Slot Sparky & Shortz

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.28%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Sci-fi, spațiu

Sparky & Shortz

Recenzie de sloturi online Sparky & Shortz

Doi roboți animați sunt slotul online Sparky & Shortz. Aceste personaje încearcă să -și salveze planeta și îi puteți ajuta prin aterizarea stivelor de simboluri și construirea multiplicatorilor câștigați pe 5 tamburi și 10 linii de plată.

Diverse roci strălucitoare și caracteristici de extraterestri în acest desktop și joc mobil de la Play’n Go. Declanșează o rotită gratuită în care multiplicatorii cresc pe tot parcursul și este posibil să aterizezi o victorie de 10.000x pariul tău.

Sparky & Shortz este o aventură distractivă, cu personaje drăguțe. Play'n Go Evaluează -l ca 8/10 pe scala lor de volatilitate și există un procent mediu de rambursare de 96.28%.

Cum să joci slotul Sparky & Shortz

Indiferent dacă joci pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile, stilul și graficul slotului Sparky % Shortz sunt o încântare de privit. Există o poveste introductivă despre eforturile lor de a salva planeta, iar jocul se referă la the giant piept metalic de Shortz. Sparky este un droid mai mic, care plutește în dreapta rețelei simbolului 5x3, urmărind cum simbolurile se învârt pe tambururi. Veți avea o întâlnire strânsă cu diverși extratereștri, fiecare cu un design distinctiv, plus roci cu valoare mai mică într -o varietate de culori strălucitoare.

Sparky & Shortz este un joc ușor de configurat și de jucat pe site -urile noastre de cazino online recomandate. Alegeți un pariu dintr -o bară de defilare sub tambururi, cu opțiuni de la 0.10 până la 100.00 pe fiecare rotire. Faceți clic pe butonul"Eu" pentru a vedea cât câștigați la miza aleasă ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri potrivite aterizează pe oricare dintre cele 10 linii din stânga. Un simbol Galaxy Wild acționează ca alții atunci când este nevoie și plătește cel mai mult, la până la 20x, pariul total.

Alte butoane de control includ fila Orange care pornește tambururile care se învârte pe cont propriu, iar blițul de iluminare chiar în partea de jos a jocului declanșează un mod FastPlay.

Rotiri gratuite și alte caracteristici de sloturi Sparky & Shortz

Scopul tău este să construiești un multiplicator câștig din stive de simboluri potrivite pe orice mulinetă. Multiplicatorul crește cu 1x pentru fiecare tambur, deci există un maxim de 5x disponibil în jocurile de bază. Există, de asemenea, un contor de impuls valoros la stânga tambururilor și deține valori de 2x, 3x, 4x, 5x și 10x. Declanșează la întâmplare, iar aceste valori se pot combina cu multiplicatorul obișnuit pentru plăți mari.

Un glob metalic într -un tub este simbolul împrăștiat al slotului online Sparky & Shortz. Aterizați acest lucru pe tambururile 1 și 5 în același timp și solicitați 10 rotiri gratuite. Dacă alte 3 scute apar într -un joc gratuit, acestea adaugă 5 rotiri suplimentare la total, iar în teorie, puteți obține maximum 100 de rotiri bonus în acest fel.

În timpul rundei, multiplicatorii câștigați nu se resetează pe fiecare rotire și, în schimb, continuă să crească. Acest lucru a fost mai ușor datorită faptului că contorul de impuls este activ în orice moment, în loc să fie la întâmplare, așa cum este în jocurile de bază.

Caracteristici de slot

Slot Sparky & Shortz câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Puteți ajunge la o victorie de 10.000x pariul dvs. în timpul jocurilor gratuite, ceea ce adaugă la un masiv 1.000.000.00 Premiu dacă aveți 100.00 Staked on the declanșanting spin. Acesta este un joc de volatilitate ridicat, care are randamente medii de 96.28%.

Închiderea gândurilor pe slotul Sparky & Shortz

Grafică detaliată și modele impresionante de personaje fac cu siguranță slotul online Sparky & Shortz un joc care atrage fanii de știință. Ne -am găsit destul de ușor să obținem un multiplicator decent stacked simboluri, dar nu asigură neapărat un câștig, deoarece ai putea avea până la 5 simboluri diferite stacked pe cele 5 mulinete.

Dar există încă multe șanse să obții un premiu decent, mai ales odată ce contorul de impulsuri vine la viață. Declanșează jocurile gratuite și aceste câștiguri potențiale cresc rapid, deoarece multiplicatorii continuă să se construiască pe tot parcursul.

Alăturați -vă droidilor în căutarea premiilor și jucați slotul Sparky & Shortz pe site -urile noastre de top online aprobate. Nu ratați cele mai bune oferte de bonusuri de bun venit atunci când vă alăturați.

Top 10 Play'n Go Jocuri

Partenerii cazinoului

Ce este stacked Simboluri caracteristici ale jocului Slots Sparky & Shortz?

Care este cel mai bun cazinou online pentru a juca Slot Slot Sparky & Shortz?

Face slotul Sparky & Shortz are o caracteristică de rotiri gratuite?

Câte linii de plată are slotul Sparky & Shortz?

Ar trebui să pariez întotdeauna maximul pe slotul online Sparky & Shortz?

Cât de volatil este jocul Slots Sparky & Shortz?

Ce simboluri cu sloturi folosește slotul Sparky & Shorts folosește?

Există jocuri similare cu slotul Sparky & Shortz?

Cine face mașina de slot Sparky & Shortz?

Când a fost lansat slotul online Sparky & Shortz?