Shamrock Holmes Megaways Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.44%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

560.000.00 USD

Subiect

Magic, noroc irlandez

Shamrock Holmes Megaways

shamrock holmes megaways Recenzie slot online

O grilă de simboluri cu efect de lemn plutește în aer, înconjurată de copaci. Aceasta este setarea pentru shamrock holmes megaways Slot Machine, pe care îl puteți vizita pe PC -uri sau pe telefoane mobile folosind sistemele de operare Android, iOS și Windows la cele mai bune cazinouri mobile. Poate că primul lucru pe care îl veți observa este că fiecare tambur are un număr diferit de simboluri pe el, iar acest lucru este până la sistemul Megaways, folosit de All41 Studios sub licență din Big Time Gaming.

Puteți vedea cât mai puțin de 2 sau până la 7 simboluri pe o mulinetă în orice moment și devine mai ușor să revendicați un câștig cu mai multe simboluri care creează mai multe moduri. Aceste simboluri sunt alcătuite în mare parte din pictograme de cărți de joc, într -un stil vag celtic, împreună cu flori, un pixie, trifoi și Shamrock Holmes. Este un tip vesel în tweed verde și o pălărie destalker, care ține o lupă.

Monede de aur combinate cu Pixie, Shamrock sau ambele, declanșează respins cu un număr mare de megaways garantat. Rolling tamburi vă pot oferi câștig după câștig, iar în timpul unei caracteristici gratuite de jocuri, un multiplicator se ridică pe fiecare rolă dintr -o serie. Este aici că este cel mai probabil să aterizați un vast 28.000x pariul dvs. la unul dintre site -urile de top sloturi.

Cum să joci shamrock holmes megaways Slot

Ca multe sloturi Megaways, gama de pariuri este oarecum limitată, cu opțiuni de la 0.20 - 20.00 pe rotire. Pur și simplu faceți clic pe mica stivă de monede de pe panoul de control pentru a deschide diversele opțiuni de pariuri și, odată ce alegeți un nivel, sunteți gata să jucați.

Butonul cu săgeată dublă activează rotirile automate, iar fila 9 puncte vă duce la shamrock holmes megaways Slot Paytable. Acest lucru dezvăluie cât câștigați din simboluri potrivite oriunde pe tambururi adiacente din partea stângă. Shamrock Holmes plătește cel mai mult, revenind 50x pariul pentru o serie de 6 pe toate tambururile.

Este foarte ușor de gestionat și funcționează la fel de bine pe versiunile desktop și mobile.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale shamrock holmes megaways Slot

Un"w" de aur poate acționa ca alții, dacă este nevoie, dar apare doar pe un tambur care se învârte orizontal deasupra 4 role de la mijlocul 4 principale. Toate simbolurile dintr -o victorie vor dispărea și într -un sistem de tamburi rulante, altele noi coboară pentru a umple spațiile, potențial creând un nou câștig și declanșând rulouri suplimentare, fără a se limita la câte.

Moneda de aur cu un trifoi este un simbol de împrăștiere, iar dacă 3 aterizează în același timp cu pixie, primești un magic forest Respin, cu 10.000 de moduri garantate de a câștiga peste mulinete. Dacă monedele aterizează în același timp cu Shamrock Holmes, există 32.400 de moduri în respin și dacă ambele personaje sunt pe spinul declanșator, maximul 117.4649 megaways sunt active pentru un spin gratuit.

Patru monede de aur declanșează 10 jocuri gratuite cu un multiplicator inițial 2x pe orice câștig. În timpul acestei runde, respin -urile pot totuși declanșa, iar orice victorie dintr -o serie de roli rulante va activa un multiplicator care se ridică cu 1x în fiecare. Încă o dată, nu există nicio limită la câte rulouri puteți declanșa, astfel încât, teoretic, nici o limită la cât de mare poate urca multiplicatorul.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea shamrock holmes megaways Slot

În ciuda multiplicatorilor teoretici nelimitați, câștigul maxim posibil este stabilit la 28.000x miza dvs. sau 560.000.00 la 20.00 Nivel de pariu. shamrock holmes megaways este un joc de volatilitate ridicat și există o revenire medie la un procent de jucători de 96.44%.

Al nostru shamrock holmes megaways Verdict de sloturi

Tema irlandeză, caracteristicile interesante și potențialul de a prelua vaste multiplicatori câștigători sunt doar unele dintre attractions din shamrock holmes megaways Joc sloturi. Rolling tamburi sunt o modalitate bună de a revendica mai multe victorii la rând, iar respinările cu un număr garantat de megaways vor fi de obicei suficiente pentru a crea un câștig decent. În rotirile libere, cu multiplicatori în creștere, tambururile rulante devin și mai valoroase.

Ajută-l pe Shamrock Holmes să descopere cele mai mari victorii atunci când joci acest computer și slot optimizat mobil la cele mai bune cazinouri online prezentate aici.

Partenerii cazinoului