Superman the Movie Slot

Playtech

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.01%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

225.000.00 USD

Subiect

Filme, benzi desenate, celebrități

Superman the Movie

superman the movie Recenzie slot online

După cum ați concluzionat deja, acest titlu de slot de la PlayTech se bazează pe franciza de film Superman, dar de data aceasta nu este vorba despre noile remake -uri strălucitoare care par să apară pe un ecran de cinema lângă tine aproape săptămânal. Nu, asta superman the movie Slot se bazează pe lansarea din 1978, cu Christopher Reeve în Blue Spandex și Gene Hackman, ca nemesis Lex Luthor.

Rămâne una dintre cele mai apreciate iterații ale francizei până în zilele noastre (împreună cu a doua tranșă). Și așa este plăcut să remarcăm că PlayTech a făcut o treabă fantastică de a aduce acțiunea ecranului de argint la tambururi și cu 100 de linii de plată, două caracteristici bonus și patru jackpot -uri progresive, toate în tracțiune, jucătorilor sunt garantate să se simtă ca un supererou înșiși - dacă Ei pot ateriza una dintre marile plăți care sunt pregătite!

Despre superman the movie Joc de sloturi online

Configurarea cu cinci tamburi joacă gazdă la tot felul de lucruri bune-nu există Kryptonite la vedere aici. Jucătorii au zece simboluri principale de joc cu care să lucreze, plus un sălbatic, un împrăștiere și un simbol de jocuri gratuite pentru a vă bucura. Și cu 100 de linii de plată de care să profitați, care plătesc exclusiv de la stânga la dreapta, nu aveți nevoie de puteri speciale pentru a declanșa un premiu frumos.

Aveți capacitatea de a vă modifica tabloul de joc așa cum doriți, și așa doriți superman the movie poate fi recomandat jucătorilor din toate bugetele. Numărul de linii de plată este setat în piatră, dar pariul total pe rotire poate fi modificat folosind săgețile sus și în jos de pe marker. Există, de asemenea, opțiuni de mod autoplay și turbo disponibile.

Caracteristici, speciale și simboluri

Simbolurile de bază din superman the movie sunt suficient de răsplătitoare pe cont propriu. Dacă aterizați cinci din pictograma Superman pe tambufuri, de exemplu, veți pantaloni la o plată de 500x miza dvs. Dacă nu este suficient pentru a vă îndrepta spre cutia de telefon locală pentru a fi schimbat în ținuta dvs. de supereroi, atunci cine știe ce este.

Dar adevărata maiestate a acestui titlu PlayTech vine sub forma a trei simboluri speciale și patru jackpot -uri progresive (mai multe pe jackpots mai târziu). Primul este simbolul sălbatic, care este logo -ul iconic al lui Red. Acest lucru înlocuiește toate celelalte simboluri în afară de împrăștiere și bonus pentru a crea linii de câștiguri interesante noi.

Prima caracteristică a notei este bonusul de cristal, care este declanșat atunci când trei dintre simbolurile bonus corespunzătoare sunt rotite pe trio -ul din mijloc de tambururi. Pur și simplu faceți clic pe icicule pentru a dezvălui premii în numerar, multiplicatori și multe altele. Dezvăluiți simbolul GRATUITE de jocuri pe tambururile 1, 3 și 5 și veți declanșa rotundul gratuit rotund.

Aici zece freebies sunt acordate în primă instanță, cu orice wilds rotit blocat pe loc pentru al doilea set de zece rotiri gratuite. Și o notă finală despre acele patru jackpot -uri progresive, care fac parte din DC -ul PlayTech super heroes rețea jackpot. Toate acestea sunt declanșate la întâmplare, astfel încât oricine poate câștiga mare, cu plăți de până la șapte cifre schimbând viața jucătorilor. Acum asta este cu adevărat super!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului