Temujin Treasures Slot

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.55%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.765.480.00 USD

Subiect

Asiatic

Temujin Treasures

temujin treasures Recenzie slot online

Tematică în jurul lui Genghis Khan, temujin treasures de Pragmatic Play Slots Game are un stil clasic asiatic, cu monede norocoase, vaze și statui de jad pe cele 5 tamburi. Un temujin zâmbitor plătește premiile de top, în timp ce diferitele simboluri bonus declanșează câteva caracteristici suplimentare interesante.

Simbolurile se pot transforma în sălbăticie în plus pentru a finaliza combinații câștigătoare, iar o roată de avere se învârte în jocuri gratuite sau jackpot -uri de până la 9.292x miza dvs. Aceasta în valoare de 1.765.480.00 la pariul maxim. temujin treasures este un joc extrem de volatil și are o revenire medie la un procent de jucători de 96.55%. Puteți juca pe PC -uri, Android, iOS sau Windows Mobiles la cazinouri care prezintă Pragmatic Play gamă.

Cum să joci temujin treasures Joc sloturi

Un set 5x4 de tambururi verzi se află într -un cadru aurit într -un treasure room. temujin treasures Folosește imagini detaliate ale simbolurilor tradiționale de carduri înalte într -un stil oriental, plus statui de elefant verde, flori de lotus roz și un cap de leu auriu. Temujin a fost adevăratul nume al lui Genghis Kahn, temătorul războinic care a creat vastul imperiu Mongol. El este arătat ca o figură prietenoasă și îți zâmbește din tamburi.

Există 1.024 de moduri de a câștiga pe cele 4 rânduri. Potriviți suficiente exemple de același simbol pe tambururi adiacente din stânga pentru a câștiga un premiu, cu lista de plată cât de mult merită fiecare. Temujin plătește 100x pariul dvs. atunci când a fost văzut pe toate cele 5 mulinete la cele mai bune cazinouri online, în timp ce la celălalt capăt al scării, simbolurile cărții de joc valorează până la 5x.

Joci temujin treasures Slot Machine cu 38 de monede, pentru mize între 0.38 și 190.00 pe rotire. Este un joc foarte ușor de configurat și selectați un nivel de pariuri făcând clic pe file Plus și minus, de o parte și de alta a butonului de rotire. Există o caracteristică FastPlay și opțiunea Autoplay învârte tambururile pentru până la 100x, deși asigurați -vă că presetați orice limite de pierdere înainte de a activa acest mod.

Rotiri gratuite și altele temujin treasures Caracteristici ale jocului de sloturi

Capul de leu este un simbol sălbatic, deci are capacitatea de a acționa ca alții dacă poate completa o secvență câștigătoare. O caracteristică a comutatorului sălbatic declanșează ori de câte ori vedeți cel puțin 6 din același simbol pe tambururi 2, 3 și 4 simultan. Toți se transformă în sălbăticie în plus, care de multe ori vor câștiga, dar nu întotdeauna, complete.

Un leu de aur cu garnituri roșii în 3 sau mai multe locuri pe tambururile din mijloc va debloca o roată de avere. Secțiunile roților dețin multiplicatori de premii, între 6 și 50 de rotiri libere, și mini, minori, majori și jackpot -uri grandioase.

Rotiți roata și dacă aterizați pe o secțiune de bani sau jackpot, colectați premiul. Valorile de pe roată cresc și obțineți rotiri suplimentare, cu această caracteristică funcționând până când aterizați pe un segment de spin gratuit. După a 5 -a rotire, doar jocuri gratuite caracteristici pe volan.

În timpul jocurilor gratuite, apare un simbol pe foc și acordă un premiu aleatoriu. Acest lucru ar putea fi rotiri suplimentare sau o victorie între 100 și 5000 de monede. De asemenea, se poate transforma într -un simbol al multiplicatorului sălbatic, care crește orice câștig din spin cu până la 5x. Câteva sălbatice își combină multiplicatorii, ceea ce poate duce la câștiguri uriașe. Ați putea câștiga chiar și jackpot -uri de la petarde și, dacă 4 sunt la vedere în același timp, colectați toate cele 4 jackpot -uri simultan.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a temujin treasures Slot

Revendicați toate cele 4 jackpot -uri și câștigați 9.292X pariul dvs., sau 1.765.480.00 la cele mai mari mize. temujin treasures Slotul online are o volatilitate ridicată, potrivită cu randamente medii ridicate de 96.55%.

Al nostru temujin treasures Verdictul slotului

Este posibil ca Genghis Kahn să nu fi fost la fel de prietenos ca personajul arătat aici, dar inexactitățile istorice deoparte, temujin treasures slotul este un joc de excepție pentru a juca pe site -urile de top online. Este plin de suplimente, cum ar fi transformările sălbatice, jackpot -urile, multiplicatorii câștigători și o garanție de rotiri gratuite.

Potențialul uriaș de câștig vine cu o volatilitate ridicată, așa că nu vă mirați dacă tambururile se învârt de câteva ori între câștiguri. Doar asigurați -vă că vă setați nivelul pariului în consecință.

Partenerii cazinoului

Pot juca temujin treasures slot la cele mai bune cazinouri online?

Face temujin treasures Sloturile de joc funcționează pe dispozitive mobile?

Ce jackpots pot câștiga din temujin treasures jocuri mecanice?

Trebuie să descarc software -ul cazinoului pentru a reda temujin treasures slot?

Cât pot paria pe fiecare rotire a temujin treasures slot?

Cum pot alinia temujin treasures Simboluri pentru slot pentru un câștig?

Cât de volatil este jocul de sloturi de comori temujin?

Există o rotită gratuită în rotund în temujin treasures slot?

Care dezvoltator este în spatele temujin treasures slot?

Când a fost temujin treasures slot eliberat?