Theatre of Night Slot

Nextgen

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

96.13%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

187.500.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, bijuterii

Theatre of Night

theatre of night Recenzie slot online

Luand in considerare Nextgen este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori din industria jocurilor de noroc, nu este de mirare că are un număr extraordinar de sloturi în portofoliul său. De parcă nu ar fi fost suficient, fiecare dintre aceste sloturi oferă o temă diferită, așa că este firesc ca dezvoltatorul să utilizeze aceeași temă o dată sau de două ori pentru sloturi diferite. Desigur, aceste teme nu vor fi doar copiate, dar vor fi îmbunătățite semnificativ în noile versiuni. theatre of night de Nextgen este un astfel de joc de sloturi, care prezintă o temă similară cu cea folosită în owl eyes, o eliberare mai veche.

Ambele sloturi sunt așezate într -o pădure fermecată, unde licuricii se adaugă întregii vibrații magice. Singura diferență este că licuricii din theatre of night slotul online sunt personajele principale, jucând rolul sălbaticilor, în timp ce sunt în owl eyes, Au fost doar prezenți în fundal pentru a adăuga efecte speciale cu lumina lor.

Nu numai că face theatre of night Slot vine cu grafică fascinantă, design simbol impecabil și efecte vizuale de neegalat, dar aduce și un RTP excelent de 96.13%. Ca slot volatil mediu, vă va oferi o mulțime de recompense decente, imediat după ce declanșați caracteristicile speciale. Luați orice dispozitiv pe care îl aveți în jurul vostru și încărcați -l, iar jocul va funcționa perfect, deoarece este compatibil cu toate dispozitivele. Dar înainte de a face asta, continuați să citiți pentru a afla toate detaliile despre joc.

theatre of night Controluri și configurarea sloturilor

Indiferent pe ce dispozitiv încărcați jocul, veți vedea că graficele și efectele din theatre of night Slot Machine sunt pur și simplu perfecte. Slotul dezvoltat în format HTML5 vă oferă avantajul de a vă bucura de el și de imaginile sale pe orice dimensiune a ecranului, fie că este vorba de un telefon mobil, o tabletă sau un dispozitiv desktop. Atâta timp cât dispozitivul dvs. mobil rulează pe iOS sau Android, vă puteți lua jocurile din mers. Și dacă sunteți mai mult un cartof de canapea, îl puteți încerca întotdeauna pe laptop.

C

Acum că aveți jocul încărcat, veți observa mai întâi că tambururile sunt transparente, astfel încât să puteți arunca un aspect mai bun al fundalului, unde ceața și -a luat locul printre copaci, iar soarele se ridică, atingând vârful din ramuri. Licuricii sclipi și dansează peste tot și chiar le puteți observa pe unele dintre simbolurile de pe tambururi.

În dreapta tambuinelor, veți vedea butonul Setări. Apăsați -l și fereastra cu două glisoare se va deschide. Primul glisor este pentru cele 10 linii de plată, care sunt fixate, de aceea nu puteți modifica asta. Al doilea este pentru valoarea monedei. Veți vedea că 0.01 este minimul și 10 credite Valoarea maximă a monedei de cele 25 de monede pe care trebuie să le utilizați pe spin. Acest lucru face ca acest pariu minim total 0.25 și maximum 250 de credite, potrivite pentru orice slot player pe orice site de sloturi online.

Lăsați fereastra de configurare BET și veți introduce platabilul, făcând clic sau atingând butonul"I". În ea, veți vedea The Wild, care vă va oferi plata maximă 750x pentru un combo de cinci ani. Veți observa asta theatre of night slotul online nu oferă scutere, dar nu veți simți că așa cum va fi sălbatic la fel de util. Phoenix este cel de-al doilea simbol cel mai bine plătit, oferindu-ți 400x miza, urmată de floare și fluture cu 150x miza. Costumele cărților de joc sunt simbolurile cu cea mai mică plată. Inima și diamantul îți oferă 50x miza, în timp ce clubul și Spade îți oferă 35x miza.

În stânga butonului"I", veți vedea butonul Autoplay. Aici, puteți pune în mișcare până la 100 de autospine. Ultimul buton pe care îl veți vedea este difuzorul, oferindu -vă șansa de a dezactiva sunetele jocului dacă doriți sau le activați dacă nu ați făcut -o.

theatre of night Caracteristici bonus și rotiri gratuite

Sălbatul, în afară de a fi simbolul cel mai bine plătit, înlocuiește și toate celelalte simboluri în crearea de combos câștigătoare. Dar există un truc. The Wild apare pe toate tambururile doar în timpul jocurilor bonus din nou-rotiți Firefly, altfel, apare pe tambururile din mijloc. Pentru a declanșa re-rotirile Firefly, veți avea nevoie de el pentru a ateriza pe toate cele trei mulinete din mijloc.

Acest lucru este atunci când primiți șase re-se învârte, a treia tambur devenind un stacked tambur pe durata re-rotirilor. De asemenea, jocul va selecta la întâmplare unele simboluri pe tambururi și le va transforma în sălbăticie pe toată durata re-rotirilor. Cu toate acestea, nu puteți declanșa re-rotirile.

Caracteristici de slot

theatre of night Concluzie

În timp ce ți s -ar putea părea că theatre of night Slotul online nu este cu adevărat satisfăcător, judecând după jocul destul de simplu, după cum se dovedește, poate livra 187.500 de credite într -un singur combo cu sălbatic. Având în vedere că acest combo poate apărea frecvent pe tambururi din cauza re-rotirilor Firefly, puteți fi sigur că veți câștiga mult mai mult decât asta. Cu RTP, volatilitatea medie și jocul simplu, theatre of night este opțiunea perfectă pentru orice jucător de sloturi.

Dacă sunteți în căutarea unui slot care vă oferă aceeași plată, dar pentru un pariu maxim mult mai mic, atunci ar trebui să încercați cu siguranță cherry blossoms. Este un slot cu tematică chinezească în care pariul maxim este de 100 de credite și, datorită celor 60.000 de credite Max Win pe spin care primește un multiplicator de 3x în timpul rotirilor gratuite, poate livra, de asemenea, mai mult de 180.000 de credite într-un singur spin.

Dar dacă sunteți pentru câteva recompense uriașe, ar trebui să încercați the mask. Slotul este inspirat de același film cu Jim Carrey și Cameron Diaz, și poate livra o plată maximă de 37.500x miza. Acesta este un câștig care este aproape de 2 milioane de credite. Te -ai distrat mult jucându -l, deoarece jocul său este plin de caracteristici și cu siguranță te -ai bucura de Max Win!

Puteți vizita teatrul nopții la unul dintre cele mai bune site -uri de cazinouri online și puteți consulta alte titluri de top sloturi din Nextgen.

Partenerii cazinoului