Space Battle Slot

Fugaso

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Sci-fi, acțiune/aventură, spațiu

Space Battle

space battle Recenzie slot online

space battle este o nouă mașină de slot cu 20 de plăți de la studioul creativ Fugaso Acest lucru dovedește că sloturile nu trebuie să fie prea complexe pentru a fi distractiv și profitabil. Prezentând o grafică elegantă a navelor spațiale, a războinicilor și a stațiilor spațiale care explodează, space battle este un joc pentru orice fan al sloturilor de ficțiune științifică. Când este jucat pentru numerar real, acest joc de cazinou poate oferi premii reale de până la 1.000.000 de monede, care pot fi revendicate pe orice tip de dispozitiv, mobil sau computer.

Cum să joci space battle Joc de sloturi

space battle nu este o mașină de slot foarte complexă, ceea ce o face excelentă atât pentru punteri pentru începători, cât și pentru jucători cu experiență. Ecranul este echipat cu o serie de controale intuitive pe care le puteți utiliza pentru a vă controla jocul, inclusiv controale de rotire auto și manuale și butoane pentru configurarea valorii monedei și numărul de monede pe linie. Cea mai mică sumă de numerar pe care o puteți cheltui pe rundă este doar 0.20 de credite în timp ce Max Wager este cu 200 de credite mari pe rotire.

Ca majoritatea Fugaso sloturi, space battle Dispune de linii de plată fixe pe care le puteți vedea trecând peste numerele din laterale ale tamburilor. Premiile pot fi colectate de 13 simboluri diferite, dintre care unele plătesc doar bani, în timp ce altele activează și caracteristici bonus. Când jucați cu numărul minim de monede, premiile variază de la 5-5.000 de monede pe secvență, în funcție de tipul de simbol pe care îl colectați. Dar miza 10 monede atunci când joci cu bani reali și poți câștiga plăți care sunt de zece ori mai mari. Mai mult decât atât, ceea ce este neobișnuit în acest joc de sloturi este că, de asemenea, puteți ajunge să declanșați un respin aleatoriu după orice plată și bancă chiar mai mulți bani, fără a plăti un al doilea spin.

Dacă vrei să joci space battle de Fugaso Pe un dispozitiv mobil, vă veți putea bucura de aceeași experiență lină ca atunci când jucați pe un laptop sau un computer desktop la oricare dintre cele mai bine cotate cazinouri mobile. Fugaso Face toate jocurile sale de slot folosind HTML5, ceea ce le face să fie redabile atât pe dispozitivele Android, cât și pe IOS. space battle nu face excepție și poate fi savurat pe orice telefon și tabletă, dar numai în modul peisaj.

space battle Rotiri și caracteristici gratuite

space battle plătește la fel ca orice slot machine. Pentru a colecta un premiu, va trebui să formați secvențe de simboluri potrivite pe o linie de plată, de la stânga la dreapta. Singura diferență este că acest slot plătește chiar și atunci când colectați două simboluri potrivite și nu doar trei sau mai multe. Cea mai valoroasă pictogramă din joc este The Trooper Wild, care nu numai că înlocuiește toate simbolurile care bară împrăștierea, dar vă poate oferi, de asemenea, plăți de 25-5.000 de monede atunci când jucați jocul într-un site de cazinou online cu bani reali.

În afară de sălbăticie, un alt simbol care poate adăuga mai multă valoare în rundele dvs. este space battle Simbol de împrăștiere. Ca toate scufundările, acest simbol poate declanșa premii indiferent de poziția sa. Dacă colectați două dintre pictograme în timpul unei runde, puteți câștiga un premiu de doar 1 monedă. Dar dacă colectați trei sau mai multe, puteți câștiga un bonus de 10 rotiri gratuite, plus un premiu de până la 100 de monede. Jocurile de bonusuri gratuite pentru sloturi se joacă cu simboluri sălbatice aleatorii care pot apărea în timpul fiecărui spin, dar și multiplicatori de plată de până la 9x. Atâta timp cât veți câștiga pe fiecare nou spin, contorul multiplicatorului va continua să crească și la fel va fi plățile dvs. în timpul funcției.

Și încă un plus de care vă puteți bucura în space battle Slotul este bonusul Space Sight, care este activat de un simbol al stației spațiale care apare pe orice tambur. Dacă caracteristica este activată, unele dintre navele spațiale care stau lângă tambururi vor alege o țintă pe ecran și vor trage o lovitură la ea. Dacă fotografia lovește stația spațială pe drum, veți câștiga un respin gratuit cu un simbol sălbatic lipicios.

Caracteristici de slot

space battle RTP, volatilitate și câștig maxim

space battle este o mașină simplă, cu slot-volatilitate medie, care poate fi jucată pe o gamă largă de bugete și să plătească premii considerabile atunci când se joacă cu numerar real, până la un milion! RTP -ul este în jur unde ne place să -l vedem și pentru jocuri de sloturi online, la 95 de ani.99%.

space battle rezumat

Acest joc de sloturi poate atrage multe tipuri de jucători, indiferent dacă sunt role înalte sau jucători care caută jocuri ieftine, simple. Dacă nu doriți sloturi online riscante care plătesc doar returnări mici, space battle este o opțiune interesantă de explorat care vă poate oferi tot ce este mai bun din ambele lumi. Cu toate acestea, nu vă așteptați să vedeți cu ușurință jackpot -ul mare pe ecran, deoarece acest slot mai are un raport de succes ridicat, ceea ce înseamnă că veți vedea probabil plăți mai mici mai des decât returnări mari.

Pe de altă parte, dacă doriți să jucați mașini de slot mai riscante care vă pot oferi același nivel de divertisment, dar vă oferă și o șansă de câștiguri mai mari, puteți consulta oricare dintre FugasoJocuri cu sloturi cu volatilitate ridicată. cosa nostra, Mummy 2018, carousel, Și Revenge of Cyborgs sunt toate jocuri grozave din studio, care sunt cunoscute pentru plățile lor volatile, dar și pentru jocul lor imersiv. Asigurați-vă că consultați rangul nostru de top Fugaso operatori pentru șansa de a încerca oricare dintre aceste jocuri și de a obține câteva bonusuri gratuite imediat după ce te înscrii.

Partenerii cazinoului