Siren Song Slot

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.33%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.500.000.00 USD

Subiect

Grecia antică, sub apă, pirați

Siren Song

siren song Recenzie slot online

Yggdrasil are un nou titlu, un produs al programului său YG Masters, dezvoltat de Truelab Games, numit siren song. Dacă cunoașteți legendele, știți că sirenele cântau cântece pentru a -i atrage pe pirații la dooma lor, așa că ar trebui să vă așteptați ca acest titlu să fie un pic întunecat, rău chiar, în ceea ce privește tema și reprezentarea acesteia.

Dar nu atât când vine vorba de plăți. Acest slot oferă o grilă clasică de 5x3 și 25 de linii de plată, un RTP decent de 96.33%și potențial imens de plată. Având în vedere volatilitatea ridicată, slotul poate oferi premii excelente, datorită celor trei tipuri de rotiri gratuite, volanului averii și opțiunea Buy Bonus Buy. Îndrăznește să te confrunți cu sirenele de pe site -urile de top online?

Cum să joci siren song Slot

Trebuie să începem acest lucru siren song recenzie spunându -vă că veți putea reda slotul pe orice dispozitiv. Indiferent dacă preferați să o faceți din mers sau în timp ce vă aflați acasă pe dispozitivul desktop, slotul se joacă perfect pe orice dispozitiv.

Pe măsură ce încărcați jocul, veți vedea că este setat adânc sub apă. Tamburele sunt transparente, iar butoanele de control sunt sub ele. Mergând de la dreapta la stânga, vedeți mai întâi bilanțul și câștigați afișaje, urmate de afișarea gratuită a rotirilor și a afișajului de pariu în numerar. Apoi, aveți câmpul de configurare a pariului, unde puteți plasa un pariu de la 0.25 până la 50 de credite, urmate de afișarea liniilor, care arată întotdeauna 25, deoarece acesta este numărul de linii de plată fixe active.

Ultimul din extrema stângă este butonul +. Făcând clic sau apăsând pe ea, vedeți fila pop-up afișând mai multe butoane. Primul din partea de sus este difuzorul, unde puteți activa sau dezactiva sunetele jocului. În continuare, este butonul Setări, unde se află setările jocului, urmate de butonul Regulilor jocului și de butonul"I", unde este platabil.

Vedeți mai întâi sirenele de smarald, argint și crimson, care vor juca rolul de a arunca simboluri sălbatice și vor apărea doar pe 1, 3 și 5, care se năpustește mereu pentru a ocupa întreaga tambur. Apoi vedeți perla ca împrăștierea. Cele două sălbatice obișnuite sunt piratul și omologul său de schelet. Simbolul cel mai bine plătit este harpa, cel de-al doilea cel mai bun pește, urmat de creaturile de mare strălucitoare și cu plățile de joc cu plată redusă de la A până la J până la J.

siren song Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Trebuie să începem această imagine de ansamblu a funcțiilor, spunându -vă că există trei siren song jocuri bonus din care puteți alege. Rotirile gratuite sunt declanșate atunci când aterizați împrăștierea pe tamburul 1, 3 și 5 și fiecare tip ajunge cu 8 rotiri gratuite.

Cel mai mic volatil este rotirile fără crimson. Jucați prin cele 8 rotiri gratuite și colectați simbolurile cheie care apar. Apoi mergeți la a doua rundă, unde apare un alt ecran cu piepturi pe care trebuie să le deschideți, pentru a dezvălui multiplicatori de la 1x la 500x, taste suplimentare sau valori care cresc multiplicatorul Win.

Rotirile libere de smarald sunt bonusul volatil mediu, unde scheletul sălbatic devin lipicioase atunci când aterizează, rămânând pe tambururi pentru restul rotirilor libere.

Cel mai mare tip volatil este rotirile fără argint. Sirena de argint va apărea și aruncă 4 până la 20 de simboluri de pește pe tambururi, pe fiecare rotire. Dacă mai mult de un pește aterizează în aceeași poziție, multiplicatorul crește. Trei pești sunt egali cu 3x, patru egale cu 4x, etc. După cum vă amintiți, peștele este cel de-al doilea cel mai bine plătit simboluri, oferindu-vă 30x miza pentru un combo de 5-a-unor.

Când se rotește liberul pe care l -ai ales, primești o rotire pe volanul averii. Vă oferă șansa de a înmulți totalul total pe care l -ați câștigat în timpul rotirilor gratuite cu 2x la 10x sau obțineți un premiu suplimentar de 5x până la 100x miza!

De asemenea, veți avea ocazia să vă achiziționați drumul în rotirile gratuite, datorită opțiunii de cumpărare bonus disponibilă în unele jurisdicții, pentru un 127.6x costul pachetului.

În cele din urmă, trebuie să menționăm că atât sirena sălbatică, cât și înlocuitorul obișnuit al sălbăticiei pentru toate simbolurile brusc împrăștierea, ajutându -vă să formați câștiguri mai bune!

Caracteristici de slot

siren song Volatilitate, RTP și potențial de plată maximă

Yggdrasil'S siren song este un slot care vine cu un RTP de 96.33%. În general, este un slot extrem de volatil, chiar dacă puteți alege tipul de rotiri gratuite pe care doriți să le jucați, cu o volatilitate diferită. Max slotul poate livra în total este de 30.000x miza!

Max PAGER pe care îl puteți plasa pe rotire este de doar 25 de credite, iar slotul poate livra o astfel de plată masivă de 30.000x miza. Asta înseamnă că pentru pariuri de până la 25 de credite, puteți câștiga un milion de credite de plată atunci când vă așteptați cel puțin!

siren song Verdict și sloturi similare

Mermaid Reef by Reelplay și Mermaid Queen by SG Digital sunt două jocuri de sloturi inspirate de sirene, după cum implică numele lor, dar niciunul dintre acestea nu oferă partea întunecată a acestor creaturi frumoase, dar periculoase, cum ar fi siren song de Yggdrasil face. Yggdrasil s -a asigurat să prezinte adevărata legendă din spatele sirenelor și a înfățișat -o cu măiestrie. Adăugați la aceasta faptul că a combinat tema minunată cu un potențial incredibil de plată de 30.000x miza, plus că a inclus atât de multe caracteristici pentru a face experiența dvs. generală de neegalat, iar acolo îl aveți: un slot obligatoriu-Try!

Yggdrasil Sloturi

Partenerii cazinoului

Cine a făcut slotul siren song?

Când va siren song slot să fie lansat?

Este siren song un slot extrem de volatil?

Ce tipuri de caracteristici face slotul siren song oferi?

Poate să -și aterizeze sirena sălbatică pe orice rotire, în timpul oricărei caracteristici din slot siren song?

Este siren song Un joc bun în general?

Ar trebui să pariez întotdeauna suma maximă a pachetului siren song slot?

Câte linii de plată face slotul siren song oferi?

Ce sloturi online sunt similare cu siren song slot?