The Rift Slot

Thunderkick

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

81.500.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

The Rift

the rift Recenzie slot online

Faceți o plimbare pe străzile sumbre ale orașului vechi, unde a apărut o ruptură misterioasă care se hrănește cu toate artefactele magice din lume. Aceasta este povestea pe care o vei experimenta atunci când joci Thunderkick'S the rift slot.

Disponibil atât pe dispozitive mobile, cât și pe computere, the rift slot vă permite să vă bucurați de acel uimitor Thunderkick Experimentați indiferent când și unde doriți să vă jucați. Cu bonusuri precum respin -uri și rotiri gratuite, cu sălbatice lipicioase care vă așteaptă, acest joc de cazinou online vă va oferi șansa de a colecta câteva premii ispititoare.

Cum să joci the rift Joc de sloturi online

Ca toate celelalte sloturi de la furnizorul de software, the rift vă oferă un set simplu de trei controale care fac ca jocul să fie foarte ușor. Pentru a vă configura miza înainte de a începe, trebuie doar să apăsați butonul Chip de pe ecran, iar jocul vă va oferi o alegere între 14 dimensiuni de pariuri, dintre care cel mai mic este 0.10 credite pe rotire în timp ce maximul pariu este de 100 de credite. Alegeți un pariu și apoi apăsați controlul spin pentru a începe să câștigați premii cu bani reali.

Există 17 linii de plată în slot pe care le puteți folosi pentru a declanșa premii, toate fiind fixate și nu pot fi dezactivate. Pentru a vedea fiecare linie, utilizați butonul din dreapta jos pentru a accesa plata de plată. În interiorul plății este locul în care veți găsi, de asemenea, toate funcțiile bonus enumerate, dar și simbolurile și plățile. Slotul are nouă simboluri care oferă premii în numerar și toate plățile lor sunt afișate în credite. Grupul de simboluri de rang inferior plătește între 0.30x și 6x pariul dvs. pe secvență, în timp ce pictogramele cu cea mai mare rang plătesc până la 30x miza dvs. Același premiu de top este oferit și de simbolul sălbatic, care vă va oferi o șansă specială de a colecta mai mult de un premiu pe ecranul dvs. odată ce caracteristicile bonus sunt activate.

Dacă doriți, puteți juca și the rift de Thunderkick pe telefonul mobil sau tableta la cele mai bune cazinouri mobile. Această mașină de slot a fost construită în HTML5 și este disponibilă pentru redare pe orice dispozitiv iOS sau Android. Experiența de joc este aceeași indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, doar butoanele sunt rearanjate atunci când vă jucați pe un telefon din cauza imobilului cu ecran mai limitat.

the rift Rotiri și caracteristici gratuite

Câștigând premii în the rift slotul este într -adevăr simplu, jocul oferind o plată de fiecare dată când colectați trei, patru sau cinci simboluri identice într -o secvență pe orice linie de plată disponibilă. Cu toate acestea, pe măsură ce slotul plătește de la stânga la dreapta, secvențele dvs. potrivite vor trebui să înceapă la prima tambur din stânga pentru a vă plăti. Pentru cele mai bune recompense în timp ce jucați pentru bani reali, căutați simbolurile Cthulu, Watch și Book, deoarece pot plăti până la 12x, 17x și 30x pariul dvs. pe combinație.

Pentru a vă oferi mai multe șanse de a câștiga, the rift De asemenea, vă oferă un simbol sălbatic care poate apărea în două forme. În timpul jocului de bază, această pictogramă nu poate apărea decât ca un sălbatic obișnuit pentru a înlocui toate simbolurile de împrăștiere și premii declanșatoare de până la 30x. Declanșează unele dintre caracteristicile bonusului, pe de altă parte, iar The Wild poate deveni, de asemenea, lipicios, rămânând blocat în poziție pentru unul sau mai multe rotiri bonus. Există două tipuri de rotiri bonus pe care le puteți activa și pot fi declanșate colectând fie două dintre simbolurile speciale de împrăștiere oriunde pe ecran, fie colectând mai multe, respectiv.

Colectați două scute și slotul va activa the rift Caracteristică de rotire care va transforma orice simbol sălbatic care nu câștigă într-un sălbatic lipicios și va adăuga 1-3 mai multe sălbatice lipicioase pe tambururi. Colectați trei, patru, sau cinci împrăștiați și veți primi recompensare cu 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, respectiv. Odată ce se pornește rotirile libere, slotul va folosi, de asemenea, fiecare simbol suplimentar de împrăștiere pe care îl colectați pentru a umple contorul de etanșare special care vă poate acorda până la 6 rotiri suplimentare și până la 3 simboluri sălbatice suplimentare lipicioase.

Caracteristici de slot

the rift Câștig maxim, RTP și volatilitate

Unul dintre primele sloturi care au arătat lumea jocurilor ce Thunderkick este capabil de, the rift este un joc foarte distractiv de mediu/înaltă, care te poate menține cufundat ore întregi la cele mai bune cazinouri online. Dacă îți place modern și corect (96.3% RTP) sloturi cu bonusuri bune și limite de pariuri largi, acest slot va avea tot ce ai nevoie. Cu sălbăticile sale lipicioase, rotiri bonus și simboluri răsplătitoare, the rift este capabil să plătească până la 81.500 de credite pe spin (815x pariul dvs. pe un pariu maxim), ceea ce este mai mult decât suficient pentru a obține orice jucător interesat. Și încă un plus este că rata de succes este bine echilibrată (26.9%), oferindu -vă o mulțime de declanșatori de premii atunci când jucați în bani reali.

the rift Verdict și sloturi online similare

Pentru jucătorii care caută un joc cu o volatilitate diferită, puteți consulta în schimb o parte din încrederea noastră Thunderkick cazinouri online pentru a găsi alte alternative din acest studio de joc unic. Pentru o distracție creativă cu varianță scăzută, încercați slotul 1429 Uncharted Seas sau hitul studioului esqueleto explosivo. Și pentru unele sesiuni cu adevărat volatile, puteți apela la birds on a wire și fruit warp sloturi, acestea din urmă vă oferă un joc de mare varianță, fără linii de plată și premii de până la 11.000x miza dvs!

Partenerii cazinoului