The Royal Family Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

700.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, basm

The Royal Family

Revizuirea slotului online al familiei regale

Leovegas Casino este din nou la dezvăluirea exclusiv a jocului perfect pentru pasionații de familie regală din întreaga lume. Dacă vă place să țineți pasul cu anunțurile interesante pentru bebeluși, poveștile scandaloase și propunerile de nuntă ale familiei regale britanice, sunteți sigur că vă place acest joc de sloturi lansat la începutul anului 2018.

Jocul de sloturi în mod adecvat al Royal Family oferă o experiență impunătoare cu toată calitatea și distracția, jucătorii se pot baza din mințile din spatele titlului. Creat de liderul industriei Yggdrasil Gaming, Royal Family oferă o abordare distractivă a jocului tradițional de sloturi online, adăugând atingeri impunătoare, care sunt și mai plăcute în urma nașterii celui de -al treilea copil pentru Ducele și Ducesa de Cambridge.

Despre slotul online al familiei regale

Yggdrasil Încă o dată trăiește la reputația sa de unul dintre cei mai buni furnizori din industrie cu cea mai recentă ofertă. Jocul este centrat pe cinci tamburi și 25 de linii de plată, ceea ce este la fel de ușor de jucat pe desktop, precum și pe o tabletă, laptop sau smartphone. the royal family Slotul online este de asemenea disponibil pentru dispozitivele iOS și Android, astfel încât oricine să poată juca oricând și oriunde.

Graficele orbitoare îmbunătățesc experiența, ceea ce face ușor să se întoarcă înapoi la setul său estetic regal într-un regat din epoca medievală. Jucătorii pot, de asemenea, să se învârtă pentru 10p, oferind oricui o mulțime de oportunități de a câștiga mare.

Caracteristici, speciale și simboluri

Plin de simboluri regale din zilele de rege și regine, interfața de jocuri imersează jucătorii într -o epocă trecută. Tamburele prezintă apartamentele clasice ale unui pachet de cărți, înrădăcinate înrădăcinate în regalitatea medievală, precum și imagini cu cavaleri, regine și, desigur, Jester Court.

Un punct culminant este împrăștierea simbolului trofeului pentru jucătorii care aliniază trei sau mai multe la rând. Acest lucru oferă acces la spinners la funcția de rotiri gratuite, care poate câștiga până la 24 de rotiri gratuite. În anumite ocazii, cele patru simboluri ale personajelor devin simboluri sălbatice lipicioase, permițând câștiguri și mai mari.

Un alt mod de a realiza caracteristica de rotiri gratuite este prin apucarea premiilor pe fiecare tambur. O alergare de succes va debloca până la trei sălbatice de pornire, rotiri suplimentare gratuite și multiplicatori de până la patru ori. Acest lucru poate fi în continuare agravat de cele patru simboluri ale personajelor care devin sălbatice lipicioase.

Cealaltă modalitate de a debloca rotiri gratuite este Royal Chest, care se joacă pe ultimul tambur. Un jucător poate acumula de până la 100 de ori pata sau intrarea inițială. Dacă acest lucru este declanșat în timpul rotirilor libere, asta înseamnă și mai multe rotiri gratuite sau până la trei sălbatice lipicioase. Acum și tu poți juca Royal Family sau unul dintre sutele de alte jocuri de sloturi online Leovegas!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului