Luați Slotul Magazinului Lui Moș

Betsoft

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.08%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

7.180.00 USD

Subiect

Crăciun, comedie

Take Santa's Shop

Luați Recenzie online a magazinului Moș Crăciun

Zăpada se încadrează pe copaci și un atelier decorat în spatele tambururilor și există o melodie Christmassy care se adaugă la bucuria sezonieră de pe desktop -uri, Android, iOS sau Windows Mobiles la cazinourile noastre mobile recomandate. Această scenă încântătoare încadrează un set de mulinete umplute cu simboluri ale cărții de joc în stil coroan, un bărbat de turtă, clopote de aur și bomboane cu dungi. Un glob de zăpadă și un cal de balansare plătesc premiile de top atunci când traversează oricare dintre cele 75 de linii de plată și, la fel ca restul jocului, sunt simboluri extrem de detaliate, cu un ușor efect 3D.

Baublele roșii pe tambururi și în lateral sunt esențiale pentru o explozie de sălbăticie la fiecare zecime de rotire, iar numărul de bauble crește cu fiecare apariție a tâlharului de vacanță. Acest personaj de desene animate cu aspect dur poartă o pălărie de Moș Crăciun, iar luminile colorate sunt drapate în jurul gâtului. Pot apărea și mai multe sălbăticie în timpul unui bonus de rotiri gratuite.

Cum să joci slotul online Take Moș Crăciun

Gama de pariuri de 0.20 - 20.00 per spin face ca acest joc să fie mai potrivit pentru jucătorii de la Mids Mits. Există, de asemenea, un multiplicator de câștig maxim relativ redus de 359x, pariul dvs., deci nu este un joc care va face pe oricine bogat. Cu toate acestea, vă puteți cumpăra drumul direct în jocurile gratuite pentru 27x, 50x sau 95x la nivelul pariului dvs., în funcție de câte sălbăticie în plus doriți în joc pe tot parcursul.

Este ușor să configurați și să vă jucați pe site -urile de top online și să selectați nivelul de pariuri cu clicuri pe o bară de defilare sub tambururi. Butonul care prezintă o săgeată într -un cerc activează modul Autoplay, iar cele 3 mici linii de pe panoul de control deschid setări precum viteza turbo sau efecte sonore.

Pentru a vedea cât câștigați de la fiecare simbol, apăsați fila"I" din stânga controalelor. Acest lucru vă duce la o platabilă care listează toate câștigurile potențiale la pariul dvs. actual. Simbolurile cărții de joc sunt în valoare de până la 0.3x Miza la umplerea unei întregi linii de plată, Globul de zăpadă plătind 3x pachetul când 5 terenuri peste o linie.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale magazinului lui Moș Crăciun

Un bauble roșu prin butonul de rotire contează de la 10 la 0. În timpul numărătoarea inversă, orice simboluri de tâlhărie de vacanță se transformă în bombe de ornament identice și se lipește în loc până când blatul se va termina. Apoi, toate explodează, transformându -se în simboluri sălbatice care acționează ca alții și, în timp ce un premiu nu este garantat, de obicei veți alege un cadou frumos de a câștiga combinații din această caracteristică distractivă.

Sleapul lui Moș Crăciun este un simbol bonus special care acordă 15 rotiri gratuite atunci când este văzut în orice 3 sau mai multe locuri. Orice bombe de ornament rămân pe loc, cu 5, 7 sau 10 sălbatice în plus adăugate la amestec. Aceste sălbăticie se deplasează în jurul tamburilor de la spin liber la spin gratuit, ajutând la finalizarea câștigurilor.

Caracteristici de slot

Luați magazinul lui Moș Crăciun câștiguri, RTP și volatilitate

Jocul Slots Shop Santa are o volatilitate medie și randamente medii de 96.08%. Cel mai mare multiplicator de câștig este un 359x ușor dezamăgitor, pariul dvs. total și cu mize maxime de 20.00 pe rotire, asta se adaugă la doar 7.180. Nu este cel mai mare cadou de la Moș Crăciun.

Verdictul slotului online al magazinului nostru de Moș Crăciun

În afară de multiplicatorul de câștig scăzut, sloturile de magazin Take Santa este un joc distractiv cu câteva caracteristici interesante. Arată superb, cu graficele obișnuite de cea mai bună calitate care au făcut Betsoft Jocuri atât de populare.

Numărătoarea inversă de la 10 la 0 este cu siguranță o caracteristică care atrage atenția, mai ales pe măsură ce tot mai multe simboluri de tâlhărie de vacanță se transformă în bauble roșii, așteptând să explodeze în sălbăticie la final. Jocurile gratuite cu Wilds Roaming ar trebui să fie suficiente pentru a colecta câteva plăți înainte de sfârșit, mai ales că obțineți 10 sălbatice în plus pe tot parcursul.

Desfaceți acest tratament festiv pe site -urile noastre de cazino online recomandate, precum cele prezentate aici la.

Partenerii cazinoului