The Dark Knight Slot

Playtech

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.96%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Filme, benzi desenate, celebrități

The Dark Knight

the dark knight Recenzie slot online

Cea mai recentă tranșă din parteneriatul dintre PlayTech și DC Comics Universe, slotul online Dark Night este un alt membru stelar al acestei linii impresionante, care prezintă deja sloturi centrate pe superman the movie și superman ii. Luându -și numele de la apreciatul film al lui Christopher Nolan din același timp, acest slot combină emoția filmului cu The Thrills Players s -au așteptat de la PlayTech Games. Jocul este o ofertă de 6 tambur, 50 de payline, care este plătită de la 20p o rotire pe orice dispozitiv - ceea ce înseamnă că oricine poate să se învârtă și să încerce să -l învingă pe Joker.

Despre The Dark Night Night Online Slot Game

Jocul aduce aura întunecată a orașului Gotham, evocând sentimentul unui oraș pe margine, deoarece suferă prin domnia terorii a Jokerului. Acest lucru este amplificat de un audio de fundal uimitor care îi cufundă pe jucător în joc. În mod clar, acesta nu este doar slotul tău de rulare.

Printre numeroasele caracteristici se numără caracteristica Gotham City Free Games, care oferă sălbăticie încuiată și un simbol Joker Wildcard, care plătește valori ridicate. Acest lucru îi ajută pe jucători să rămână concentrat, deoarece variația sa mai mare decât media înseamnă că jucătorii vor trebui să aibă răbdare înainte de a obține un câștig mare.

Deși jocul permite jucătorilor să înceapă cu o miză inițială scăzută până la 1p, jucătorii pot profita, de asemenea, de până la patru jackpot -uri progresive. Un jucător poate intra la întâmplare în jackpot și poate fi eligibil pentru premii de până la 1 milion de lire sterline sau mai mult. Jackpot -urile au depășit deja 2 milioane de lire sterline în momente diferite.

Caracteristici, speciale și simboluri

Acest joc este un joc obligatoriu pentru orice fan al seriei. În loc de cireșe sau clopote tradiționale, acest joc prezintă imagini de la comisarul Gordon, Rachel Dawes, Two Face, The Joker și, desigur, the dark knight se. Spre deosebire de film, o întâlnire cu Jokerul este fortuită, plătind de 35 de ori pachet pentru șase pe o linie de plată. Dar eroul este o plată și mai mare; Aterizarea pe Batman plătește de 75 de ori pentru șase pe o linie de plată. Simbolul iconic al liliacului servește ca un sălbatic.

Acesta este doar începutul caracteristicilor palpitante. Caracteristica Batman respin este declanșată de stacked Imagini Batman pe tambur 1. Invers, stacked Jokerii de pe Reel 6 vor declanșa respin -urile Joker. În oricare dintre situații, un jucător poate câștiga până la opt respingeri. Jucătorii pot fi, de asemenea, în căutarea funcției de jocuri gratuite a agentului haosului, un potențial special de bonus pentru momentul în care simbolul Bonus Joker apare pe tambururile 4 și 5, rezultând 7 rotiri gratuite.

Acestea sunt doar printre câteva dintre cele mai importante momente ale acestui joc interesant, un plus demn de catalogul de jocuri Playtech/DC și un joc care rivalizează cu numele său de film.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului