Sylvan Spirits Slot

Red Tiger

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

95.77%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

75.000.00 USD

Subiect

Animale, magie

Sylvan Spirits

sylvan spirits Recenzie slot online

Grafica excepțională și tema magică oferă sylvan spirits Slot Instant Apel. Încărcați -l pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile și sunteți tratat cu simboluri fermecătoare ale unei vulpi, iepure, cerb și bufniță, într -un cadru de pădure. Aceste creaturi adorabile plătesc cele mai mari premii atunci când traversează oricare dintre cele 1024 modalități de a câștiga, iar pietrele de rulare alcătuiesc simbolurile cu valoare inferioară.

Ca majoritatea sloturilor din Red Tiger, Este umplut cu caracteristici suplimentare bonus. Vrăjitoarea garantează o victorie atunci când apare, iar ea ajută creaturile pădure și pietrele de rulare să creeze multiplicatori de premii. În timpul unei runde de bonus de rotiri gratuite, simbolurile câștigătoare declanșează cascade, care pot crea un număr nelimitat de victorii suplimentare. Multiplicatorii se acumulează într -un ritm mai rapid în jocurile gratuite, ceea ce face mai ușor să se prindă recompensa de top a 7.500x miza dvs.

Cum să joci sylvan spirits Joc sloturi

Puteți juca pentru doar 0.10 pe rotire, deși miza maximă de 10.00 este dezamăgitor și este probabil să oprească role mai mari. Este ușor de configurat, cu butoane de control simple și câteva opțiuni, cum ar fi jocul rapid și automat.

Aruncați o privire la plata de plată înainte de a juca, deoarece aceasta are detalii despre bonusuri, plus o listă cu cât câștigați de la fiecare simbol atunci când aterizați cel puțin 3 de un fel de pe tamburi din stânga. Câștigi până la 0.4x pariul dvs. Când runa cu cea mai mică plată aterizează pe toate cele 5 mulinete și 1.5x Când apare cea mai valoroasă vulpe în joc la oricare dintre site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Rotiri gratuite și altele sylvan spirits Caracteristici de slot

Simbolul Mega Mystic Wild este o imagine de 2x2 a vrăjitorului. Acest personaj magic acționează ca animale sau rune pentru a completa combinații, iar ori de câte ori aterizează, vi se garantează să câștigați un premiu.

Uită -te deasupra tamburelor și vei vedea cele 4 simboluri de animale și 4 rune într -o linie. De fiecare dată când Mystic Wild completează o combinație, un multiplicator în creștere este aplicat la simbolul implicat în câștig și acestea se acumulează până la următoarea dată când Wild finalizează un câștig cu același simbol. Poate că trebuie să așteptați un timp, dar acestea pot construi până la maximum 99x, pentru câștiguri uriașe. Multiplicatorii de simboluri se resetează la 1x după ce devin parte a unei a doua victorii cu sălbăticia.

Simbolul spin gratuit în orice 3 locuri simultan va lansa 12 jocuri bonus și există câteva delicioase în plus aici, pentru a le face și mai valoroase. În primul rând, orice simboluri dintr -o victorie va dispărea din tambururi, iar altele noi vor scădea pentru a umple golurile. Dacă această cascadă duce la o altă victorie, procesul se repetă și nu există nicio limită la câte câștiguri puteți obține într -o serie.

Orice multiplicatori de simboluri sunt transportați de la jocurile de bază și nu aveți nevoie de sălbăticie ca parte a unui câștig pentru a le construi. De asemenea, multiplicatorii nu se resetează dacă fac parte dintr -o combinație câștigătoare care implică simbolul sălbatic, deci este mai ușor să atingeți valori mult mai mari.

Caracteristici de slot

sylvan spirits Slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

Câștigul maxim de 7.500x pare impresionant, dar ca cel mai mare pariu posibil este doar 10.00 pe rotire, nu se adaugă mult, cu 75.000.00 fiind limita. Pe o notă pozitivă, înseamnă că este relativ ușor de atins. sylvan spirits Slotul este un joc de volatilitate ridicat în care, în medie, revenirea la procentul de jucători este de 95.77%.

Al nostru sylvan spirits Verdictul slotului

Dacă sunteți fericit să vă jucați cu mize de 10.00 pe rotire sau mai puțin, sylvan spirits slotul este o alegere excelentă. Arată superb pe computere și telefoane mobile și vine cu câteva caracteristici inovatoare, cu multiplicatorii de simboluri care pot duce la premii mari. Rotirile gratuite, cu simboluri în cascadă, plus multiplicatori în creștere la fiecare victorie, sunt acolo unde este cel mai probabil să revendicați cele mai mari recompense.

Vizitați o pădure magică virtuală și jucați sylvan spirits sloturi joc la cele mai bune cazinouri online. Cele prezentate aici au și cele mai mari oferte bonus care vă așteaptă.

Partenerii cazinoului