The Grand Galore Slot

ELK Studios

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, bijuterii

The Grand Galore

the grand galore Recenzie slot online

Sclipirea, glamourul, scânteile ... încărcați the grand galore Și simțiți -l pe marele vibrație Gatsby. ELK Studios a reușit să proiecteze slotul pentru a arăta spectaculos, cu o grafică clară clară și o atenție deosebită la detalii. Dar, a creat și slotul pentru a fi extrem de generos cu jucătorii.

Cu modalități de a câștiga care merg de la 4.096 până la 1.000.000, acest slot extrem de volatil poate livra plăți de până la 10.000x miza. Cu 96.00% RTP și o rată de succes excelentă, cu o victorie la fiecare cinci rotiri și jocul său plin de acțiune, the grand galore Vă va oferi tot felul de emoții. Rotiri gratuite, respinge, stacked Mulinete, tambururi sincronizate, îl numiți! Șansele de a marca mari sunt interminabile. Pregătit să simtă cămăruia?

Cum să joci the grand galore Slot

Joacă la cele mai bune cazinouri mobile din toate dispozitivele iOS și Android, the grand galore slotul vă poate oferi un divertisment la nivel înalt și câștiguri mari oriunde mergeți. Dezvoltatorul s -a asigurat că îl veți juca ori de câte ori vi se potrivește pe orice dispozitiv pe care îl puteți avea, prin proiectarea acestuia în HTML5, pentru a se potrivi cu orice ecran de dispozitiv.

Indiferent de dispozitivul pe care îl alegeți să îl redați, pe măsură ce încărcați jocul, veți vedea tambururile în centrul ecranului și setările din partea de sus a colțului din stânga. Faceți clic pe pictograma cu trei bare și veți introduce automat plata de plată. Veți vedea că cărțile de joc Royals sunt simbolurile cu plată scăzută, urmate de pietre verzi, albastre, violet și roșu. Tigrul de Aur este cel mai bine plătit, oferindu-ți 5x miza pentru un combo de 6-din-un fel. Simbolul cu scrisoarea de aur"W" este sălbatic, care înlocuiește toate simbolurile de pe tambururi și oferindu -ți plăți pentru propriile sale combos, la fel ca cele cu tigrul de aur.

În colțul din stânga jos, veți vedea pictograma WAGER. Faceți clic pe el și veți vedea că puteți plasa un pariu de la 0.20 până la 100 de credite. În colțul din dreapta sus se află butonul Autospin, iar în partea de jos, butonul de rotire.

the grand galore Caracteristici și rotiri gratuite

Când creați un combo câștigător de trei sau mai multe simboluri, primiți un rând suplimentar adăugat la o poziție aleatorie la tambururi. Simbolurile nou adăugate pe acele rânduri și simbolurile câștigătoare fac un respin pentru a vă oferi o altă lovitură la crearea unui combo câștigător. Atâta timp cât câștigurile continuă, la fel și expansiunea tamburului și a respingerii. În cazul în care tamburele ating 10 rânduri înălțime, activați 1.000.000 de moduri de a câștiga!

Când se conectează sau mai multe rânduri de respingere pe aceeași tambur, obțineți stacked Respin. Aceasta este atunci când tamburul se umplu cu același simbol. Când două -cinci tambururi vecine sunt selectate la întâmplare pentru a respinge în sincronizare și a opri pe același simbol, înseamnă.

Când aterizați 3, 4, 5 sau 6 scute de bonus, activați 10, 15, 20 sau 25 de rotiri libere, care pot fi retrase în același mod. Faceți cinci victorii consecutive în timpul rotirilor gratuite și veți declanșa respinările mari sincronizate pe un număr din ce în ce mai mare de tambururi, de la două la cinci mulinete. Acest lucru este atunci când tamburele se extind și livrează grila de 10 rânduri, cu 1.000.000 de moduri de a câștiga la cele mai bune cazinouri online.

Caracteristici de slot

the grand galore Max Win, RTP și volatilitate

Pentru a fi scurt și dulce, slotul este aproape de 23% frecvență, toate respinsarea și stivele, cele 8 din 10 volatilitate și 96.00% RTP ar putea însemna un singur lucru: plăți masive. Adăugați la aceasta faptul că până la 1.000.000 de moduri de câștig pot fi activate și aveți un slot care poate oferi câștiguri mari frecvente.

Un potențial de plată maxim. O plată de 1.000.000 de credite ar putea fi a ta în cel mai scurt timp!

the grand galore Concluzie și sloturi online similare

Pot fi the grand galore nu are multiplicatori precum Dream Zone pentru a contribui la plăți masive, dar poate totuși să ofere plăți mai bune decât acesta. Jucătorii care caută victorii în schimbare a jocului li se oferă șansa de a juca și de a câștiga o plată de 10.000x miza, ceea ce înseamnă că ar putea deveni cu ușurință milionari care joacă acest slot. Datorită frecvenței de succes, plata maximă a slotului nu este dificil de declanșat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să luați în considerare să vă obțineți the grand galore Bonus pe site -urile noastre de top online și începeți să jucați slotul pentru șansa de a câștiga 1.000.000 de credite!

Partenerii cazinoului