Sushi Yum Yum Extra Wasabi Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

93.23%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

75.000.00 USD

Subiect

Mâncare, asiatică, călătorii

Sushi Yum Yum Extra Wasabi

sushi yum yum extra wasabi Recenzie slot online

În timp ce poate avea cel mai neplăcut titlu al oricărui joc pe care l -am întâlnit, sushi yum yum extra wasabi Slot Machine poate plăti câteva recompense serioase. Acest joc cu 5 tamburi provine IGT și prezintă o serie de ingrediente de desene animate în cele 720 de moduri diferite de a câștiga.

sushi yum yum extra wasabi, În cazul în care nu ați ghicit, este tematic în jurul bucătăriei japoneze. Gameplay -ul picant include un simbol WASABI sălbatic, se plătește împrăștiere și o rotiri gratuite în care puteți începe cu 60 de jocuri bonus și le puteți retrictitori la maximum 150 de rotiri.

Plățile pot ajunge la 150.000.00 Când joci la mizele maxime, dar această mașină de slot de mare volatilitate vă oferă o mulțime de șanse de a deține câștiguri mai modeste, mai ales în timpul jocurilor gratuite.

Printre vastele game de sloturi din IGT, sushi yum yum extra wasabi slotul online este unul dintre cele mai ciudate, dar și cel mai popular. Subiectul din câmpul stâng și designul nebun au atras o gamă largă de fani, ajutați de faptul că este disponibil pe scară largă pentru a juca pe PC-uri desktop, iOS și dispozitive Android.

Puteți obține un gust pentru sushi yum yum extra wasabi slot din IGT la unele dintre cele mai bune cazinouri online și mobile.

sushi yum yum extra wasabi Controluri și configurarea sloturilor

Dacă nu ați mai jucat niciodată un slot machine sau sunteți încă un nou venit la jocuri, nu fiți lăsați de aspectul neobișnuit al sushi yum yum extra wasabi slot. Tăietele sunt așezate într-un model de diamant cu simbolurile într-un format 3-4-5-4-3.

Câștigi aterizând cel puțin 3 din același tip de simbol de la stânga la dreapta pe tambururi adiacente, ceea ce este ușor de înțeles odată ce ai aterizat câteva combinații de succes. Pentru a începe, selectați doar nivelul de pariu, care poate fi de la doar 0.50 pe rotire până la maximum 150.00.

Suma câștigată depinde, desigur, de care simboluri au aterizat pe tambururi și câți au fost văzuți. Pictogramele cărților de joc cu efect argintiu, concepute pentru a arăta ca cuțite de bucătărie, vor plăti premiile mai mici. Câștigi mai mult când apar diverse bucăți de pește crud, fiecare cu un zâmbet pe fețe sau un vas rânjitor de ciuperci.

Simbolul superior este o pisică albă zâmbitoare, fluturând un ventilator de hârtie. Sperăm că nu este bucătarul, dar oricine este acest personaj, este conceput cu același stil distractiv, de desene animate ca și celelalte simboluri cu plată înaltă. Consultați detaliile complete despre ceea ce plătește fiecare simbol prin deschiderea paytable -ului prin intermediul unui buton de sub tambururi.

sushi yum yum extra wasabi Slot funcționează pe platforme desktop și mobile, fără nicio diferență de stil, caracteristici sau funcționalități. Încă trebuie să declanșezi până la 150 de jocuri gratuite atunci când joci acest joc pe smartphone -uri și tablete Apple sau Android. Totuși, este cel mai bun să joci în modul peisaj, pentru a vă oferi cea mai bună vedere a acestor tambururi în formă neobișnuită.

sushi yum yum extra wasabi Caracteristici de joc și bonus

Un blob de wasabi acționează ca simbolul sălbatic, înlocuind altora și completând linii suplimentare de câștig pentru tine. Încă o dată, acest simbol are o față zâmbitoare pe el, adăugând sentimentul de distracție care se desfășoară pe tot parcursul sushi yum yum extra wasabi jocuri mecanice. Apare doar pe cei trei tamburi din mijloc, însă nu este capabil să acționeze ca simbol al împrăștierii.

Acest simbol de împrăștiere este reprezentat de o farfurie de vase de sushi. Merită 2x, 10x, sau chiar 50x, pachetul dvs. total atunci când aterizați în orice 3, 4 sau 5 locuri. Deși este obișnuit ca simbolurile de împrăștiere să declanșeze runde bonus, în sushi yum yum extra wasabi slot, acea slujbă este luată de un simbol bonus special.

Imaginea tradițională în stil japonez a unui val este pictograma bonus care stropește jocuri gratuite atunci când o aterizați pe tamburi. Obțineți 5 rotiri gratuite pentru fiecare combinație câștigătoare care apare în rotația declanșatoare, iar dacă toate punctele de pe tambururi sunt umplute cu val, maxim 60 de jocuri gratuite încep. Puteți retrage aceste rotiri în timpul rundei, ceea ce duce la un potențial 150 de jocuri.

Oricât de multe rotiri obțineți, există șanse mai bune de a revendica premii pe parcursul rundei. Asta este mulțumită suplimentar stacked Simboluri sălbatice pe tambururi care fac mult mai ușor completarea combinațiilor. Runda rotiri gratuite este importantă aici, ca și în jocurile standard, volatilitatea ridicată înseamnă că ai putea merge ceva timp între câștiguri.

Caracteristici de slot

Concluzie

sushi yum yum extra wasabi slot din IGT este un joc distractiv, în stil de desene animate. Are un titlu ciudat, iar simbolul wasabi arată ca un câine verde, dar altul, este un slot de care se vor bucura majoritatea jucătorilor. Spunem cel mai mult, deoarece volatilitatea ridicată ar putea opri unii oameni, dar acest lucru este cu siguranță compensat în jocurile gratuite. În general, are un randament foarte mare la procentul de jucători (RTP), care este stabilit la o medie de 96.56%.

Dacă vă place stilul, dar doriți să jucați un joc în care rotirile câștigătoare tind să apară mai des, încercați atât de mult sushi, de la Microgaming. Acest joc cu 5 tamburi, cu 25 de linii, are un aspect mai convențional și o volatilitate medie. Este livrat cu jocuri gratuite, Scatter plătește și simboluri sălbatice, împreună cu un design excelent care umple tambururile cu imagini realiste ale vaselor de sushi.

Tuck în sushi yum yum extra wasabi slot la unele dintre site -urile noastre de sloturi online foarte bine cotate. Primul curs este alcătuit din oferte generoase de bonus de bun venit pe care le puteți solicita imediat ce deschideți un cont pe aceste site -uri.

Partenerii cazinoului