The Beverly Hillbillies Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

96.10%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Celebrități, călătorii, emisiuni TV/serie

The Beverly Hillbillies

the beverly hillbillies Recenzie slot online

Jucătorii pot lovi o avere atunci când joacă the beverly hillbillies jocuri mecanice? Desigur, se bazează pe hitul emisiune TV care a început în 1957 și s-a preocupat de niște oameni buni de țară care au lovit petrolul la ferma lor și s-au mutat în LA cu noua lor bogăție găsită. Vă puteți alătura lui Jed Clampett, Granny și Elly May la cazinouri din SUA și mai departe, datorită IGT care au o istorie lungă în dezvoltarea sloturilor online tematice în jurul emisiunilor TV populare.

Prin bazarea jocurilor pe francize de succes, sloturile vor avea un fanbase încorporat și the beverly hillbillies Slot Machine a fost un succes atât de mare IGT că a fost lansată acum o continuare, The Millionaire Mile. Aceasta este o mașină de slot mult îmbunătățită și cea la care vom arunca o privire mai atentă.

Cu toate acestea, se găsește doar la cazinourile terestre, ceea ce este comun cu licențiat IGT sloturi, adesea din cauza termenilor acordului cu studioul care a făcut emisiunile TV. Dacă îl puteți găsi, acest slot cu 5 litri, cu 20 de linii, oferă o serie de caracteristici speciale. Rotiri gratuite, simboluri sălbatice, alegeți un premiu și șansa de a ateriza un jackpot progresiv sunt siguri că vor face ca fanii să se aglomereze la joc. În mod neobișnuit, simbolul sălbatic poate apărea într -un bloc uriaș 3x3, ceea ce duce la o mulțime de linii câștigătoare create într -un singur spin.

Deși veți găsi o gamă largă de jocuri din IGT Dezvoltator pe site -urile online și mobile, doar câțiva se bazează pe filme, TV sau celebrități. Ghostbusters este principala excepție de la această regulă și puteți ajuta Gang Zap Slimer și Stay Puft Marshmallow Man la o serie de site -uri de cazinou recomandate. Puteți juca, de asemenea, slot Ghostbusters pe dispozitive mobile cu Apple și Android Mobile. Dacă tema Hillbilly este o remiză mare, atunci aruncați o privire la slotul Moonshine din Microgaming, pe care le vom analiza mai departe pe pagină.

the beverly hillbillies Controluri și configurarea sloturilor

Jed Clampett a trebuit să lovească petrol pentru a -și găsi bogățiile, dar puteți începe să vă învârtiți în bani de la doar 0.20 pe rotire. Pana la 100.00, deci este excelent atât pentru jucătorii casual, cât și pentru rolele înalte. Toate cele 20 de linii de plată sunt întotdeauna active, așa că nu trebuie să petreci timp gândindu -te la câți să joci. Nu există prea multe lucruri de făcut, în afară de a decide nivelul dvs.

Veți avea nevoie de cel puțin trei exemple de același simbol pentru a ateriza pe o linie de plată de la stânga la dreapta pentru a câștiga un premiu. Este un format standard care va fi familiar pentru oricine a jucat un slot machine și, deoarece funcționează atât de bine, de ce să -l schimbi? Premiile sunt multipli ai sumei pariați pe o linie de plată și dacă doriți să vedeți cât de mult merită fiecare simbol atunci când aterizați pe 3, 4 sau toate cele 5 mulinete, apoi faceți clic pe butonul Paytable din partea de jos a tamburelor.

Cu toate acestea, este destul de simplu și simplu, așa că mulți jucători vor dori doar să verifice funcțiile bonus și să înceapă imediat, deși cel mai bine este să știți despre bonusuri speciale, cum ar fi simbolurile sălbatice de dimensiuni mari înainte de a începe.

the beverly hillbillies Caracteristici de joc și bonus

Imaginile reale ale distribuției principale vor plăti câștigurile de top, cu simbolurile cu valoare inferioară alcătuite din articole conectate la spectacol, precum o sticlă de Moonshine, mașina bătută pe care au folosit-o și o cătușă veche. O mulțime de clipuri se vor juca, așa că veți putea să vă bucurați încă de unele dintre cele mai amuzante momente. Simbolul sălbatic este ușa unui seif și când apare acest lucru, se extinde pentru a acoperi tamburi întregi, sau chiar blocuri mari de tambururi, aproape că garantează că câștigi unele dintre premiile de top.

Ceea ce face acest joc atât de special, deși sunt cele trei runde bonus. Lanțați simbolul bonus în orice trei locuri și veți fi invitați să faceți clic pe unul pentru a dezvălui ce rundă ați declanșat. Bonusul de meci al lui Elly May are loc pe holul casei lor, unde alegeți cadouri, ridicându -vă o scară de premiu atunci când vă desfășurați cadouri potrivite. Premiile progresive te așteaptă chiar în vârful acestei scări.

The Clampetts in London Round este un joc gratuit de rotiri cu simboluri de blocare care vă pot ajuta la câștiguri suplimentare, în timp ce bonusul Millionaire Mile este un joc de masă virtual. Mutați mașina în jurul unui tablou, colectând premii de monede, jocuri gratuite și multiplicatori până când ajungeți la ușa conacului Clampett.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă the beverly hillbillies Mașina de slot milionare mile era disponibilă online, vom învârti tambururile acestui joc atât timp cât am putut. Este un slot excepțional, ambalat cu caracteristici și umplut cu clipuri din seria originală. Dar nu poate fi redat prin intermediul calculatoarelor desktop, iPhone, iPads sau dispozitive Android, așa că am găsit o alternativă excelentă pentru dvs.

Moonshine este o mașină de slot din Microgaming Asta vede dealuri de desene animate până la niciun bun pe 5 tamburi și 25 de linii de plată. Această familie disfuncțională include bunica care stă pe verandă cu o pușcă, în timp ce un simbol de împrăștiere a șerifului încearcă să -i aducă pe toți în justiție. Sticla Moonshine declanșează până la 18 rotiri gratuite, cu toate câștigurile înmulțite cu până la 4x peste. Microgaming sunt unul dintre principalii concurenți la IGT, Dar toată gama lor poate fi găsită la cazinourile online. Luați o modă de Moonshine la unele dintre cele mai bune site -uri de sloturi online și sunteți sigur că veți avea un timp bun.

Partenerii cazinoului