Taco Brothers Slot

ELK Studios

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Mâncare, Mexic

Taco Brothers

taco brothers Recenzie slot online

taco brothers Folosiți o grafică 3D uimitoare pentru a înfățișa un oraș vechi din mexicanul Outback. Oamenii din Santa Maria au nevoie de tine pentru a -i salva de căpitanul rău Diaz. Ajută -i să scape printr -un tunel secret și să restaureze pacea în sat.

Frumoasa senorita va fi acolo pentru a vă ghida. Tequila, chitare, suculente și taco brothers ei înșiși așteaptă să vă răsplătească cu până la 150.000 de monede. Caracteristicile care vă vor ajuta să vă creșteți câștigurile includ sălbăticie, scatters, multiplicatori, rotiri gratuite și 243 de moduri de a câștiga. Această aventură vă așteaptă după ce v -ați înscris la unul dintre site -urile noastre recomandate.

Există, de asemenea, un joc interesant de bonusuri de evacuare sălbatică și includerea alergării sălbatice. Puteți alege dintr -o varietate de dimensiuni de pariu în timp ce vă bucurați de funcții suplimentare, cum ar fi opțiunile Jumper, Leveler și Booster Bet.

taco brothers Configurarea slotului online și reguli

Puteți juca acest joc vesel mexican pe orice dispozitiv pentru a câștiga până la 150.000 de monede. Aceasta include dispozitive desktop, tabletă și mobile, cum ar fi IOS și dispozitive Android, ceea ce înseamnă că puteți juca la cazinourile mobile preferate, fără niciun fel de tampon. Designul viu colorat folosește un aspect standard de 5x3, fără linii de plată, ceea ce face ca un proces de configurare simplu să fie.

Fila din colțul din stânga sus va deschide meniul. Aici veți găsi setări suplimentare, inclusiv platabilul. Fila din colțul din stânga jos vă va permite să selectați dimensiunea pariului. Cel mai mult pe care îl puteți paria este 50 de monede pe rotire și puteți paria de la doar 0.10 monede pe spin.

Fila"Start" se ridică în dreapta tambururilor atunci când ești gata să începi jocul. taco brothers Slot vă permite, de asemenea, să selectați rotiri automate dacă acest lucru este ceva pe care îl preferați.

taco brothers Rotiri gratuite și jocuri bonus

Jocul de bază include o varietate de simboluri precum chitare, cactus și tequila. Aceste simboluri cu valoare mai mică vă pot oferi până la 80x miza dvs. 3 taco brothers Reprezentați simbolurile cu valoare mai mare și oferiți plăți care variază de la 100x la 400x miza dvs.

Jocul include un simbol sălbatic obișnuit care poate înlocui alte simboluri, precum și un respin sălbatic. Logo -ul jocului reprezintă respinul sălbatic și vă va oferi un spin gratuit atunci când aterizați 2 sau mai mult. 3 sau mai multe simboluri sigure vor declanșa jocul bonus de evacuare sălbatică. Ajută taco brothers pentru a scăpa cu ajutorul rotirilor libere și a alergării sălbatice.

Căpitanul Diaz și Senorita se vor alătura tamburelor pentru a oferi mai multe rotiri gratuite și sălbatice încuiate. Ca un avantaj suplimentar, toate câștigurile pe care le câștigați în timpul rundei de rotiri gratuite vor fi înmulțite.

Veți continua să primiți rotiri gratuite până când fiecare frate Taco a scăpat din tambururi. Există un premiu masiv de 150.000 de monede în joc, iar combosul câștigător poate apărea în orice direcție de -a lungul ecranului. Aceasta este datorită caracteristicii 243 de moduri de câștigare.

Caracteristici de slot

taco brothers Plata, RTP și volatilitatea

taco brothers Jocul de slot poate plăti până la 400x pariul. Puteți genera chiar și o serie de plăți mai mici de la simbolurile cu valoare scăzută. Acestea oferă până la 80x miza dvs. într -un singur spin.

Acesta este un slot de varianță medie cu un RTP mediu de 96.30%. Include caracteristici care vă ajută să vă stimulați bankroll-ul, precum și să permiteți plățile de orice sens. Acest lucru face posibilă creșterea recompenselor pentru a câștiga până la 150.000 de monede.

taco brothers Concluzie și alte jocuri

Un joc festiv, colorat, distractiv, vibrant și interesant este ceea ce vă puteți aștepta de la taco brothers jocuri mecanice. Jocul ne aduce ceva diferit, cu o varietate interesantă de caracteristici bonus unice, cum ar fi jocul Bonus Escape Wild. Încorporează o temă distractivă, precum și o poveste completată cu personaje unice și interesante.

taco brothers apelează la un domeniu larg de jucători, inclusiv role înalte. MAX BET este de 50 de monede pe spin, dar jocul are recompense solide pentru apucături care pot atinge 150.000 de monede. De asemenea, are câteva caracteristici familiare, cum ar fi două simboluri sălbatice diferite și rotiri gratuite.

Asigurați -vă că consultați cazinourile noastre online recomandate în care veți putea explora mai multe titluri de sloturi epice. Dacă vă bucurați de jocuri cu o temă latină, ELK Studios are mai multe jocuri pentru tine să încerci. Puteți consulta slotul Wild Toro unde veți descoperi o varietate de caracteristici sălbatice. Mai mult, oferă un număr neobișnuit de 178 de moduri de a câștiga. Verifică taco brothers și alte jocuri la unul dintre cele mai bune site -uri ale noastre de cazinou selectate.

Partenerii cazinoului