Stoned Joker 5 Slot

Fugaso

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Fugaso

RTP

95.66%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, Joker

Stoned Joker 5

stoned joker 5 Recenzie de sloturi online

Un alt nou joc vechi al școlii făcute de Fugaso, stoned joker 5 slot machine este versiunea redusă a stoned joker joc care a venit înaintea lui. Mai simplu decât predecesorul său, acest joc prezintă doar 5 linii de plată fixe, 3 rânduri de simboluri și mai puține caracteristici bonus, dar își păstrează în continuare tema retro a mașinii cu fructe. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că jocul nu poate fi satisfăcător. Cu Solid 95.56% RTP, premii progresive de jackpot și plăți de până la 25.000X, pariați linia dvs, stoned joker 5 de Fugaso vă poate oferi multe motive pentru a -l juca cu numerar real.

Cum să joci stoned joker 5

stoned joker 5 este altul Fugaso joc care este nu numai ușor de utilizat, dar și destul de accesibil. În ciuda faptului că nu are linii de plată active, acest slot oferă încă pariuri mai ieftine, care vor atrage jucătorii noi de acolo. Pentru a începe să vă jucați cu numerar real, folosiți doar controlul pariului/liniei pentru a seta dimensiunea pariului dvs. de plată și ajustați cât veți cheltui pentru fiecare rotire. Pariul minim este 0.05 credite pe rundă (0.01 pe linie de plată) în timp ce pariul maxim este stabilit la 25 de credite.

De îndată ce terminați cu configurarea pariului, trebuie doar să apăsați butonul de rotire și puteți începe imediat să vă jucați. Veți obține până la opt simboluri diferite pe ecran, fiecare oferind un premiu diferit pe care îl puteți vedea apăsând butonul"I" și accesând paytable -ul. Plățile sunt întotdeauna afișate în credite din interiorul paytable-ului și variază de la 5x la 200x pariarea dvs. Și datorită funcției Gamble, veți avea, de asemenea, o șansă unică de a înmulți orice câștig pe care îl colectați de mai multe ori.

Dacă preferați să jucați sloturi la oricare dintre cazinourile mobile, stoned joker 5 slot Machine este de asemenea disponibil ca joc mobil de care vă puteți bucura pe majoritatea dispozitivelor iOS și Android. Experiența de joc mobil este foarte asemănătoare cu ceea ce obțineți pe slotul desktop, doar controlul de pariuri este relocat în colțul din stânga jos.

stoned joker 5 rotiri gratuite și caracteristici bonus

Odată ce aceste fructe colorate încep să se învârtă, va trebui să așteptați câteva secvențe potrivite pe care să le formați pe ecran și să vă plătiți. Pentru fiecare secvență de trei, patru sau cinci simboluri potrivite pe care le aterizați pe o linie de plată, începând cu cea mai stângă, veți primi un premiu special de joc. Și dacă acel premiu nu este suficient pentru dvs., aveți funcția de joc a slotului pentru a vă ajuta să obțineți mai multă valoare pentru banii dvs. pe site -urile de top online.

Funcția Gamble poate fi activată după fiecare plată pe care o colectați în timp ce jucați cu numerar real apăsând butonul"Gamble" de pe ecran. Odată ce ați făcut. Dacă ghiciți corect, vă puteți dubla premiul, în timp ce ghiciți greșit vă va face să pierdeți câștigul inițial. Puteți utiliza această caracteristică riscantă de până la cinci ori la rând pentru a vă crește plățile de cinci ori, deși până acum nu este recomandat cu adevărat.

Un alt mod de a obține unele plăți bonus din joc este să aștepți simbolurile de împrăștiere ale slotului sau premiul său progresiv pentru jackpot. Simbolurile de împrăștiere pot plăti premii de până la 250x de pariuri de plată fără a fi colectate consecutiv și indiferent de liniile de plată. Jackpots, pe de altă parte, pot fi câștigate în întregime la întâmplare, jucând orice rundă pe orice dimensiune a pariului. Slotul oferă trei premii diferite (mini, midi și maxi), toate fiind reunite cu un anumit procent din fiecare pariu pe care îl plasați. Puteți găsi aceleași jackpot -uri în altele Fugaso sloturi din seria Jackpot, inclusiv obișnuitul stoned joker joc.

Caracteristici de slot

stoned joker 5 PLAYOUT MAX, RTP și volatilitate

Gameplay-ul cu varianță medie și rata de succes mai mare fac ca această mașină să fie potrivită pentru jucătorii noi care se pot bucura de pariuri care încep până la 0.05 credite pe spin. Cu un premiu maxim de 25.000x plus trei jackpot -uri diferite, există o mulțime de victorii de urmărit după ce joci cu numerar real. Pariați că Max Wager și aceste plăți devin și mai atractive, oferindu -vă șansa de a câștiga până la 125.000 de credite cu un singur spin (25.000x 5 credite Max Line Wager)!

stoned joker 5 verdict de sloturi

Chiar mai simplu decât stoned joker, stoned joker 5 slotul este potrivit în special pentru fanii jocurilor din vechile școli, dar și pentru cei care caută o experiență de joc simplă. Pentru jucătorii cărora le plac sloturile mai riscante și mai plină de satisfacții, Fugaso De asemenea, face câteva mașini grozave de mare varianță pe care le puteți explora în schimb.

Pentru un alt joc simplu și distractiv, dar unul cu multiplicatori de plată suplimentari și bonusuri gratuite pentru rotiri, puteți încerca obraznicul inspirat de Trump trump it slot. Și dacă sunteți în căutarea a ceva mai tradițional, dar și mai plin de satisfacții, vă sugerăm să consultați cosa nostra Slot Machine, care, de asemenea, vă oferă o funcție de joc și jackpot -uri progresive, dar și bonusuri gratuite pentru rotește și câștiguri maxime mai mari. Găsiți și mai multe jocuri originale ale studioului pe site-urile noastre de cazino online de top online și ajungeți să revendicați un bonus special imediat după crearea unui cont.

Partenerii cazinoului