Sherlock & Moriarty Wowpot Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

92.10%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.000.000.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, mister

Sherlock & Moriarty WowPot

Sherlock & Moriarty Wowpot Review slot online

Un detectiv faimos și nemesisul său de arc vin la cazinourile online cu slotul Sherlock & Moriarty Wowpot. Creat de Microgaming Și JustForthewin, acest slot cu 5 roli, cu 20 de linii, vine cu caracteristici palpitante, cum ar fi transformări de simboluri, respine și jocuri gratuite. Beneficiați de simboluri sălbatice lipicioase, câștigări multiplicatori și rotiri suplimentare. Jackpot progresiv Wowpot plătește pe rotirea unei roți bonus, cu un premiu care începe de la 2.000.000.00 și urcă de acolo.

Puteți juca slotul Sherlock & Moriarty Wowpot pe PC -uri, Android, Windows și Mobile IOS. Este un joc de volatilitate medie, cu randamente medii de 92.1%, excluzând jackpots.

Cum să joci jocul sloturi Sherlock & Moriarty Wowpot

Slotul Sherlock & Moriarty Wowpot folosește graficele excelente găsite în mare parte din o mare parte din Microgaming gamă. Holmes este arătat ca un tânăr pupa, în timp ce nefavorabilul Moriarty este un personaj cu glugă într -o pălărie de top. D-na. Hudson, Dr. Watson, și un polițist din epoca victoriană fac, de asemenea, o apariție, împreună cu pictogramele cardului cu valoare mai mică. Un fundal al unei străzi întunecate din Londra ajută la stabilirea scenei și există o muzică adecvată înfricoșătoare care ajută la aducerea acestei aventuri a celui mai cunoscut detectiv al lumii la viață.

Faceți clic pe butonul de poker Chip pentru a dezvălui toate opțiunile de miere pe site -urile noastre cele mai bine cotate online. Acestea trec de la minimum 0.10 pentru fiecare rotire, până la maximum 100.00, deci este un joc în care majoritatea dintre noi vom găsi nivelul perfect. Alte controale ușor de utilizat includ săgeata circulară care pornește tambururile care se învârte automat și cele 3 puncte mici, care te duc.

Aceasta are toate detaliile cu privire la diferitele caracteristici bonus, plus o defalcare completă a cât de mult câștigați de la fiecare simbol atunci când vă potriviți suficient de mult pe o linie de plată din bobina din stânga. Sherlock plătește cel mai mult, la până la 10x pariul total.

Rotiri gratuite, jackpot -uri și alte bonusuri de slot Sherlock & Moriarty Wowpot

Un simbol sălbatic completează combinații stând pentru alții, dacă este la locul potrivit. Căutați simbolurile marcajului de întrebare, deoarece orice 4 sau mai puțin care apar simultan se vor transforma în mai multe exemple ale unui alt simbol aleatoriu. Dacă mai mult de 4 semne de întrebare aterizează, ele se blochează, împreună cu orice sălbăticie, pentru caracteristica Respins Mister. Restul tambururilor resping până nu apar niciun sălbăticie sau semne de întrebare, după care, apare caracteristica de transformare a simbolului.

Moriarty este un simbol de împrăștiere, iar atunci când se întoarce în 3 locuri, primiți 10 rotiri gratuite, plus 2 jocuri suplimentare pentru fiecare împrăștiere suplimentară în spinul declanșator. În timpul rundei, un triplu semn de întrebare simboluri premiază sălbăticie lipicioasă care rămân pe loc pentru restul rotirilor, un multiplicator în creștere sau jocuri suplimentare ori de câte ori apare.

Colectați simboluri de lupă în timpul jocurilor de bază pentru a vă îmbunătăți șansele de a declanșa roata de jackpot Wowpot. Este premiat la întâmplare și, odată ce apare, este garantată o victorie progresivă a jackpot -ului. Rotiți roata pentru a câștiga una dintre următoarele -

Fiecare valoare a semințelor jackpot crește ca un procent mic din toate pariurile este lăsat deoparte până când un jucător scoate premiul și se resetează la nivelul de pornire.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate

Cei 2.000.000.00+ jackpot este de departe cel mai mare premiu disponibil de la slotul Sherlock & Moriarty Wowpot. Puteți câștiga 500x pariul dvs. în jocurile de bază, sau mai mult cu suficient multiplicatori în rotundul gratuit. Acesta este un slot de volatilitate medie, cu randamente medii de 92.1%.

Verdictul nostru Sherlock & Moriarty Wowpot

Acesta este un slot cu o grafică impresionantă care urmează aventurile unor personaje extrem de populare. Simbolurile de mister, respinsarea și înlocuirile sălbatice pot menține jocurile de bază bifând frumos, dar în timpul rotirilor gratuite sunt sălbăticie, multiplicatori și jocuri suplimentare pot crește ante.

Principala noastră problemă este o revenire medie scăzută la procentul de jucători, dar jackpot -urile progresive nu sunt numărate, astfel încât randamentul general este mai mare decât se arată. Descoperă misterul slotului Sherlock & Moriarty Wowpot la cazinourile noastre online de top-clasat.

Verificați mai jos sloturile de jackpot progresive mai jos

Partenerii cazinoului

Ce este caracteristica Jackpot progresivă Sherlock & Moriarty Wowpot?

Slotul Sherlock & Moriarty Wowpot au alte caracteristici bonus?

Pot reda slotul Sherlock & Moriarty Wowpot gratuit?

Unde pot juca slotul Sherlock & Moriarty Wowpot pentru real?

Este slotul Sherlock & Moriarty Wowpot compatibil cu telefoanele mobile?

Trebuie să descarc orice software pentru a juca jocul sloturi Sherlock & Moriarty Wowpot?

Există jocuri similare cu slotul Sherlock & Moriarty Wowpot?

Este slotul Sherlock & Moriarty Wowpot un joc popular?

Ce dezvoltatori sunt în spatele jocului Sherlock & Moriarty Wowpot?

Când pot juca slotul Sherlock & Moriarty Wowpot?