Sunset Slot

Fugaso

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.58%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

94.600.00 USD

Subiect

Călătorie, insulă tropicală

Sunset

sunset Recenzie slot online

Dă -te departe de stresul vieții tale de zi cu zi la o plajă pașnică la amurg în noua sunset slot, unde îți vei calma simțurile și vei ajunge să câștigi pungi mari de monede proaspete. Dezvoltat de Fugaso, sunset este un slot cu aspect superb, cu 5 tamburi și 3 rânduri de simboluri și o temă atât de calmantă este terapeutică. Jucabil la cele mai bune cazinouri online pe orice tip de dispozitiv, computer sau mobil, acest stunner al unui joc de sloturi vă poate face duș cu plăți de până la 94.600 de monede atunci când jucați cu bani reali, împreună cu trei jackpot -uri progresive.

Cum să joci sunset Joc de sloturi online

sunset de Fugaso este o mașină simplă cu sloturi, cu controale de bază ale ecranului, care poate fi jucată cu ușurință chiar de către novice Punters. Controalele din dreapta dvs. vă vor permite să vă setați valoarea monedei în timp ce cele din stânga vă vor permite să alegeți câte monede doriți să pariați pe fiecare linie de plată. Împreună, aceste butoane vă vor permite să alegeți o miză de la minimum 0.15 credite la un pariu maxim de 150 de credite pe spin.

Slotul are doar 15 linii de plată fixe pe care pot fi câștigate premii și puteți vedea fiecare apăsând unul dintre numerele care stau de o parte și de alta a tambuinelor. Pentru a declanșa o plată, va trebui să colectați oricare dintre cele 10 simboluri plătitoare, toate oferind premii date în monede. Cu un număr minim de monede pe linie, puteți câștiga plăți care variază de la 5 la 2.000 de monede atunci când jucați cu bani reali. Dar pariați mai multe monede pe linie de plată și puteți obține premii și mai bune. O caracteristică interesantă și neobișnuită a acestui slot este că poate transforma orice plată ridicată într -un bonus de rotiri gratuite, oferindu -vă mai multe șanse să câștigați bani fără a cheltui nimic în plus.

Pentru jucătorii care preferă să folosească un smartphone sau o tabletă pentru a juca online sloturi, sunset este disponibil și la cele mai bune cazinouri mobile. Puteți reda acest fermecător slot pe orice dispozitiv care poate suporta HTML5, inclusiv dispozitive, iPhone și iPad-uri pe bază de Android. Pentru a începe să vă jucați pe telefon, trebuie doar să vă rotiți ecranul și să îl atingeți pentru a încărca jocul în timp ce rotirile pot fi controlate prin intermediul butoanelor mari de rotire din dreapta.

sunset Rotiri și bonusuri fără sloturi

Odată ce piesa audio calmantă începe să joace și simbolurile totemurilor și cojilelor de mare umple ecranul, veți aștepta cu răbdare o secvență de două sau mai multe simboluri identice să cadă pe o linie de plată, de la stânga la dreapta, pentru a declanșa un premiu. Cele mai valoroase simboluri din joc sunt măștile totem, dintre care cinci plătesc premii și unul care servește doar ca simbol sălbatic. Dar, în loc să înlocuiți doar alte simboluri din joc pentru a vă completa secvențele, acest simbol sălbatic va adăuga, de asemenea, un multiplicator de plată de 2x la orice premiu pe care vă ajută să câștigați.

Pe de altă parte, măștile plătite nu pot plăti doar cele mai bune premii, dar pot declanșa și jocuri bonus de rotiri gratuite. De fiecare dată când se colectează o secvență câștigătoare de două sau mai multe dintre aceste simboluri, slotul vă va plăti un premiu și va declanșa între 1 și 5 rotiri gratuite. Odată ce bonusul se învârte, orice simbol care declanșează o victorie vă va ajuta să câștigați rotiri gratuite suplimentare, care pot dura la nesfârșit sau până la câștigarea plăților noi. Și cea mai bună parte a tuturor este că fiecare plată gratuită a rotirilor este aplicată un multiplicator bonus de 2x.

Ultimul suplimentar în care vă puteți bucura sunset de Fugaso este premiul progresiv al jackpot -ului, același care poate fi găsit în multe alte sloturi de la dezvoltatorul de software. Trei niveluri de premii - maxi, midi și mini - sunt deschise oricărui punter care joacă jocul la un cazinou cu bani reali și fiecare dintre ele poate fi câștigat la întâmplare cu orice dimensiune a pariului și pe orice rotire.

Caracteristici de slot

sunset Slot RTP, volatilitate și plată maximă

Când este jucat la un cazinou cu bani reali online, sunset Slotul online poate plăti un randament de până la 94.600 de monede plus una dintre cele trei jackpot -uri progresive, deși cu rata mare de succes și volatilitatea medie a jocului, orice victorie uriașă va fi probabil mult mai rară decât plățile mai mici. RTP teoretic pentru sunset este 96.9%, ceea ce o face peste medie în ceea ce privește plățile.

sunset Verdictul slotului

Pe scurt, sunset este un slot simplu de varianță medie de Fugaso Aceasta oferă caracteristici bonus atractive, o prezentare foarte atrăgătoare și limite de pariuri care pot atrage orice punter. Dacă sunteți în căutarea unei abordări moderne pe sloturi tradiționale care nu sunt prea riscante și nici prea strânse cu premiile sale, este posibil să doriți să încercați sunset slot.

În mod alternativ, dacă preferați jocurile cu sloturi care oferă mai mult risc și puțin mai multă emoție atunci când plătesc, vă sugerăm să încercați o parte din FugasoSloturile de volatilitate ridicată. Încercați cartea de tatuaj pentru șansa de a câștiga premii mai mari, potrivind până la șase simboluri sau Mummy 2018 pentru un joc cu o prezentare la fel de atractivă, dar și o listă lungă de bonusuri. Pentru și mai multe sloturi grozave, puteți apela la site -urile noastre de cazinou online recomandate, unde vă puteți bucura de jocuri dintr -o gamă largă de producători de software, împreună cu stimularea promoțiilor de jucători noi.

Partenerii cazinoului