The Invisible Man Slot

Netent

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Filme, Sci-Fi, Mister

The Invisible Man

the invisible man Recenzie slot online

Om de știință Dr. Experimentul lui Jack Griffin a funcționat în sfârșit - el este acum the invisible man. Dar la ce cost? Alatura-te mad scientist În timp ce se sustrage poliției în acest slot video tensionat de la Netent. Luându-și indicii de stil din filmul din 1933 cu același nume, incluzând muzică de fundal înfiorătoare de film în stilul scorului, the invisible man Slotul continuă NetentSeria de sloturi Epic Universal Filme.

Despre the invisible man Joc de sloturi online

Acest slot video are trei rânduri, cinci mulinete și un fantastic de 20 de linii de plată, permițându -vă să pariați între 20p și 100 de lire sterline pe spin. Denominările de monede și nivelurile de pariuri pot fi ajustate în funcție de bugetul și preferințele dvs. Pentru comoditatea dvs., există și un buton MAX BET la îndemână și o opțiune de redare automată. Ca în majoritatea jocurilor de sloturi, scopul este de a ateriza trei sau mai multe simboluri potrivite. Simbolurile sunt alcătuite din simboluri Standard A, J, Q, K și 10, dar includ și personaje de film distinctive precum The Beer Guzzling Mr Hall, Arthur Kemp și Dr. Cranley. Logodnicul sofisticat al lui Griffin Flora Cranley este cel mai înalt simbol de rang - potrivirea a cinci dintre ea vă va câștiga un impresionant 500 de monede.

Jocul include două simboluri sălbatice separate - Poliția Wild și Griffin Wild. Ambele sălbatice se plimbă pe tambururi, ceea ce înseamnă că sunt adesea în joc pentru mai mult de un spin și înlocuiesc toate celelalte simboluri. Aterizarea unuia dintre sălbatici pe tambur activează, de asemenea, un re-spin, oferindu-vă mai multe șanse să câștigați premii incredibile. Dacă Poliția și Griffin Wilds se îmbină împreună cu tambururile în timpul jocului principal, zece rotiri gratuite vor fi activate, iar dacă cele două sălbatice se vor contopi în timpul unui spin gratuit, veți primi încă patru rotiri gratuite.

Caracteristici, speciale și simboluri

Din fericire, acestea nu sunt singurele caracteristici oferite. Jocurile bonus sunt activate în timpul rotirilor gratuite și încep dacă opt sălbatici par să umple unul dintre metri deasupra tamburelor. În timpul se învârte în jurul promisiunilor detectivului: "Voi pune capcane pe care nici măcar un om invizibil nu le poate trece!"El trage la tambururi pentru a transforma cinci simboluri în sălbăticie arzătoare, în timp ce joci încă trei rotiri gratuite.

Colectarea a opt Griffin Wilds în timpul rotirilor gratuite activează jocul de bonusuri al lui Griffin RAGE. mad scientist anunță"Lasă teroarea să înceapă!"Înainte de a vă permite să vizitați trei locații și să -l urmăriți să facă rău. Pe parcursul călătoriei dvs., va trebui să faceți clic pentru a dezvălui premii. Premiile se vor adăuga la moneda de rulare totală pentru jocul bonus.

O altă caracteristică excelentă a acestui slot este că puteți câștiga în ambele sensuri. Acest lucru înseamnă pur și simplu că liniile de plată câștigătoare pot fi activate de la dreapta la stânga, precum și de la stânga la dreapta. Acest lucru dublează efectiv liniile de plată și crește șansele unui câștig.

Ca orice film de groază bun, acest joc te va ține printr -o pe măsură ce tensiunea crește.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului