Syncronite Slot

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.280.000.00 USD

Subiect

Bare și clopote

Syncronite

syncronite Recenzie slot online

Jocul are o atmosferă uimitoare Art Deco, cu butoane de control al aurului trandafir și un cadru elegant care înconjoară simbolurile. Printre celelalte imagini, veți vedea jetoane frumos detaliate, zaruri și un diamant strălucitor, făcând syncronite Slots Game este o vedere impresionantă pe desktop -uri și telefoane mobile alimentate de sistemele de operare Android, iOS sau Windows la cele mai bine cotate cazinouri mobile.

Un cap de leu de aur care ar graționa orice clădire Art Deco apare în fiecare rotire pe 2 sau mai multe mulinete legate. Acestea pot dezvălui până la 8 simboluri pe fiecare, iar acest mecanism de simboluri splitz vă oferă multe alte șanse să completați combinații. Există 729 de moduri de bază de a se potrivi cu simbolurile de -a lungul celor 6 tamburi și 3 rânduri, dar Splitz se poate înmulți de multe ori de multe ori.

Datorită unui multiplicator colosal de 64.000X, este posibil să colectăm un premiu masiv de 1.280.000.00 din syncronite slot la miza maximă.

Cum să joci syncronite Joc sloturi

Puteți roti tambururile pentru mize minime de 0.10 și maxim 20.00, care pare scăzut, dar permite ca multiplicatorul imens de 64.000x să fie inclus pe site -urile sloturilor online. Schimbați mizele făcând clic pe filele Plus și minus de pe panoul de valori al monedei sau pur și simplu apăsați butonul Max Wager pentru a WAGER 20.00 pentru cele mai mari recompense posibile.

În comun cu toate sloturile din Yggdrasil Jocuri de noroc, controalele sunt ușor de utilizat și chiar jucătorii neexperimentați nu vor avea probleme să înceapă. Este livrat cu opțiuni de rotire automată și de rotire rapidă, astfel încât să puteți seta rolele care se învârte pe cont propriu pentru un număr setat de runde și accelerați sau încetiniți jocul prin intermediul unui buton Slider.

Butonul"+" deschide un paytable, care detaliază modul în care funcționează sistemul Splitz și cât câștigați de la fiecare simbol la nivelul pagerului selectat. Jetoanele de poker sunt cele mai puțin valoroase și plătesc un maxim de 0.5x pariul dvs. atunci când completează toate cele 6 poziții pe o linie, în timp ce diamantul plătește 10x.

Tambururi legate și altele syncronite Caracteristici de slot

Cel puțin 2 tamburi adiacente și până la toate cele 6 tamburi se vor sincroniza pe fiecare rotire, dezvăluind aceleași simboluri. Sistemul Splitz împarte apoi cele 3 simboluri pe fiecare tambur în maximum 8, oferindu -vă un impuls uriaș la numărul de moduri câștigătoare. Dacă toate cele 6 tamburi se completează cu numărul maxim de simboluri Splitz, veți avea 21.168 moduri diferite de a le alinia pentru un premiu.

Acestea rămân active doar pentru o singură rotire, iar pe următorul, veți vedea o combinație diferită de tambururi legate și simboluri împărțite.

Este un amestec extrem de neobișnuit de caracteristici și nu există simboluri sălbatice sau rotiri gratuite în syncronite Joc sloturi. Dar sistemele de tamburi legate și simboluri splitz se pot combina pentru a aduce câteva victorii mari în orice moment.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea syncronite Slot

Puține jocuri oferă un multiplicator de câștig maxim de până la 64.000x, pariul tău. La cele mai mari mize de 20.00 pe rotire, adaugă până la 1.280.000.00. Revenirea medie la procentul de jucători este un respectabil, dar nu restant, 96%. syncronite este un joc de volatilitate ridicat, care plătește premii relativ mari, dar mai puțin frecvent decât sloturile de varianță mai mică.

Al nostru syncronite Verdict de sloturi

Acesta este un joc cu aspect fantastic, cu simboluri tradiționale, cireșă și diamant, având în vedere un makeover de ultimă generație. Pare la fel de impresionant pe platformele desktop și mobile, deși coloana sonoră a disco-jazzului ciudat nu va fi pe gustul tuturor.

Volatilitatea ridicată înseamnă că va trebui să fiți pregătiți pentru lacune potențial semnificative între rotirile câștigătoare, așa că asigurați -vă că mizele dvs. sunt propuse să acopere acest lucru.

Ne place sistemul de simboluri splitz și a avut mare succes pe altele Yggdrasil Sloturi de jocuri, cum ar fi Neon Rush Splitz. Nu veți primi întotdeauna numărul maxim de simboluri pe o mulinetă și, destul de des, doar 2 mulinete adiacente se vor potrivi, dar aceste caracteristici sunt suficiente pentru a transforma syncronite sloturi joc într -un titlu palpitant.

Verificați -l la cele mai bune cazinouri online, cum ar fi cele prezentate aici la. Am selectat site -uri cu cele mai mari oferte de bonus de bun venit la cazino.

Partenerii cazinoului