Scarab Slot Kingdom

Microgaming

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.13%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

125.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Scarab Regatul

scarab Recenzie pentru sloturi online Kingdom

Microgaming te duce în căutarea comorilor ascunse în Egiptul antic în cel mai nou slot al său, livrat de Justforthewin, numit scarab Regat.

Este un slot extrem de volatil, cu acțiunea care are loc pe 5 tamburi și 30 de linii de plată. Veți putea declanșa multe caracteristici care să vă ducă la comorile ascunse, cum ar fi multiplicatorii, rotirile gratuite ale Faraonului, bonusul lui Cleo, sulurile sălbatice și bonusul bonus. Vei fi înconjurat de simboluri antice inspirate de Egipt, cum ar fi sigilii, amulete și bijuterii. Gata să treacă prin a noastră scarab Recenzie Kingdom pentru a afla mai multe despre asta?

Cum să joci scarab Slotul Regatului

Dacă ați jucat vreodată un slot Microgaming Acest lucru a fost conceput de JustForthewin, ați ști la ce să vă așteptați scarab Regat. În momentul în care îl încărcați, veți fi dus în Egiptul antic, într -o grădină strălucitoare, cu tambururile în mijlocul ecranului. Apoi, veți vedea bara de bonus deasupra tamburelor, indiferent dacă încărcați slotul pe un mobil sau un dispozitiv desktop.

Butoanele de control vor fi în dreapta tamburelor, la fel cum sunt întotdeauna, în timp ce în stânga, veți vedea toate recompensele pe care le puteți primi în bonusul Cleo, precum și numărul de simboluri necesare pentru a declanșa faraonul lui Rotiri gratuite.

În ceea ce privește butoanele de control, primul pe care îl veți vedea va fi butonul cu trei puncte. Aici este platabilul, umplut cu simboluri precum flori, cleopatra, ochii, un faraon, ankhs și cei împrăștiați scarab. Apoi, veți vedea butonul Autoplay, urmat de butonul cu monedele, butonul de configurare a pariului, unde puteți plasa pariuri de la 0.20 până la 25 de credite. Butonul imens de rotire este ultimul. Cu toate acestea, sub mulinete, veți vedea două afișaje, Balance și BET afișaje.

scarab Caracteristici bonus Kingdom și rotiri gratuite

Veți vedea o mulțime de acțiuni asupra tamburelor scarab Slot online Kingdom. În primul rând, veți vedea asta de fiecare dată când reușiți să aterizați pe cei împrăștiați scarab simboluri, acestea vor fi adăugate la barele bonus menționate anterior, dar și la un scarab Titular. Sunt scarab Deținători deasupra fiecărui tambur, unde sunt colectate scutera. Când completați un suport, declanșați funcția de defilare sălbatică pe tamburul respectiv. Această caracteristică face ca tamburul respectiv să fie într -o mulinetă complet sălbatică. Aceste sălbăticie se deplasează pe o poziție cu fiecare rotire până când cad complet din grilă.

Acum, când colectați 100 de scute în bonusul bonus, bonusul Cleo se activează. Veți vedea un nou ecran care apare, cu 12 monede cu fața în jos pentru a alege. Trebuie să potriviți 3 pentru a dezvălui un premiu care este la fel de scăzut de 15x, apoi 40x, 200x sau până la 5.000x uimitori!

Dar ar trebui să țineți cont de faptul că ori de câte ori reușești să aterizezi 3 scarabS pe mulinele din mijloc, veți declanșa cel mai bun scarab Caracteristica bonusului Kingdom, rotirile gratuite nelimitate! Rotirile gratuite ale faraonului încep cu un multiplicator de 1x și un defilare sălbatică pe a treia tambur. Pe fiecare rotire, valoarea multiplicatorului va crește, iar cu fiecare sălbatic pe care îl aterizezi, vei activa suluri sălbatice. Rotirile gratuite continuă atât timp cât nu mai sunt vizibile defilări sălbatice pe grilă la site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Caracteristici de slot

scarab Volatilitatea Regatului, Max Win & RTP

După cum a fost introdus, scarab Regatul este ridicat pe scala de volatilitate. Este echipat cu un RTP mediu de 96.13%. Max -ul pe care îl puteți câștiga în timpul bonusului Cleo este de fapt totalul total pe care îl puteți câștiga, 5.000x miza.

Având în vedere faptul că slotul este redat pentru pariuri nu mai mari de 25 de credite, înseamnă că maximul pe care l -ai putea câștiga jucând slotul este de 125.000 de credite. Având în vedere toate acestea, volatilitatea, RTP, Max Wager și Max Win, putem spune în mod corect asta scarab Regatul este un slot care merită să încerci.

scarab Verdict Kingdom și sloturi similare

Tema Egiptului antic este una dintre cele mai populare teme de sloturi, prin urmare, începeți să căutați jocuri cu sloturi cu această temă și veți găsi sute dintre ele. scarab Kingdom este unul potrivit pentru toți acei rulori medii și joși care caută un câștig uluitor. Dar, ca un roller înalt, în căutarea unui slot vechi cu tematică din Egipt pentru a juca, luați în considerare să încercați Big Time GamingRegina bogățiilor megaways sau PlaysonLegenda lui Cleopatra Megaways, deoarece acestea sunt titluri splendide pentru cei care își pot permite să plaseze pariuri mai înalte. Dar dacă cele 25 de credite Max Wager vi se potrivește și pentru asta, doriți să câștigați un premiu de 5.000x, asigurați -vă că începeți să jucați scarab Regatul chiar acum și veți vedea că nu veți regreta!

Sloturi tematice egiptene

Partenerii cazinoului

Cand este scarab Data lansării Regatului?

Cine a creat slotul scarab Regat?

Face slotul scarab Regatul oferă rotiri gratuite?

Există o limită, un număr specific de rotiri gratuite care pot fi în joc scarab Regat?

Dacă ar trebui să mă ocup mereu de maxim scarab Slotul Regatului?

Care este pariul minim scarab Slotul Regatului?

Care este cel mai bun scarab Aplicația Slot Kingdom?

Este scarab Kingdom Un slot de mare varianță?

Câte linii de plată face slotul scarab Regatul are?