinouri online și puteți alege un nivel de pariuri în câteva secunde prin intermediul TAPS On Plus și Minus Semne de o parte și de alta a butonului de rotire. În mod neobișnuit, aici nu există rotiri automate sau opțiune turbo aici, dar jocul este destul de rapid și ne îndoim dacă mulți jucători le vor lipsi.

Land 5 sau mai multe exemple de același simbol într -un cluster pentru a câștiga un premiu. Dacă doriți să vedeți cât valorează fiecare simbol, atunci faceți clic pe butonul"Eu" și aruncați o privire la plata de plată. Un ursuleț este cel mai valoros, revenind victorii de 0.5x pariul dvs. pentru un grup de 5 și ajungeți la 500x dacă aterizați 25 sau mai mult împreună.

Modificatori și alte caracteristici ale sloturilor minunate ale lui Moș Crăciun

În acest joc există mai multe funcții de jocuri de sloturi, începând cu Wild Moș, care poate acționa ca oricare altul, dacă este nevoie. Toate simbolurile în grupuri câștigătoare vor dispărea, iar cele de mai sus, apoi se prăbușesc pentru a umple spațiile goale. Noile simboluri apar de deasupra tambururilor și dacă acest lucru duce la clustere noi, se repetă întregul proces, fără limită superioară.

Veți vedea fulgi de zăpadă albastru, violet, galben, roșu sau verde care se învârt în spatele simbolurilor aleatorii. Dacă simbolul face parte dintr -un cluster câștigător, fulgul de zăpadă se adaugă la contorul de ceas vintage de lângă tambururi. Odată ce orice serie de tumbe se încheie, orice fulgi de zăpadă colectați declanșează modificatori speciali în acest ordin -

O caracteristică progresivă a bogăției de la miezul nopții începe dacă un total de 140 de simboluri sunt în clustere după orice tumble sau modificatori. Un modificator este garantat în timpul funcției și se joacă în aceeași ordine, cu un multiplicator 3x aplicat la orice victorii. Dacă vedeți 116 simboluri în câștiguri în timpul rundei, activați un multiplicator de 6x, iar progresia continuă cu încă 120 de simboluri cu un multiplicator de 9x, 124 simboluri cu un multiplicator de 12x și 132 cu toate câștigurile multiplate cu 15x.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a slotului Țării Minunilor Moșului

Puteți câștiga până la 7.500x pariul dvs. sau 750.000.00 la cea mai mare miză pe parcursul funcției de bogății de la miezul nopții, iar runda se termină automat dacă atingeți această țintă. Țara Minunilor lui Moș Crăciun este un joc de volatilitate ridicat, cu randamente medii de 96.23%.

Ratingul slotului nostru minunat al Moșului nostru

Crăciunul poate veni devreme când joci slotul Țării Minunilor Moșului, plin de caracteristici. Este un joc luminos și vesel, cu mult stil festiv și șansa de a ateriza mai multe premii pe orice spin.

Tumble, simboluri sălbatice și modificatorii din joc sunt toate modificările recompensante și, deși nu este ușor să declanșezi caracteristica progresivă a bogăției de la miezul nopții, odată ce ai făcut-o, câștigurile se pot acumula cu adevărat.

Începeți festivitățile la început și jucați -l pe Santa Wonderland pe site -urile noastre de top online.

Sloturi tematice de Crăciun

Partenerii cazinoului

Unde pot juca mașina de slot a lui Moș Crăciun?

Pot câștiga bani reali atunci când joc slotul online al lui Moș Crăciun?

Cum câștig din jocul Sloturilor Minunilor Moșului?

Are slotul minunat al lui Moș Crăciun?

Cât de volatil este slotul Țării Minunilor Moșului?

Care este pariul minim de pe slotul Minunilor Moșului Minunilor?

Este slotul minunat al lui Moș Crăciun un joc bun?

Există jocuri similare cu slotul Țării Minunilor Moșului?

Cine se află în spatele slotului online al Minunilor Moșului?

Când a fost lansată mașina de slot Wonderland de la Moș Crăciun?