Spartan King Slot

Pragmatic Play

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

149.600.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, Grecia antică

Spartan King

spartan king Recenzie slot online

Pragmatic Play a făcut dreptate la legendarul poveste al lui Leonidas și al celor 300 de spartani care au ținut armatele puternice din Persia în 480 î.Hr., până când toți au murit în luptă.

Coloanele în stil grecesc încadrează cele 5 tamburi și 3 rânduri de simboluri, iar în versiunea desktop, veți vedea o vedere a rocky țărmurile termopilaelor unde a avut loc bătălia. Dacă joci spartan king Joc de sloturi online pe un mobil iOS, Android sau Windows, simbolurile completează ecranul pentru a le face mai clar.

Aceste simboluri includ embleme de carduri cu valoare mai mică, săbii, vaze, nave și spartani de luptă. Veți vedea, de asemenea, simboluri sălbatice obișnuite și uriașe, plus un simbol de împrăștiere a pavilionului roșu, care vă duce la un joc gratuit de jocuri. Acolo se pot înmulți sălbăticile cu până la 25x.

Coloana sonoră la spartan king Jocul sloturilor este în mod adecvat epic și nu ar părea în afara locului într -un film precum"300". Se adaugă la drama și emoția de a juca acest joc impresionant pe site -urile de top online.

Cum să joci spartan king Joc sloturi

Oricare ar fi nivelul dvs. de experiență, nu veți avea probleme să începeți aici. spartan king Slot Machine Online utilizează standardul Pragmatic Play Controalele de sloturi online, care sunt ușor de utilizat și oferă opțiuni, cum ar fi modurile FastPlay și Rypins Automat.

Intervalul BET rulează de la 0.20 până la 100 de credite pe spin. Faceți clic pe butonul"I" pentru paytable, care listează cât de mult plătește fiecare simbol atunci când se potrivesc cel puțin 3 de un fel de pe o linie din stânga. Platabilul are, de asemenea, detalii suplimentare despre caracteristicile bonus interesante.

Rotiri gratuite și altele spartan king Caracteristici ale jocului de sloturi

Cele două simboluri sălbatice sunt esențiale pentru a revendica câștiguri de sloturi în plus pentru bani reali. Ambele sălbatice acționează ca simboluri standard dacă se află în locurile potrivite pentru a finaliza combinații. Scutul este un sălbatic uriaș, umplând un bloc de simboluri de 2x2 pentru a face și mai ușor să vedeți ca parte a unui câștig.

Orice trei, patru sau cinci simboluri de împrăștiere a pavilionului care apar într -un singur spin vor plăti 1x, 5x și 20x miza dvs., apoi lansați 8, 10 sau 12 rotiri gratuite ale spartan king tambururi. Simbolul SHIELD Wild apare mai des în timpul acestei runde și vine cu un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x, 5x, 10x sau 25x.

De fiecare dată când finalizează o victorie în funcția de jocuri gratuite, plata se înmulțește cu suma relevantă. Dacă vedeți mai mult de un 2x2 sălbatic, multiplicatorii lor se combină, așa că acolo aveți cea mai bună șansă de a colecta premiul maxim.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitate a spartan king Slot

Cel mai mare premiu de 7.480x pariul dvs. Veți găsi randamente medii de 96.6% în acest joc, care este puțin mai bun decât mulți alții, și spartan king Slot Machine are o volatilitate ridicată care poate duce la lacune între rotirile câștigătoare. Acest lucru este compensat de premii generoase la cele mai bune site -uri de cazinouri online.

Al nostru spartan kings Verdict de joc online

Dacă vă plac epopeile istorice și filmele precum"300", atunci spartan king Slots Game aduce cu pricepere o poveste legendară cazinourilor online și mobile. Imaginile dramatice sunt o potrivire perfectă pentru jocul interesant de înaltă volatilitate și caracteristici palpitante, cum ar fi 2x2 sălbatici și jocuri gratuite cu simboluri sălbatice suplimentare în joc.

O victorie maximă de 7.480x pariul dvs. este destul de decent la orice nivel și ar trebui să apeleze atât la jucătorii scăzute, cât și la cele mari.

Ajută spartan king în căutarea sa de glorie când joci acest slot popular în cel mai bun lucru Pragmatic Play site-uri. Le -am selectat pe cele cu cele mai bune bonusuri de cazinou online disponibile.

Partenerii cazinoului