Seasons Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

140.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, mâncare

Seasons

seasons Recenzie slot online

Dacă îți plac sloturile cu o poveste, Yggdrasil'S seasons te va face captivat de la început până la sfârșit. Spre deosebire de alte sloturi online care te pun într -un cadru specific și te lasă acolo, seasons slotul online este în continuă schimbare. De fapt, după cum probabil puteți ghici din numele ei, interfața modifică ca seasons. În termeni generali, vă veți găsi într -un cadru pădure cu cinci mulinete și 20 de linii de plată.

Cu toate acestea, odată ce începeți să rotiți tambururile, vremea se va schimba. După zece rotiri, sezonul poate schimba la întâmplare de la iarnă la toamnă, primăvară sau vară. În conformitate cu această călătorie, simbolurile frunzelor și fructelor se vor modifica, iar simbolul sălbatic se va trece de la o iepură la o bufniță, un cerb sau o vulpe, în funcție de perioada anului. Acest lucru nu numai că te ține angajat mai mult timp, dar iese în evidență în lumea sloturilor online.

Despre seasons Joc de sloturi online

După cum am menționat, seasons se poate schimba (nu întotdeauna) după zece rotiri, dar pentru a face cele cinci tamburi și 20 de linii de plată, trebuie să parcurgi un pariu. Pentru cei noi pentru joc, joc gratuit seasons Sloturile sunt disponibile, dar veți putea să bancați bani reali doar dacă jucați pentru bani reali. Pariurile începe de la 0.20 de credite și valoarea monedei merge până la cinci, ceea ce înseamnă că puteți juca pentru 100 de credite pe rând.

Indiferent de nivelul la care vă rotiți, seasons Tabelul de plată a sloturilor online vă va scăpa de premii în funcție de dimensiunea dvs. De exemplu, trei cui de trei frunze vă vor câștiga de cinci ori pariul dvs. de linie, în timp ce cinci căpșuni vor debloca seasons"Jackpot în valoare de 1.000 de ori pariul dvs.

Caracteristici, speciale și simboluri

Deoarece seasons slotul video este despre seasons, Primăvara, vara, toamna și iarna au o atmosferă diferită când vine vorba de caracteristici speciale. Când treceți de la un sistem meteorologic la altul, nu numai că veți debloca un nou animal sălbatic, ci și un nou bonus.

Winter Hare Wild se va dubla și va sări la o altă mulinetă pentru a ajuta la crearea celui mai bun câștig posibil. Când apare Spring Owl Wild, veți primi un re-spin gratuit. Pe măsură ce tambururile se învârt, bufnița va zbura într -o direcție aleatorie. Dacă rămâne în vedere, veți primi un alt spin gratuit. Această dinamică continuă până când bufnița este la vedere.

Marcat de un model încrucișat, cerbul de vară Wild se va extinde și se va conecta cu alți cerbi pentru a crea un sălbatic uriaș. Și dacă apare FOX WILD, toate victoriile în timpul acelui spin vor primi un multiplicator. Cu cât găsești mai multe vulpi, cu atât multiplicatorul va fi de maximum zece ori. Acest spinner din 2016 este un excelent exemplu de YggdrasilCreativitatea și unul dintre cele mai distractive sloturi video de pe piață astăzi.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului