Sweet Paradise Slot

Fugaso

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

4.252.500.00 USD

Subiect

Animale, fantezie

Sweet Paradise

sweet paradise Recenzie slot online

sweet paradise este un nou joc cu sloturi cu aspect de desene animate Fugaso Acest lucru aduce divertisment solid și premii mari pentru orice dispozitiv, fie că este vorba de un laptop, tabletă sau smartphone. Cu 5 mulinete și 30 de linii de plată fixe pline de albine zâmbitoare, găleți de miere și flori, sweet paradise aduce un omagiu deliciozității mierii. Și la fel ca miere reală, acest joc de sloturi te va face să te simți proaspăt și energizat cu muzica sa rapidă, jocul elegant și premii de până la 300.000 de monede pe care le poți banca doar la un cazinou cu bani reali.

sweet paradise Controluri și configurarea sloturilor

Nu numai că arată simplu, dar sweet paradise este, de asemenea, destul de simplu de jucat. Când vă jucați pe un computer, slotul vă oferă butoane ușor de utilizat care vă pot controla rotirile, implicați modul Autoplay, dar ajustați și dimensiunea monedei și numărul de monede pe linie de plată pe care o pariați. Cu câteva clicuri simple, puteți trece de la un pariu de doar 0.30 de credite la o participație maximă a unui uimitor 300 de credite și o gamă largă de dimensiuni de pariu între ele.

Slotul este echipat cu 30 de linii de plată fixe pe care le puteți vedea unul câte unul făcând clic pe numerele din partea stângă și dreapta a tambuinelor. Toate plățile sunt listate în monede și pot fi câștigate în total de zece simboluri, unele dintre ele servesc și ca pictograme bonus speciale. Plățile încep de la 15 monede și merg până la 10.000 de monede atunci când folosesc o monedă pe linie de plată. Dar dacă utilizați zece monede, premiile dvs. se vor înmulți în consecință, oferindu -vă o lovitură la declanșarea unui jackpot de 300.000 de monede atunci când jucați pentru bani reali. Și ceea ce este și mai interesant este faptul că slotul are o caracteristică de joc dublu-sau nimic care apare după fiecare victorie și vă oferă o opțiune de a vă înmulți premiile de până la 5x, ceea ce nu vedeți în multe sloturi online în aceste zile.

Dacă doriți să vă jucați pe un dispozitiv mobil, Fugaso vă oferă o versiune diferită a jocului compatibil cu toate dispozitivele Android și iOS, dar prezintă mai puține controale pe ecran. Când vă jucați pe o tabletă sau un telefon, vi se va da butoane doar pentru a se învârti manual sau în modul Autoplay, dar controalele BET care determină miza dvs. vor fi ascunse într -un meniu diferit care poate fi găsit în partea dreaptă jos în dreapta jos.

sweet paradise Caracteristici de joc și bonus

sweet paradise de Fugaso Plătește la fel cum face orice slot, atunci când colectați două, trei sau mai multe simboluri potrivite pe o linie de plată, începând cu cea mai stângătoare tambur. Unele dintre cele mai profitabile simboluri de colectat sunt simbolurile bonus, în special pictograma sălbatică. Această pictogramă specială arată ca o floare de mușețel și poate înlocui orice alt simbol, în afară de pictogramele de împrăștiere și bonus pentru a finaliza o secvență câștigătoare. Dar când nu se înlocuiește, această floare poate plăti premii cuprinse între 10 și 10.000 de monede.

O altă floare care merită colectată este floarea -soarelui, care acționează ca un simbol de împrăștiere care declanșează jocurile de rotiri libere. Colectați două dintre aceste simboluri în orice poziție disponibilă și puteți câștiga un mic premiu de 1 monedă. Dar colectați trei sau mai multe și veți primi un bonus de 12 rotiri gratuite, plus un premiu de 5-500 de monede. Și pentru a depăși totul, slotul va adăuga, de asemenea, un multiplicator de plată de 3x la orice sumă de bani pe care o faceți în timpul jocurilor de bonusuri gratuite.

Și nu în ultimul rând, sweet paradise Slotul online are, de asemenea, un simbol bonus special, care arată ca o găleată plină de miere. Dacă colectați trei dintre aceste simboluri pe o linie de plată, veți câștiga un bilet la jocul de bonusuri Honey. Dar dacă colectați patru sau cinci, veți primi și un multiplicator pentru premiile dvs. bonus de 5x sau, respectiv, 27x. Runda bonus este jucată în două etape, dintre care prima va face să alegeți între băuturi diferite pentru a câștiga premii și o intrare în turul doi, în timp ce a doua etapă vă permite să alegeți una dintre cele două albine pentru a câștiga un multiplicator suplimentar pentru premiile dvs.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea sloturilor de varianță medie care oferă randamente lucrative și divertisment solid, sweet paradise Îți va oferi ceea ce ai nevoie. Acest slot este excelent pentru jucătorii care caută un joc simplu și plăți bune, dar și opțiunea de a se bucura de un buget restrâns. Cu premii de până la 300.000 de monede disponibile la joc pentru bani reali, cu siguranță există un profit pentru acest joc, deși dacă luați în considerare raportul ridicat al slotului, este puțin probabil să puneți mâna pe o plată mare.

Deci, dacă sunteți mai interesat de sloturi cu volatilitate mare, cu o doză mai mare de risc și o șansă de randamente mari, Fugaso are alte câteva sloturi interesante de oferit. Joacă Mummy 2018 pentru un divertisment de top și o varietate de bonusuri sau bucură-te de o experiență mai tradițională în FugasoCartea cu 6 rolă de joc de sloturi de tatuaje sau carousel slot. Puteți găsi oricare dintre aceste jocuri la cazinourile online de încredere prezentate pe site -ul nostru, plus o mulțime de alte sloturi de top din principalii furnizori de software din industrie, cum ar fi Netent.

Partenerii cazinoului