Șerpi Și Scări Megadice Slot

Pragmatic Play

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.68%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

530.000.00 USD

Subiect

Retro

Snakes & Ladders Megadice

Șerpi și scări Megadice Online Slot Review

Rulați -vă drumul către câștiguri de până la 5.300x Miza cu SLOT SLOT SNAKS & SDDERS Pragmatic Play și reel kingDom. Simboluri de cărți de joc pixelate, scări, banane și o caracteristică de gorilă în acest joc de 5 tamburi, 10 linii și joc mobil.

Simbolurile de zaruri sălbatice înmulțesc câștigurile și se colectează într -un metru pentru a vă oferi una dintre cele două căi către un joc bonus de bord. Rulați zaruri virtuale pentru a colecta multiplicatori, premii instantanee sau deplasați -vă în sus și în jos pe tablă în stilul clasic Snakes & Ladders. Dacă ajungeți la sfârșitul traseului, aveți șansa de a retrage întreaga caracteristică.

Slotul online Snakes & Ladders Megadice este un joc de volatilitate ridicat, cu randamente medii de 96.68% pe site -urile de top online.

Cum să joci slotul de megadice Snakes & Ladders

O coloană sonoră a junglei pline de viață însoțește simbolurile retro în stilul jocurilor video. Emblemele colorate cu carduri înalte plătesc premii mai mici, în timp ce un șarpe de desene animate, scări, banane și gorilă merită mai mult. Acest mare maimuță este și logo -ul reel kingDom, care a dezvoltat acest joc în parteneriat cu Pragmatic Play.

Scările susțin o parte și alta a tamburilor și un șarpe animat se sprijină de -a lungul vârfului. Este un amestec ciudat de simboluri blocante și imagini de desene animate, dar slotul Megadice Snakes & Sdders încă reușește să arate bine pe PC -uri, Android, IOS sau Windows Mobile Platforme Mobile.

Gama largă de pariuri de 0.10 până la 100.00 pe rotire ar trebui să se potrivească majorității jucătorilor. Este rapid și ușor să alegeți o miză prin clicuri pe filele Plus sau minus de o parte și de alta a butonului Spin, după care ajustați numărul de monede în joc sau monede pe linie pentru a găsi nivelul ideal.

Faceți clic pe butonul"Eu" pentru a deschide o playtable, unde vedeți cât câștigați de la fiecare simbol și cum funcționează funcția de bonus de bord special. Snakes & Ladders Megadice este un joc de 10 linii și câștigi din suficiente exemple ale aceluiași simbol pe o linie din partea stângă. Ajutor cu zaruri sălbatice, acționând ca toate, cu excepția simbolului bonus, dacă este posibil.

Bonus de bord și alte caracteristici bonus ale slotului Megadice Snakes & Shads

Acele zaruri au 1, 2 sau 3 puncte pe ele și, în funcție de care apare, obțineți un multiplicator de 1x, 2x sau 3x pe câștigul total din Spin. Dice completează, de asemenea, 1, 2 sau 3 din cele 11 segmente ale șarpelui de deasupra tamburelor și, odată ce acest contor se umple complet, declanșează un joc bonus de bord, unde primești 12 rulouri de zaruri pe o grilă 12x12. Puteți intra, de asemenea, în această rundă prin 3, 4 sau 5 simboluri bonus și veți primi 12, 14 sau 16 rulouri în acest fel.

Runda se joacă ca un joc de șerpi și scări și rotiți 2 zaruri pentru a muta un token de cap de gorilă în jurul bordului. Jetonul se mută într -un loc gol sau aterizează pe oricare dintre următoarele -

Păstrați zaruri până când rămâneți fără rulouri sau ajungeți la ultimele 144 de poziții, unde există un premiu special de 1.000x pariul dvs. pe deasupra a ceea ce a câștigat până acum în timp ce jucați jocurile slot. De asemenea, aveți șansa de a retrage bonusul de bord cu un singur rol de zaruri. Dacă rezultatul în altceva decât o dublă, trebuie să joci din nou peste tot.

O victorie de cel puțin 20x de pariuri totale este garantată din bonusul consiliului de administrație. Dacă nu revendicați acest lucru, Modul RAGE trimite jetonul de gorilă până la vârf, iar el colectează toate valorile premiilor în călătoria sa de -a lungul bordului.

Caracteristici de slot

Șerpi și scări Megadice slot câștig, volatilitate și randamente medii

Câștigurile din runda bonus poate atinge un maxim total de 5.300x pariul dvs., deși funcția se va încheia apoi. Joacă Snakes & Ladders Megadice Slot Machine la cel mai mare pariu de 100.00 pentru a câștiga până la 530.000.00.

Este un joc de volatilitate ridicat, cu randamente medii excelente de 96.68%, deși aceasta este o cifră pe termen lung. și ai putea fi cu mult peste sau sub el în orice moment.

Închiderea gândurilor pe slotul de megadice șerpi și scări

Deși există mai multe sloturi tematice în jurul aceluiași joc de bord, mașina de slot Snakes & Sdders megadice iese în evidență. Este relativ ușor să declanșezi funcția de la contorul de șarpe și, odată ce intri în tablă, este asigurată o victorie de cel puțin 20x.

Desigur, multiplicatorii și câștigurile aleatorii înseamnă că ar trebui să te apuci mult mai mult pe măsură ce gorila se mișcă în jurul rețelei. Alătură -te lui în acest joc distractiv și plin de satisfacții în timp ce joci slotul de megadice Snakes & Ladders la cele mai bune cazinouri online prezentate aici la.

Partenerii cazinoului

Unde ar trebui să joc slotul Megadice Snakes & Sardes?

Ce fac simbolurile sălbatice în zarurile în megadice slot șerpi și scări?

Slotul Megadice Snakes & Ladders are funcții bonus?

Cât pot câștiga din slotul Megadice Snakes & Sarde?

Câte linii de plată au slotul de megadice șerpi și scări?

Care este pariul minim de pe slotul megadice șerpi și scări?

Pot să joc slotul megadice șerpi și scări pe un mobil?

Este slotul de megadice Snakes & Ladders similar cu orice alte jocuri?

Cine face slotul online de șerpi și scări?

Când a fost lansat Snakes & Ladders Megadice Slot Slot?