Stoned Joker Slot

Fugaso

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Fugaso

RTP

95.05%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

640.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, Joker

Stoned Joker

Fugaso stoned joker Revizuirea sloturilor

O versiune modernă a mașinilor de fructe clasice în stil Vegas, stoned joker slotul este un joc pentru toți jucătorii tradiționali, dar și cei care caută câteva premii foarte plină de satisfacții. Sportând 40 de linii de plată active și caracteristici bonus clasice, cu siguranță și -a sculptat propria nișă.

Este posibil să nu găsiți jocuri bonus de rotiri gratuite sau funcții speciale avansate în stoned joker slot machine, dar asta nu înseamnă că nu va exista recompense atractive de revendicat. Cu simboluri sălbatice care plătesc premii ridicate, scuteri care plătesc de opt ori mai bine și trei jackpot -uri pentru luare, veți găsi cu siguranță motive pentru a vă simți încântați în timp ce jucați acest joc la un cazinou cu bani reali.

stoned joker - Cum joci acest joc de sloturi?

Ce le va plăcea fiecărui jucător la stoned joker Slotul este că nu este doar ușor de jucat, dar vă oferă și un control complet asupra mărimii pariului. Deoarece liniile de plată sunt active, slotul vă oferă două controale pentru a vă ajusta participația atunci când jucați cu numerar real, unul care determină numărul de linii de plată pe care le plătiți și altul care determină dimensiunea pariului dvs. pe linie. Setați toate controalele la minimum și vă puteți juca cu o singură linie și un pariu de 0.01 credite pe spin sau împingeți -le până la capăt pentru a juca cu un pariu maxim de 40 de credite (1 credit pe linie de plată).

După ce ați terminat configurarea pariului, atingeți doar controlul spinului, iar slotul va produce până la 12 simboluri diferite pe ecran pe care le puteți potrivi pentru a câștiga premii. Puteți arunca o privire mai atentă la toate simbolurile și la plățile lor (arătate în credite) folosind butonul"I". Premiile mai mici variază de la 4x la 160x linia ta, pariază pe secvență, dar există și câștiguri mai mari de 240x, 2.000x și 16.000X pentru a câștiga prin colectarea a cinci-din-a-a-ax cu simbolurile de top. Și datorită funcției de joc încorporate a jocului, veți avea, de asemenea, o oportunitate specială de a înmulți orice câștig pe care îl colectați.

stoned joker de Barcrest este de asemenea disponibil pentru dispozitivele Android și iOS, inclusiv modele mai vechi de tablete și smartphone. Dacă vă jucați pe dispozitivul mobil la unul dintre cele mai bune cazinouri mobile, mai întâi utilizați controlul pariului în colțul din stânga jos pentru a vă configura miza și apoi apăsați butonul de rotire mare pentru a începe să vă jucați.

stoned joker - Bonusuri și jocuri pentru sloturi

La fel ca în cazul mașinii dvs. de fructe obișnuite, pentru a câștiga niște bani în acest joc, va trebui să colectați cel puțin trei din aceleași simboluri pe orice linie de plată activă, consecutiv și începând cu cea mai stângătoare tambur. Dar ceea ce este diferit în acest joc este că aveți și o funcție specială de joc la dispoziție, care poate dubla chiar și cele mai mici câștiguri pe care le colectați. Această caracteristică de bonus slot poate fi utilizată după orice câștig, apăsând butonul"Gamble" și ceea ce face este că vă permite să vă dublați premiul până la 5x, alegând roșu sau negru. Ghiciți ce carte va fi următorul și vă puteți înmulți premiul, dar faceți o ghicire greșită și veți pierde toate câștigurile.

Alte caracteristici bonus oferite de joc sunt simbolurile sălbatice și împrăștiate. stoned joker Este pictograma dvs. sălbatică și poate înlocui orice simbol de bază (nu împrăștierea) pentru a vă lega secvențele împreună și pentru a vă plăti. Această pictogramă poate plăti, de asemenea, premii bonus de până la 2.000x, pariarea liniei dvs. atunci când nu înlocuiește. Simbolul de împrăștiere, pe de altă parte, poate plăti premii mai mari, dar fără a se baza pe linii de plată sau pe poziția tamburului. Colectați cinci simboluri de împrăștiere în orice loc de pe ecran și puteți câștiga un bonus uriaș de 16.000x de pariuri de plată.

Și, în sfârșit, jocul are și trei premii progresive de jackpot care pot fi câștigate la întâmplare pe orice spin dat. Jackpot -urile sunt împărțite în premii mini, midi și maxi, fiecare oferind o sumă diferită de numerar și pot fi găsite și în alte sloturi din Fugaso Seria jackpot la site -urile noastre de cazino online recomandate.

Caracteristici de slot

stoned joker - Care este câștigul maxim, RTP și volatilitatea?

Raportul de hit este mai mare decât de obicei, oferindu -vă declanșatori de premii mai frecvente și aveți, de asemenea, un buton de joc riscant dacă doriți să aveți o șansă să vă înmulțiți câștigurile. RTP este puțin mai mic decât am dori să vedem într -un joc modern de sloturi online, la 95.05%, dar poate este de așteptat de la stoned joker slotul este ceva de aruncare. Cu plățile care au urcat până la 16.000x pentru un singur cinci-din-un fel și un jackpot de 640.000x, puteți paria că acest joc poate fi plin de satisfacții atunci când este jucat cu bani reali.

stoned joker - Rezumatul nostru final

stoned joker de Barcrest este o altă mașină de slot simplă care oferă o mulțime de bonusuri atractive și limite de pariere potrivite pentru majoritatea jucătorilor. Desigur, acest joc va fi cel mai potrivit pentru mai mulți jucători tradiționali care caută o mașină de variație medie, cu plăți bune, dar și noi punteri, care se pot bucura de pariuri pentru un ban pe rundă.

Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult în sloturi care vă pot promite returnări mai mari, puteți consulta în schimb directorul nostru de sloturi pentru a găsi unele dintre FugasoSunt mai riscante jocuri de mare varianță. Vă sugerăm să luați un spin pe slotul de tatuaj, care oferă, de asemenea, trei jackpot -uri și o funcție de joc, dar și un pariu suplimentar care activează un al șaselea tambur pentru o șansă de a câștiga până la 750.000 de monede pe pager la cele mai bune cazinouri online. Mummy 2018 este o altă alternativă interesantă, oferindu -vă mecanica de plată blocată și o listă lungă de funcții suplimentare.

Partenerii cazinoului