The Monkey Prince Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

96.16%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

180.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, bijuterii

The Monkey Prince

the monkey prince Recenzie slot online

the monkey prince Slotul online este un slot colorat, plin de caracteristici, din IGT Aceasta se bazează pe una dintre cele mai populare povești din cultura chineză. De când a fost scrisă în secolul al XVI -lea, Journey to the Occident a încântat generații, cu povestea maimuțelor, dragonilor, leilor și personajelor eroice.

Sloturile tematice în jurul tradițiilor asiatice sunt unele dintre cele mai de succes dintre toate, așa că crearea unui joc în jurul cum ar fi faimosul poveste este un pic fără creier. De fapt, există mai multe jocuri, de la diferiți dezvoltatori care urmează exact același subiect de călătorie în vest, dar deocamdată, ne uităm la versiunea de la International Game Technology sau IGT.

Este un joc fantastic și credem the monkey prince slot machine de la IGT este cel mai bun din grămadă. Este un slot de 5 litri, 60 de linii, care liniază simboluri pe 4 rânduri. Rundele bonus palpitante, cum ar fi sălbăticile aleatorii, stacked Tăiele sălbatice și sălbăticie uriașă sunt oferite. Există, de asemenea, o rotiri gratuite lucrative în care puteți alege care dintre aceste caracteristici sălbatice doriți să le activați pe tot parcursul lor.

Puteți colecta câștiguri de până la 1000x pariul dvs. sau 180.000.00 la miza maximă și bucurați -vă the monkey prince Slot pe PC -uri desktop, iOS și telefoane Android la unele dintre cele mai bune cazinouri online.

the monkey prince Controluri și configurarea sloturilor

Ca toate sloturile din IGT, Nu veți găsi nimic complicat cu privire la controalele the monkey prince. Pur și simplu îți alegi miza, care poate fi orice de la 0.60 până la 180.00 pe rotire și ești gata să joci, dar, dacă vrei să personalizezi puțin jocul, există moduri Autospin și FastPlay, care economisesc timp și efort.

Desigur, puteți alege să joace și the monkey prince Slot Machine pe iPhone -uri, iPads, Smartphone -uri și tablete Android, precum și desktop -uri. Este un joc de volatilitate medie care folosește un mecanic de joc convențional și plătește atunci când aterizați 3 sau mai multe simboluri identice pe o linie de plată, pornind din partea stângă.

the monkey prince slotul online este unul dintre cele mai atractive IGT sloturi pe care le -am văzut și acesta este un mare compliment, deoarece acest dezvoltator se află în spatele unora dintre cele mai atrăgătoare jocuri online. Efectele generate de computer îi conferă o ușoară apariție 3D și o maimuță animată stă în partea de lateral. Un fundal montan stabilește scena și se uită la cele 3 rânduri de 5 spații goale deasupra maimuței, deoarece acestea sunt esențiale pentru deblocarea bonusurilor uimitoare.

Deschideți plata pentru a vedea cât de mult merită fiecare simbol. Fiecare pictogramă frumos proiectată reprezintă o bijuterie sau o statuie de aur. Leii și dragonii sunt cele mai valoroase simboluri, fiecare plătind înapoi 200x miza de linie la completarea unei linii de plată.

Chiar și aceste plăți generoase sunt pitice de cei revendicați atunci când simbolul opulent de aur sălbatic traversează tambururile. Premiul de top de 1.000x pariul dvs. de linie este al tău atunci când umple o linie de plată și, desigur, fiind un simbol sălbatic, poate înlocui și altele pentru a completa combinații.

the monkey prince Caracteristici de joc și bonus

Pe măsură ce tambururile se învârt, se pot apărea simboluri de mască maimuță albastră, roșie și aurită. Fiecare umple spațiile goale deasupra caracterului maimuței. Odată ce un contor este umplut cu 5 de un fel, declanșează caracteristici sălbatice speciale.

Măștile albastre adaugă 3 sau 4 simboluri sălbatice la următoarea rotire, ceea ce face mult mai ușor finalizarea liniilor câștigătoare. O mulinetă devine complet sălbatică pentru o rotire atunci când ați colectat 5 măști roșii, iar 5 măști de aur înconjoară un simbol aleatoriu cu sălbăticie, într -un bloc imens de 3x3.

Dacă sunteți într -adevăr norocos și completați toate contoarele de mască de maimuță în același spin, toate cele 3 caracteristici sălbatice vor fi activate, ceea ce ar putea duce la plăți masive.

Aterizați simbolul de împrăștiere a ușii roșii în orice 3 sau mai multe locuri și călătoriți în Sky Kingdom ca the monkey prince Slot Machine vă oferă 3 opțiuni diferite de rotiri gratuite. 25, 30 sau 50 de rotiri sălbatice împrăștiate pot fi selectate atunci când 3, 4 sau 5 împrăștiați terenuri. În timpul acestora, până la 4 simboluri sălbatice vor apărea în poziții aleatorii cu fiecare rotire.

Ați putea alege 10, 15 sau 25 de role aleatoare aleatorii, în funcție de câți împrăștiați au declanșat jocurile. Între 1 și toate cele 5 mulinete vor fi umplute cu simboluri sălbatice, ceea ce va duce la câștigul maxim de 1.000x pachetul dvs. total.

Cealaltă opțiune este să joci 5, 10 sau 15 rotiri libere înconjurătoare, unde va apărea blocul 3x3 care înconjoară un simbol aleatoriu.

Caracteristici de slot

Concluzie

the monkey prince slot din IGT este un joc de excepție care apelează la o audiență uriașă. Este un succes major datorită amestecului ideal al unui subiect popular, design uimitor și caracteristici nemaipomenite. Ne place faptul că caracteristicile sălbatice sunt garantate să fie declanșate atunci când umpleți contoarele și că vă puteți alege rotundele de rotiri gratuite.

Este un slot de volatilitate medie, unde randamentele medii generale sunt sub 95%. Aceeași temă este acoperită în călătoria spre slotul de vest din Pragmatic Play. Este un joc mai convențional, unde veți descoperi simboluri sălbatice, plus o alegere a stacked Simboluri și multiplicatori într -un rotund liber.

Asigurați -vă că verificați aceste sloturi pe un site de cazinou recomandat. Le -am filtrat pe cele mai bune din care prezintă jocuri IGT și Pragmatic Play, Așa că alăturați -vă și începeți să le jucați folosind bonusurile generoase de bun venit pe care le puteți revendica imediat ce faceți un prim depozit.

Partenerii cazinoului