Cei Trei Muschetari Și Slotul De Diamant Al Reginei

Playtech

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Playtech

RTP

92.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, basm

The Three Musketeers and the Queen's Diamond

Cei trei muschetari și regina Recenzie slot online Diamond

Romanul clasic al lui Alexander Dumas despre cei trei muschetari, acei gardieni infami ai curții franceze, a dat numeroase filme și emisiuni TV, dar ce zici de un joc de sloturi? Fanii au noroc, pentru că dezvoltatorul de software Playtech s-a uitat la trio-ul cu sabie și la rookie-ul lor d’Artagnan pentru inspirație pentru acest slot diavolist.

Despre cei trei muschetari și jocul de sloturi online al Reginei

Cei trei muschetari și diamantul reginei Slotul online este un joc frumos animat, cu 50 de linii de plată peste 5 tamburi, cu eroii titulari în timp ce luptă împotriva răului cardinal Richelieu pentru a descoperi comoara furată a reginei.

Jocul este redat în grafică uimitoare 3D. Tamburele au fost decorate ca teatru improvizat în mediul rural francez cu vedere la un castel. Această vedere frumoasă este însoțită de o coloană sonoră regală potrivită. Simbolurile jocului sunt, de asemenea, moaște ale epocii - de la pergamente de decrete regale până la coroane și bijuterii, precum și arme precum pistolele și cutlass -urile duelului.

În ceea ce privește pariurile, jucătorii pot paria între 0.01 și 100 pe linie. Limile de plată sunt reglabile, ceea ce înseamnă că puteți începe să se învârtă de la 0 mai mic.01 până la 5000. Ca de obicei, slotul are comenzi rapide la îndemână pentru a paria maximul și jocul automat. Mai mult, puteți accelera rotirile folosind modul turbo. Acesta este un mod perfect de a profita la maximum de timpul tău de joc.

Caracteristici, speciale și simboluri

După cum vă așteptați, slotul Three Musketeers are câteva trucuri interesante în mânecă. Căutați -vă pentru The Wild, care apare doar pe cei trei tamburi din mijloc. Acest simbol poate înlocui orice alt simbol pentru a completa o linie de plată, cu excepția împrăștierii. Cei trei muschetari, Porthos, Athos și Aramis, apar ca simboluri împrăștiate. Dacă apar pe anumite mulinete însoțite de arma aleasă din dreapta, declanșează un bonus în rundă. Bonusul depinde de muschetarul pe care l -ați aterizat și poate fi fie un respin cu un sălbatic aleatoriu pe tamburul 2, 3 sau 4; un premiu în numerar sau un respin cu un întreg tambur acoperit într -un sălbatic. Acest lucru îți crește șansele de a câștiga semnificativ. Dacă aveți noroc, există și șansa de a -l lovi bogat, lovind pe toți cei trei muschetari.

Nu trebuie să fie lăsat afară, dacă un jucător aterizează pe stagiarul de administrator al muscheterilor, D’Artagnan, pe Two și patru, acesta deblochează bonusul de diamant al reginei în jurul. Jucătorii li se acordă două vieți la începutul căutării lor, care sunt răspândite pe cinci etape. În fiecare etapă pot câștiga mai multe inimi. Dacă reușesc să ajungă la etapa finală, au o șansă în trei de a descoperi diamantul reginei, ceea ce ar putea înmulți câștigul total al bonusului cu un factor de șapte.

După cum puteți vedea, acest joc de sloturi interesant nu doar arată bine, ci oferă și o mulțime de divertisment și șanse de a câștiga mare.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului