Sugar Skulls Slot

Booming Games

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.93%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Mexic

Sugar Skulls

sugar skulls Recenzie slot online

sugar skulls slotul oferă un design tematic 3D frumos, colorat și creativ. Acest afișaj atrăgător are o mulțime de elemente creative, cum ar fi craniile mexicane festive și culorile luminoase. Jocul vă oferă un aspect simplu de grilă de 5x3, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați pe câștigarea jackpot -ului de 20.000 de monede. Pentru a vă ajuta să câștigați bani reali pe site -urile de top online, aveți și posibilitatea de a selecta până la 20 de linii de plată diferite. Pentru a menține spiritul festiv, jocul are câteva caracteristici bonus în magazin, cum ar fi Scatters, Wilds și Rypings Free. Ca bonus, rotirile dvs. gratuite vor include doar stacked sălbatici și simboluri majore. Vă puteți aștepta și câteva surprize precum premiile FIESTA Random. Acest joc distractiv și colorat vă va aduce în spiritul festiv.

sugar skulls Configurarea slotului online și reguli

Simbolurile mexicane festive cu o margine cu aburi, decorați 5 tambur, 3 rânduri grilă. Puteți naviga la fila"I" din colțul din stânga jos pentru a vizualiza valorile simbolului din paytable. Acest slot modern este accesibil pe toate dispozitivele, inclusiv pe desktop, tabletă și dispozitive mobile. Toate dispozitivele mobile pot rula jocul, cum ar fi dispozitivele iOS și Android, așa cum ne așteptăm de la sloturile realizate de Booming Games. Pur și simplu lansați sugar skulls slot și folosiți controalele de sub grilă pentru a juca. Controlul"linii" vă permite să vă ajustați pariul selectând până la 20 de linii de câștig diferite. Puteți plasa un pariu pe fiecare linie de la 0.01 monede de până la 20 de monede max. Comutați controlul"pariu total" pentru a selecta un pariu minim de 0.20 de monede care se pot extinde până la 400 de monede solide pe spin. Pariurile mai mari au mai multe șanse să lovească jackpotul de 20.000 de monede. Controalele centrale includ o opțiune de rotire și autospin.

sugar skulls Jocuri bonus și rotiri gratuite

Înainte de începerea distracției de joc bonus, jocul de bază are câteva premii mai mici pentru apucături. Colectați 3 sau mai multe dintre simbolurile cărții cu tematică cu abur-punk și puteți primi un multiplicator de 8x. Pentru a păstra cu tema Mexican Day of the Dead, simbolurile cu plată mai mare includ o varietate de cranii festive. Plățile încep de la 15x miza dvs. și vă pot atinge până la 40x miza dvs. pentru Craniul Purple. Până la 100x miza dvs. este pregătită pentru o linie de 5 simboluri sălbatice potrivite. Purple Wild va înlocui alte simboluri, cu excepția împrăștierii, pentru a ajuta la finalizarea combinațiilor câștigătoare. Simbolul de împrăștiere a rotirilor libere va declanșa caracteristica majoră a rotirilor libere ori de câte ori 3 sau mai multe terenuri pe tambururi. Nu numai că vi se va acorda un bonus de rotiri gratuite, dar toate simbolurile cu valoare scăzută vor fi eliminate în timpul jocului dvs. bonus. Principalele rotiri libere rotunde vor consta doar din sălbăticie și simboluri de mare valoare care pot apărea ca stacked simboluri. Excitați. Star Pinata declanșează caracteristica aleatorie a premiilor Fiesta Fiesta. Puteți câștiga oriunde între un multiplicator de 10x și 100x.

Caracteristici de slot

sugar skulls Jackpot, varianță și rtp

sugar skulls de Booming Games Funcționează la un nivel de varianță medie și are un RTP de 96.55%. Puteți paria de la doar 0.01 monede pe linie și există în total 20 de linii de plată. Jocul oferă un pariu maxim sănătos de 400 de monede pe spin. Jackpot se află la 20.000 de monede.

sugar skulls Concluzie și alte sloturi

Această volatilitate medie Booming Games slotul este extrem de distractiv, festiv, vibrant, creativ și interesant. Grafica vibrantă 3D aduc jocul la viață într -un spirit colorat și festiv. Are ceva pentru toată lumea, inclusiv un pariu maxim de 400 de monede de care se pot bucura rolele înalte. Oferă gameplay de varianță medie și un aspect simplu, asociat cu o selecție de funcții bonus interesante. Jocul include caracteristici populare precum rotiri gratuite și sălbatice. De asemenea, are câteva completări unice, cum ar fi caracteristica aleatorie a premiilor Fiesta.

Vă puteți extinde selecția de jocuri dacă vizitați oricare dintre cazinourile noastre de bani reali selectați. Pur și simplu vizitați lista noastră pentru a descoperi site -urile noastre cu cea mai bună selecție de bonusuri de bun venit la cazinouri și sloturi online. Există o mulțime de titluri disponibile, inclusiv titluri precum Danger Zone de Booming Games. Puteți câștiga câteva recompense explozive pe acest 25 de sloturi de plată. Sau mergeți la pescuit în slotul online agățat și câștigați 15 rotiri gratuite sau 500.000 de monede. Consultați lista noastră de cazinouri pentru mai multe jocuri grozave.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului