E Slot Bogat

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.27%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Insula tropicală, stil de viață de lux

That's Rich

O privire la acest slot online bogat

Bine ați venit în lumea celor bogați și super bogați. Slotul online bogat alimentat de Play'n Go îți are trecerea în clubul miliardariilor celebri și cheia bonusurilor gratuite și a mega bogății care pot atinge 10.000x pariul pe fiecare rotire bonus. Creat cu viața bogată și faimoasă în minte, slotul online care este bogat, alimentat de Play'n Go prezintă"Femeie faimoasă" - gândiți -vă la versiunea de vis a unui slot al lui Kim Kardashian - și oferă o privire asupra vieții ei de zi cu zi. Acest slot video oferă 10 linii de plată fixe și un joc de mare varianță perfect potrivită pentru jucătorii calificați. Joacă pentru numerar real cu un pariu mai mic pentru a te bucura de o sesiune de sloturi clasice sau de a -ți spori miza pentru a debloca premii mai bune și o rată RTP de 96.27%.

Similar cu altele Play'n Go jocuri, slotul online care este bogat este construit pentru jucătorul din mers și poate fi jucat pe orice dispozitiv. Vine cu câteva caracteristici bonus care vă vor ajuta să obțineți câteva recompense suplimentare. Slotul That’s Rich are o caracteristică de rotiri gratuite care - odată activată - vă poate livra 5 până la 20 de rotiri gratuite, pe lângă un multiplicator de 20x. Puteți reda The Rich Online Slot Machine sau încercați o demo pentru a testa toate funcțiile pe care le doriți gratuit.

Cum să joci slotul online bogat

Slotul online bogat este ca multe sloturi de top găsite la cazinourile online de top, prin faptul că vă permite să jucați pentru premii la mai multe niveluri. Este un joc cu temă de lux, unde"Femeia celebră" este personajul principal și veți vedea cum este viața ei. Jocul cu tematică de lux este stabilit în balconul unei suite private exclusive care are vedere la o piscină infinită și ocean. Articolele de pe fiecare tambur sunt obișnuite printre cei bogați și înstăriți. Simbolurile cu valoare scăzută sunt"A" până la"J" de pe o punte de cărți. Simbolurile cu valoare mai mare care plătesc mai mult includ un conac de lux, grămezi de numerar, iahturi, încălțăminte, poșete și coperta râvnită a revistei.

Odată ce apăsați controlul spin și începeți să jucați pentru bani reali, revista este cel mai bogat și cel mai răspândit simbol. Vă oferă 2, 15 sau 40x de ori pariuri pentru 3, 4 sau 5 dintre copertine. Simbolul sălbatic al jocului este faimosul femeie prezentat pe coperta revistei. Înlocuiește toate celelalte simboluri de pe tambururi și plătește de 5, 20 sau 50x ori de pariu pentru 3, 4 sau 5 simboluri.

Dacă preferați jocurile de noroc pe smartphone -ul dvs., care este bogat din Play'n Go Slot Machine este de asemenea disponibil într -o versiune de smartphone care funcționează perfect cu aproape orice dispozitiv iOS sau Android și prezintă aceleași controale intuitive. Utilizați butonul de rotire obișnuit pentru a juca manual sau implicați modul de redare automată pentru a face o pauză de la atingerea ecranului.

Sunt bonusuri bogate de alegere, rotiri și caracteristici gratuite

Există mai multe moduri în numerar în lumea de elită a"Femeii celebre" folosind numeroasele sale bonusuri. Plata maximă posibilă ar putea fi de 10.000x de ori din miza dvs. Pariurile de linie variază de la 0 $.10 până la 100 USD.

Șef printre modalitățile de a încasa în mare măsură în timp ce joci slotul online care este bogat Play'n Go sunt 3 funcții disponibile în acest joc. Sunt sălbăticile în expansiune, câștigurile de câștig și multiplicatorul Wild Win. Funcția în expansiune sălbatică este o caracteristică grozavă a slotului online care este bogat Play'n Go vă aduce recompense în numerar."Femeie faimoasă" poate apărea pe toate cele 5 mulinete și se va extinde în interior pentru a umple tamburul și a crea o combinație câștigătoare. Aterizarea a 3 sau mai mult din Trofeele Win Spins Oriunde activează caracteristica Win Rypins. Această caracteristică vă recompensează cu 5 rotiri gratuite care pot crește până la 20 de rotiri gratuite. Funcția de multiplicator Wild Win poate dubla aceste recompense și le poate împinge până la 20x.

Sălbaticul se extinde la întâmplare și poate declanșa orice piesă. Sălbaticii se extind întotdeauna pe tambururi atunci când aterizează în acest mod. De asemenea, stimulează multiplicatorul tuturor viitorilor sălbatici cu 1x. Acestea vor atinge multiplicatorii sălbatici 20x pot fi atinse, dar numai dacă joci suficient de mult.

Caracteristici de slot

Este RTP maxim bogat, câștig și volatilitate

RTP -ul slotului online bogat din Play'n Go este 96.27% și plata maximă posibilă ar putea fi de 10.000 x ori din miza dvs. Jocul vine cu caracteristica de rotiri gratuite care, dacă este activată, vă va primi 5 până la 20 de rotiri gratuite, împreună cu până la un multiplicator de 20x.

Acesta este un rezumat bogat și sloturi alternative

Este bogat de Play'n Go este un joc interesant, cu o mulțime de caracteristici cool pentru jucătorii de pe site -urile de top. Dar nu este deloc egal cu unele dintre celelalte oferte de joc, având în vedere lipsa de caracteristici. Bogați va oferi un sentiment de lux pentru cei care vor să scape în lumea specială a"Femeii celebre" și să câștige câteva premii bogate. Aveți câteva jocuri de rotiri gratuite foarte atractive, cu beneficiul suplimentar al simbolurilor în expansiune și al plăților care nu sunt adjate. Și puteți juca chiar dacă sunteți la un buget mic.

Cu toate acestea, dacă lumea"Femeii celebre" nu este pentru tine și pentru tine jocuri de mare varianță, Play'n Go face o mulțime de mașini care sunt la fel de ispititoare de jucat. Destinul agentului, de exemplu, vă oferă 20 de linii de plată și o tonă de funcții suplimentare și o plată maximă de 5000x. Inelul lui Odin este o altă alegere interesantă pentru jucătorii care preferă un slot de varianță medie și unul care te duce în lumea mitologiei norvegiale. Pentru și mai multe sloturi grozave de la același studio, dar și unele bonusuri tentante de bun venit, nu ezitați să vizitați oricare dintre revizuirea noastră Play'n Go cazinouri!

Partenerii cazinoului