Slot De Venție Spin-Venție

High 5 Games

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

101.740.00 USD

Subiect

Bijuterii, Sci-Fi, Steampunk

Spin-Vention

Recenzie de sloturi online de spin-venție

Spin-Vention by HI 5 Games este un slot epic cu o temă de știință steampunk. Introduceți laboratorul unui mad scientist Pentru a descoperi o mulinetă unică cu 5, grilă de 4 rânduri pe un fundal cu elemente și detalii complexe 3D. Puteți activa 20 de linii de plată în timp ce vă învârtiți spre 101.740 de monede Marele Premiu. Puteți reda acest slot unic pe toate dispozitivele, inclusiv toate dispozitivele mobile în care ați putea câștiga cota dvs. de până la 100 de rotiri gratuite! Există o mulțime de funcții bonus pentru a vă condimenta jocul stacked sălbatici, răspândire sălbatică, câștiguri instantanee, multiplicatori și rotiri gratuite. Ghidul nostru de sloturi de spin-venție acoperă toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți pentru a câștiga cele mai bune plăți. Continuați să citiți pentru recenzia noastră completă.

Cum se joacă slot online spin-venție

Slotul de spin-venție poate apărea complex sau complex la început, cu toate acestea, toți jucătorii își pot naviga cu ușurință drumul prin interfață. Jocul oferă imagini 3D izbitoare și un proces de configurare simplă. Toate controalele de care aveți nevoie sunt sub grila 5x4. Puteți vizualiza plata de plată navigând pe pictograma"+" din colțul din dreapta sus. Există, de asemenea, un joc mobil la care puteți accesa la orice cazinou mobil cu bani reali. Slotul mobil spin-venție este disponibil pe toate dispozitivele mobile, inclusiv iOS și Android la cele mai bune cazinouri online.

Când sunteți gata să începeți, folosiți pur și simplu fila"Bet" de sub tambururi pentru a selecta pariul. Jocul permite pariuri de la 0.20 până la 100 de monede pe spin. Veți avea 20 de linii de plată la dispoziție pentru a câștiga până la 101.740 de monede. Selectați funcția"Spin" sau Autoplay atunci când sunteți gata să redați.

Caracteristici de invenție spin și rotiri gratuite

Jocul de bază este format din diverse simboluri legate de steampunk și știință. Puteți câștiga între 2x și 100x miza dvs. de la simbolurile din jocul de bază. Pur și simplu formați linii câștigătoare de 3 sau mai multe simboluri potrivite pentru a primi plăți. Cele mai mari plăți sunt oferite de la simbolul sălbatic care poate plăti până la 200x miza dvs. Mai mult, jocul include 2 simboluri sălbatice diferite, ambele pot înlocui alte simboluri pentru a finaliza linii câștigătoare. De asemenea, pot activa funcția de modificare a tamburului care vă poate acorda sălbăticie aleatorie, rotiri gratuite, multiplicatori și tambururi sălbatice. Ai putea primi stacked sălbatice care acoperă o tambur întreagă sau câștiguri instantanee recompense de până la 100x miza dvs.

Spin-Vention include, de asemenea, un simbol de împrăștiere care poate debloca un bonus rotund pentru rotiri gratuite. Cu cât aterizați mai mult, cu atât veți primi mai multe rotiri gratuite. Este posibil să se declanșeze bonusul de rotiri gratuite și există potențialul de a debloca până la 100 de rotiri gratuite. Jocul include, de asemenea, o caracteristică de premiere care poate duce la multiplicatori de câștig instantaneu și premii în numerar. Priviți simbolurile Gold și Blue Globe pentru a activa funcția de premiere a premiilor.

Caracteristici de slot

Spin-Vention Win, RTP și volatilitate

Slotul spin-venție oferă un joc de volatilitate medie până la înaltă, cu un RTP de 96%. Puteți avea noroc și puteți câștiga până la 101.740 de monede.

Verdict spin-venție și sloturi online similare

Dacă sunteți în căutarea unui joc de calitate, cu ceva unic de oferit- nu căutați mai departe decât slotul spin-venție. Acest slot interesant și modern este o alegere excelentă pentru toți jucătorii, inclusiv role înalte și începători. Este un slot deosebit de excelent pentru a verifica dacă aveți chef de uimitoare imagini 3D, caracteristici bonus interesante și un design unic. Caracteristici bonusuri interesante, cum ar fi rotiri gratuite, câștiguri instantanee, sălbatice aleatorii, răspândire sălbatică, stacked sălbatici și modificatori vă vor ține distrați.

Asigurați -vă că consultați mai multe sloturi mai mari pentru și mai multe varietăți. Ați putea câștiga până la 800.000 de monede în slotul pentru cai sălbatici care oferă rotiri gratuite și caracteristici sălbatice. Sau, descoperiți caracteristica ispititoare de bonus sălbatic atunci când jucați slotul de câștig twin. Pur și simplu vizitați lista noastră de site -uri de cazino online recomandate pentru a explora o selecție excelentă de High 5 Games.

Partenerii cazinoului