The Hive Slot

Betsoft

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.97%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

30.240.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, mâncare, magie

The Hive

the hive Revizuirea sloturilor

BetsoftUltimul joc de sloturi online este un flick-simțire, cu o mulțime de caracteristici pentru a vă menține lipirea pe ecran. Sloturile cu animale drăguțe tind să se aducă la rămas bun și anticipăm the hive să nu fie o excepție aici, având în vedere imaginile sale colorate, cu un câmp pitoresc și copaci pe fundal și o mulțime de albine zbuciumate pentru a -ți sărbători ochii pe.

the hive este totul, în afară de jocul tău tradițional de sloturi, jucând o bizară 3-4-5-4-3 grilă hexagonală care prezintă 30 de linii de plată în total. Acest lucru ar putea fi destul de confuz pentru jucătorii noi, așa că, în timp ce the hive ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. Sau, dacă doriți să vă scufundați direct cu albina regină, faceți clic pe pictograma"I" din colțul din stânga jos și familiarizați -vă cu grila ciudată.

Ca în cazul multor Betsoft titluri, the hive se referă la diferite dimensiuni de bancroll. Pariul minim începe de la 0.10c și merge până la 90 $ C, astfel încât rolerii mari sunt bineveniți să-și ia mâinile lipicioase aici. Un RTP de 96.97% este destul de mare, dar acest slot se joacă la o volatilitate scăzută, iar câștigul maxim al dvs. este la 378x miza. Aceasta înseamnă că, în timp ce veți avea tendința de a vedea mai multe câștiguri, sumele uriașe vor fi puține și departe între.

Cum să joci the hive Slot online

După ce s -a înscris la unul dintre site -urile de sloturi de top the hive Unde puteți alege apoi dimensiunea pariului și de acolo, sunteți destul de gata să mergeți. Betsoft Am inclus chiar și o caracteristică la îndemână Autospin, pe care o puteți implementa pur și simplu făcând clic pe butonul din dreapta butonului de rotire din colțul de jos al ecranului. Aici alegeți numărul de rotiri, dimensiunea pariului și vă va spune costul total.

După cum sugerează și numele, albinele sunt centrul atenției cu the hive Joc de sloturi online. Aterizarea simbolului de albine lucrativ în cadrul plății este cea mai bună șansă a dvs. Orice jucători de poker de acolo vor recunoaște simbolurile plătite mai mici care vin sub forma A, K, Q și J - la fel ca o punte tradițională de poker.

Fi atent la albinele zgomotoase the hive, care poate genera cu fiecare rotire! Acestea includ The Queen Bee, The Drone Bee și The Worker Bee. the hive prezintă și niște sălbatici, sub formă de explozii de miere. Aceste delicioase tratamente cu aspect apar în timpul rotirilor gratuite și se răspândesc pe măsură ce tambururile merg.

Desigur, Betsoft Am optimizat acest slot pe mai multe platforme, inclusiv desktop, tabletă și dispozitive mobile (iOS și Android).

the hive Bonusuri, caracteristici și rotiri gratuite

Există o mulțime de bonusuri și caracteristici suplimentare cu the hive Asta vă va ține cu siguranță să zumziți pe măsură ce rulotele rulează. Cu fiecare rotire, puteți chema una dintre cele trei albine din jurul grilei de fagure. Acestea mișcă în sens orar în sensul acelor de ceasornic cu fiecare rotire și au efecte variate pe care le vom detalia mai jos.

Regina albinelor

Drone Bee

Albină lucrătoare

Rotirile lipicioase gratuite sunt un alt aspect care vă va menține lipit de ecran în timp ce jucați the hive. Aici sunt la îndemână albinele drone, în timp ce zboară the hive Vor umple contorul de miere la un nivel. Când este complet, primiți cinci rotiri gratuite pentru a vă ajuta să vă stimulați bankroll.

În timpul rotirilor libere, pe grila ta va apărea miere de miere care răspândește sălbăticie. Sălbatici se vor răspândi de la locul lor inițial pe grilă la o celulă de fagure adiacentă după fiecare rotire și va continua să facă acest lucru până când rotirile libere vor fi în sus. Delicios!

Caracteristici de slot

the hive RTP și Max Win

the hive Se joacă cu un RTP impresionant de 96.97% - care este la capătul superior când vine vorba de sloturi online. Cu toate acestea, există un compromis. Acest slot joacă la volatilitate scăzută, așa că, în timp ce câștigurile vor fi mai frecvente, nu au șansa de a fi la fel de mare. O victorie maximă de doar 376x, miza dvs. este o dovadă a acestui lucru, ceea ce nu este suficient pentru a obține cursele de inimă, având în vedere celelalte numere imense de acolo.

the hive Rezumat și sloturi similare

Per total, the hive este un slot impresionant și se încadrează în conformitate cu BetsoftAltele sloturi premium atunci când vine vorba de grafică, joc, funcții și rotiri gratuite.

Dacă vă plac un animal sau sloturi de insecte sau orice jocuri online care au natura ca temă de bază, atunci the hive va fi chiar pe aleea ta. Pe măsură ce vechea argou de rime cockney merge, albinele și mierea sunt bani și cu un RTP așteptat de 96.97%, veți obține o bătaie de cap în acest titlu de natură epică.

Dacă îți place sunetul the hive, Atunci de ce să nu verificați BetsoftSunt celelalte sloturi online care nu le-a fost levabile, cu o temă similară, precum The Every Impressive once upon a time sau frog hunter care sunt amândoi siguri că vă vor ține distrați până în ziua cea mare!

Partenerii cazinoului