The Mummy Win Hunters Epicways Slot

Fugaso

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Fugaso

RTP

95.82%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic

The Mummy Win Hunters Epicways

the mummy win hunters epicways Recenzie slot online

Acesta este un exemplu uimitor de slot tematică în jurul Egiptului antic, cu tambururile cu efect de piatră care dețin imagini detaliate ale regalității, zeilor, statuilor pisicilor și altor simboluri clasice. Chiar și emblemele cărților de joc au o strălucire.

Fundalul deșertului și coloana sonoră de înaltă calitate în stil egiptean vă ajută să vă transportați în timpul faraonilor pe PC-uri. Mobilele iOS, Android și Windows la cazinourile online de top. Nu veți observa, fără îndoială, că numărul de simboluri de pe fiecare tambur variază și puteți vedea până la 2 sau până la 6. Acesta este sistemul Epicways care vă oferă între 64 și 15.625 moduri diferite de a alinia simboluri pe cele 6 tamburi. Devine mai ușor să revendicați un câștig atunci când mai multe simboluri sunt în vedere.

Un faraon sălbatic ajută la completarea combinațiilor, iar mumii se lansează între 10 și 50 de rotiri gratuite, timp în care, un simbol aleatoriu se extinde pe orice tambur pe care aterizează pentru a -ți stimula câștigurile.

Cum să joci the mummy win hunters epicways Jocuri mecanice

Începerea este ușoară și nu va prezenta pe nimeni cu probleme. Selectați butoanele săgeată simplă în sus și în jos pentru a alege mize dintr -o limită mică de 0.10 pe rotire până la maximum 10.00. În unele jurisdicții (deși nu în Marea Britanie), puteți cumpăra la jocurile gratuite pentru un pariu lateral de 100x miza.

Câștigi ori de câte ori 3 sau mai multe exemple din același simbol a terenuri pe tambururi conectate, pornind din partea stângă, iar butonul"I" de deasupra jocului te duce la o plată, unde vezi cât de mult merită fiecare.

În funcție de câte mulinete aterizează, simbolurile cardului cu cea mai mică valoare valorează între 0.1x și 0.5x pariul și simbolul cel mai bine plătit al Anubisului se întoarce de la 0.5x la 25x. Alte butoane de control declanșează rotiri automate, iar simbolul ceasului îți deschide istoricul jocului.

Rotiri gratuite și alte caracteristici bonus ale the mummy win hunters epicways Slot

Deși simbolul faraonului nu plătește nimic pe cont propriu, el poate păși pentru toți, cu excepția mumiei pentru a pune la punct golurile de alte simboluri și poate completa un câștig. Simbolul de împrăștiere a mumiei desfășoară o rundă de jocuri gratuite, cu orice 3, 4, 5 sau 6 exemple declanșând 10, 15, 25, respectiv 50 de rotiri.

Înainte de începerea rotirilor gratuite, software -ul jocului alege un simbol aleatoriu care se va extinde pentru a umple orice tambur pe care aterizează. Acest lucru face mai ușor să completați mai multe combinații simultan și, ca un tratament suplimentar, nici nu trebuie să vedeți acest simbol pe tambururi adiacente, ca doar 3 sau mai mult, pe orice mulinetă va fi suficient pentru a solicita un câștig. Dacă vedeți suficiente mumii în orice joc gratuit, aceștia acordă rotiri suplimentare.

Caracteristici de slot

the mummy win hunters epicways Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii

Volatilitatea ridicată a the mummy win hunters epicways Slot Machine poate duce la vrăji de pierdere a rotirilor, dar plățile tind să fie relativ mari. Dacă joci la mizele maxime de 10.00 pe rotire, puteți câștiga 500.000.00 într -un singur spin la cazinourile online sau mobile. Ca medie, plătește 95.82% din mize în bani premiați.

Gândurile noastre despre the mummy win hunters epicways Slot

Dezvoltatorii trebuie să muncească din greu pentru a face un slot cu temă egipteană să iasă în evidență de uriașul grup de jocuri similare, dar credem că asta Fugaso a făcut o treabă grozavă aici. Mecanismul Epicways este o copie flagrantă a popularului sistem Megaways, dar funcționează bine și adaugă emoție la fiecare rotire. Cu toate acestea, am prefera un nivel maxim mai mare.

Înlocuirile sălbatice și jocurile gratuite cu simboluri în expansiune sunt caracteristici foarte comune ale jocurilor bazate în jurul Egiptului antic și pot duce la plăți frecvente. Dacă doriți un joc similar în care puteți juca cu până la 100.00 pe rotire, apoi joacă eye of horus Jackpot King Slot din Blueprint Jocuri.

Consultați acestea și multe alte jocuri, la cele mai bune cazinouri online. Cele prezentate aici au cele mai mari oferte de bonus de bun venit.

Partenerii cazinoului