Scarab Slot De Comori

Other Game

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

75.000.00 USD

Subiect

Călătorie, Egipt antic, istorie

Scarab Comoră

scarab Recenzie de sloturi online de comori

Pot exista o mulțime de sloturi egiptene, dar scarab Comoara de Amatic nu este un joc obișnuit. Cu ankhs, scarabs, și eye of horus, Aspectul neobișnuit iese în evidență de jocuri tematice similare. scarab Slotul de comori are un design unic format din 1 tambur și 1 linie de plată. Descoperiți această experiență unică și câștigați până la 75.000 de monede pe orice dispozitiv, cum ar fi desktop, tabletă și dispozitive mobile la cazinourile mobile de top. Introduceți mormintele faraonilor antici și rotiți această tambur pentru a acumula o colecție de recompense. Dacă meșteșugul scarab Beetle nu -ți sabotează șirul câștigător, îți poți juca recompensele într -un joc de risc. Pentru a vedea ce are acest joc unic, continuați să citiți pentru aprofundarea noastră scarab Ghidul slotului de comori.

Cum să joci scarab Slot online de comori

Nu vă este intimidat de designul neobișnuit. scarab Comoara este ușor de jucat. Are doar 1 tambur și 1 linie de plată! Pur și simplu selectați cât de mult doriți să pariați. Fiecare control de care aveți nevoie este în partea de jos a ecranului. Paytable este situat în partea de sus a ecranului. Butonul"BET" vă permite să plasați un pariu de la 10 la 100 de monede un spin. Jocul este format din doar 1 linie de plată și plătește 75.000 de monede. Butonul"Gamble" activează un joc de risc în care ți -ai putea cvadrupl recompensele.

Există doar 3 simboluri care este o caracteristică neobișnuită. Pur și simplu rotiți aceste 3 simboluri pentru a acumula recompense pe 1 și doar tamburul. Consultați acest joc unic pe toate dispozitivele mobile, inclusiv Android și iOS. Pur și simplu vizitați un cazinou mobil cu bani reali pe telefonul dvs. mobil.

scarab Caracteristici și bonusuri ale comorii

scarab Comoara are 3 simboluri și include un bonus. Dacă primiți 6 simboluri Ankh pentru a ateriza pe tambur în 6 rotiri consecutive, puteți câștiga până la 1500 de monede. Următorul simbol al jocului este eye of horus simbol. Încercați să aterizați 6 dintre aceste simboluri pe tambur în 6 rotiri consecutive. Dacă reușești să faci acest lucru la un cazinou online de top, eye of horus Vă va răsplăti cu până la 10.500 de monede.

Simbolul final este scarab gândac. scarab Simbolul poate fi adusul veștilor bune și proaste. Dacă 1 scarab Beetle decide să -și croiască drum pe tambur, el va compromite șirul tău câștigător și toate câștigurile acumulate vor fi pierdute. scarab Îți va reseta jocul și îți va anula câștigurile. El poate fi, de asemenea, un gândac generos ori de câte ori este însoțit de prietenii săi de gândac. Dacă reușești să aterizezi 6 consecutiv scarab Simboluri de pe tambur, veți declanșa premiul Jackpot de 75.000 de monede. De asemenea, jocul vă poate stimula banca cu un bonus ori de câte ori aterizați simboluri de potrivire consecutive. De asemenea, aveți opțiunea de a vă juca câștigurile în orice moment al jocului.

Caracteristici de slot

scarab Comoara câștigul maxim, RTP și volatilitatea

Vizitați Egiptul antic pentru o distracție de mare volatilitate și câștigați până la 75.000 de monede. scarab Comoara de Amatic are un RTP de 96%.

scarab Verdict de comori și sloturi online similare

Dacă sunteți în căutarea unui joc nou și interesant, asigurați -vă că consultați scarab Comoară. Este un slot egiptean unic, cu o răsucire neobișnuită. Tocmai când ai crezut că ai jucat toate jocurile egiptene, Amatic oferă acest palpitant 1 tambur, 1 slot de plată. Oferă până la 75.000 de monede cu un joc rapid neîntrerupt. Nu există caracteristici, dar există un joc de risc. Un joc minunat pentru a verifica o experiență unică și diferită.

Asigurați -vă că consultați selecția noastră de cazinouri online unde puteți găsi o mare varietate de jocuri de sloturi amatice. Există o mulțime de titluri diferite pe care să le descoperiți. Puteți găsi jocuri precum gem star slot care are o linie de plată uluitoare. Ai putea să înoți cu mare adâncime și să câștigi 900.000 de monede în aurul Sirenei. Pur și simplu vă îndreptați către lista noastră de cazinouri cu bani reali de top.

Partenerii cazinoului