The Golden Owl of Athena Slot

Betsoft

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.05%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

56.200.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, Roma antică

The Golden Owl of Athena

the golden owl of athena Recenzie slot online

Pe măsură ce joci de -a lungul. Și dacă ești prea nerăbdător pentru a aștepta pasărea, vei putea, de asemenea, să -ți cumperi drumul în funcția principală bonus, la fel ca într -o serie de recente Betsoft Jocuri cu sloturi. Premii de până la 50.000x Pariul de linie pot fi revendicat în timp ce jucați acest joc și datorită designului său optimizat mobil, puteți obține felia de plăți, indiferent de dispozitivul pe care doriți să îl utilizați.

the golden owl of athena Controluri și configurarea sloturilor

the golden owl of athena este un slot foarte simplu, care ar fi o alegere excelentă pentru orice punter care abia începe să joace sloturi online. Când vă așezați să vă jucați, jocul vă oferă câteva controale de bază pe ecran: unul pentru a vă controla rotirile, unul pentru a vă configura pariul de plată și butoane suplimentare pentru a angaja modul Autoplay, pentru a modifica setările sau pentru a cumpăra drumul dvs. Jocurile bonus. Cu pariurile cu linia de plată variază între 0.01 și 1 credite, puteți cheltui oriunde de la 0.10 până la 10 credite pe spin în timp ce joci acest joc.

Slotul are doar 10 linii de plată fixe pe care le puteți utiliza pentru a declanșa premii, care pot fi văzute prin trecerea peste numerele de pe ecran. Veți avea până la 11 simboluri cu care să câștigați plăți în timp ce jucați în numerar real, inclusiv bufnița care servește ca simbol bonus implicit. Colectați câteva pictograme de carduri pe tambururi și puteți banca premii de 5-150x pariul dvs. de linie, dar colectați cinci dintre simbolurile cu plată mare și puteți câștiga o plată extraordinară de 5.000x pentru o singură secvență. Și datorită jocului dublu-up al slotului, veți avea o șansă neobișnuită de a dubla orice plată pe care o câștigați de mai multe ori.

Dacă doriți să redați slotul pe telefon, veți putea face acest lucru direct fără a fi nevoie să descărcați ceva. Majoritatea BetsoftNoile jocuri cu sloturi sunt jocurile HTML5 care pot fi jucate instantaneu pe o varietate de dispozitive, Android și iOS incluse și the golden owl of athena slotul online nu este o excepție. Joacă automat atingând ecranul sau configurați funcția de redare automată pentru a da înapoi și a lăsa slotul să facă toată munca pentru dvs.

the golden owl of athena Caracteristici de joc și bonus

După ce începe căutarea la templul Atenei, veți aștepta în mare parte două sau mai multe simboluri potrivite să cadă pe o linie de plată, de la stânga la dreapta și să declanșați o plată. Cele mai bune simboluri pe care le puteți colecta atunci când jucați pentru bani reali sunt simbolurile copacului, templului și Athena, deoarece plătesc cele mai mari premii de 2.000x, 3.000x și 5.000x, respectiv pariul de linie, respectiv. Aceste simboluri, împreună cu celelalte pictograme de imagine, sunt, de asemenea, singurele simboluri care plătesc pentru o secvență de două zile.

Un alt simbol care poate merita atenția dvs. este bufnița, care acționează atât ca un simbol al împrăștierii, cât și ca un simbol sălbatic. Când apare bufnița, acesta poate înlocui alte simboluri din paytable sau poate declanșa o plată de 20-2.000x, pariul de linie, în funcție de ceea ce este mai probabil. Și ori de câte ori colectați trei sau mai multe dintre simbolurile de pe ecran în orice locație, slotul vă va oferi, de asemenea, un bonus de până la 20 de rotiri gratuite. Un avantaj pe care îl obțineți cu bonusul de rotiri gratuite este că este jucat cu un simbol special în expansiune pe care slotul o alege la întâmplare la începutul funcției.

Și, în sfârșit, dacă bonusurile jocului nu se dovedesc a fi la fel de profitabile, ceea ce nu este foarte probabil, mai aveți jocul de dublu-up. Puteți reda acest joc după fiecare plată apăsând butonul"Double Up" care se află lângă controlul de redare automată. În ea, veți putea paria câștigurile complete sau jumătate dintre ele pe o simplă aruncare de monede de câte ori doriți.

Caracteristici de slot

Concluzie

În scurt, the golden owl of athena este un slot foarte simplu, cu limite de pariuri la prețuri accesibile, joc de volatilitate medie și un potențial solid de plată. Ca atare, acest joc este potrivit în cea mai mare parte pentru punterii începători sau jucătorii cu experiență cu gust pentru sloturi mai tradiționale. Când este jucat pentru numerar real, the golden owl of athena Slotul online poate oferi plăți echilibrate de până la 50.000x, pariul de linie fără a -ți pune bugetul în pericol cu vrăji lungi uscate. Desigur, raportul de lovire mai mare al slotului înseamnă, de asemenea, că veți vedea probabil că câștigurile mici mult mai frecvent decât veți fi plăți uriașe.

Dacă sunteți mai interesat de sloturile care oferă funcții simple, dar sunt, de asemenea, mai volatile cu plățile lor, vă recomandăm să încercați să jucați Rich Wilde și Rich Wilde și book of dead. Această mașină cu 10 sloturi cu 10 plăți este un joc popular de mare varianță, care, de asemenea, oferă bonusuri de rotiri gratuite, dar oferă și plăți mai bune de până la 250.000 de monede. Netent's dead or alive este o altă alternativă excelentă pe care poate doriți să o explorați dacă doriți un slot simplu cu 9 plăți cu 9 plăți cu bonusuri de rotiri gratuite și o volatilitate foarte mare.

Partenerii cazinoului