Este O Slot Pentru Fată Bogată

IGT

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

94.35%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.700.000.00 USD

Subiect

Animale, fructe, bijuterii

She's a Rich Girl

Este o recenzie pentru sloturi online pentru fată bogată

În aceste zile, lumea pare plină de fete bogate răsfățate și de jocuri online dezvoltator internațional tehnologie de jocuri (IGT) a intrat pe această piață cu o mașină de slot pentru fete bogate. Proiectat pentru a face apel la aprecierile lui Kim Kardashians, vedete TV de realitate și influenți Instagram, jocul poate fi încă savurat de aceia dintre noi, cu sume mai modeste în bancă.

Ea este o fată bogată este un joc cu 5 tamburi, cu 9 linii de plată. Poate fi jucat pe PC-uri desktop, Android și iOS Mobiles la unele dintre cele mai bine cotate cazinouri online și a devenit un alt succes major pentru IGT. Acest succes se datorează parțial temei distractive și parțial la ușurința jocului. Dar poate principalul attraction este bonusul simplu, dar plin de satisfacții, unde puteți câștiga până la 100 de rotiri gratuite și unde un simbol de diamant strălucitor îți dublează câștigurile.

Nu va trebui să fiți o fată bogată pentru a începe să joace acest joc, deoarece mizele încep la doar 0.09 pe rotire, crescând la maximum 90.00. Acest lucru pune slotul online She este o fată bogată la îndemâna majorității jucătorilor și, cu un jackpot de 10.000x, miza de linie, oricine poate fi puțin mai bogat atunci când joacă acest joc distractiv.

Încercați -l în modul Freeplay aici sau citiți mai departe pentru a descoperi de ce She’s A Rich Girl Slot Machine este atât de popular pe site -urile de cazinouri online și mobile.

Este un control și configurare a sloturilor pentru fete bogate

Dacă ați jucat vreodată un slot din IGT Înainte, veți găsi panoul de control foarte familiar, deoarece tind să utilizeze aceleași butoane pe o mare parte a gamei. Dacă IGT Jocurile sunt noi pentru tine, atunci ar trebui să găsești în continuare foarte ușor să începi, ca IGT proiectați -și jocurile pentru jucători cu toate nivelurile de îndemânare și experiență.

Butoanele simple plus și minus ajustează dimensiunea pariu și alte opțiuni includ setarea tambururilor pentru a se roti automat și a accelera lucrurile cu un mod FastPlay. De asemenea, puteți decide cu privire la volumul, care este o melodie plină de viață care include comentarii amuzante din simbolurile personajelor. Rotiți tambururile pentru o perioadă și veți vedea ce înseamnă.

Asigurați -vă că aruncați o privire asupra plății înainte de a juca în numerar real. Acest lucru dezvăluie că câștigați multipli din suma mutată pe fiecare din cele 9 linii de plată la simboluri potrivite și peste o linie din partea stângă. Câștiguri mai mici sunt revendicate atunci când apar diverse obiecte de fructe, cu un pooch răsfățat și o pisică albă care returnează plățile de dimensiuni medii.

Câștigi 10x, 100x sau 500x când fie fetița bogată, fie tata ei posh aterizează pe 3, 4 sau 5 tamburi pe o linie. Simbolul superior este însă logo -ul jocului. Merită 5x miza de linie atunci când o vedeți pe doar 2 tamburi din stânga și acel premiu de top de 10.000x este al tău atunci când completează o linie de plată.

Este un joc bogat de joc și caracteristici bonus

Deși este o fată bogată a fost un succes imediat ce a fost lansat, nu se îndepărtează de faptul că acesta este un joc vechi și că popularitatea a început cu ceva timp în urmă. Simbolurile sunt într -un stil de desene animate simple, așa că dacă doriți grafică 3D de ultimă generație, uitați -vă în altă parte. Dar farmecele simple ale She’s A Rich Girl Slot Machine au atras cu siguranță o mulțime de fani și există câteva animații distractive din personaje pentru a ajuta la adăugarea unui apel vizual la joc.

Așa cum am menționat anterior, sunt caracteristicile bonus care sunt principalul attraction. Pe lângă faptul că plătește cele mai mari premii, logo -ul jocului este un simbol sălbatic, capabil să înlocuiască orice altul dacă este în locurile potrivite. Câștigarea de bază va fi chiar dublată atunci când simbolul sălbatic ajută la finalizarea unei combinații.

Totuși, nu va putea acționa ca diamant. Acest lucru începe jocul cu rotiri gratuite cu diamante, ori de câte ori aterizează în 3 locuri pe tambururile din mijloc. Jocurile Free Diamond Run au loc pe un nou set de tambururi, unde simbolurile standard sunt înlocuite cu diamante colorate, inclusiv un simbol al diamantului sălbatic. Deși primiți doar 3 rotiri gratuite, de fiecare dată când apare Wild, se adaugă încă 1 rotire la total.

Dacă aveți noroc, veți continua să vedeți sălbăticie pe parcursul jocurilor gratuite până când s -au jucat maximum 100 de rotiri suplimentare, dar în practică, 15 - 20 este despre tot ceea ce am reușit să realizăm. Acesta este încă un total decent, iar Diamond Wild încă dublează premii, ceea ce face din aceasta o caracteristică potențial profitabilă.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă graficele de bază nu sunt o problemă pentru tine, atunci este o fată bogată este un slot extrem de recomandat. Ne -au plăcut caracteristicile încercate și testate, cum ar fi multiplicatorii sălbatici și jocurile gratuite, unde aveți șansa de a adăuga o mulțime de rotiri suplimentare la total.

Acesta este un slot foarte ușor de configurat și de joc, ceea ce o face ideală pentru începători, în timp ce volatilitatea medie ar trebui să se potrivească oricui îi place să apară linii de simboluri câștigătoare frecvente. Revenirea generală la procentul de jucător este stabilită la 95%, ceea ce este OK, dar nu spectaculos.

Am sugera, de asemenea, să încercați viața bogățiilor, de la Microgaming. Acest slot are o grafică de înaltă calitate, cu imagini realiste cu oameni cu prea mulți bani. Jeturi private, iahturi și supercaruri împodobesc cele 5 mulinete ale acestui slot cu 30 de plată. Simbolul sălbatic dublează câștigă, în timp ce un joc de rotiri gratuite vede toate plățile dublate și combinațiile făcute cu ajutorul simbolului sălbatic quadruplat în valoare.

Veți găsi She’s A Rich Girl Online Slot Machine și Viața de bogății la unele dintre cele mai bune site -uri online. O gamă uriașă de alte sloturi interesante pot fi găsite pe aceste site -uri, împreună cu o abundență de oferte bonus pentru a vă ajuta să plecați la cel mai bun început.

Partenerii cazinoului