Slotul Slotfather Partea a II -A

Betsoft

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.693.500.00 USD

Subiect

Filme, bani/milioane, mafie

The Slotfather Part II

Slotfather Partea a II -a recenzie online

Proiectat pentru a lucra pe orice telefon mobil, tabletă sau computer, slotul online slotfather partea II poate fi savurat în orice moment al zilei, oriunde sunteți. Cu 243 de moduri de a declanșa o victorie, acest slot poate plăti unele sume serioase de bani atunci când este jucat la un cazinou cu bani reali, până la 1.210.500 de monede pe spin!

Ca în primul joc, slotfather Part II folosește o serie de personaje principale precum Fat Tony și Frankie Knuckles pentru a crea o mașină de slot ambalată bonus cu o poveste foarte interesantă. Alăturați -vă echipajului lor și veți avea șansa de a vă bucura de o serie de suplimente, de la runde bonus cinematografice și premii instantanee până la jocuri de rotiri gratuite, câștigători multiplicatori, respins și multe altele.

Slotul slotfather Partea II controlează și configurarea slotului

Primul tău pas către cercul interior al familiei mafiei începe prin a -ți stabili miza. Slotul vă oferă două controale ușor de utilizat pe partea stângă a ecranului pentru a vă regla pariul, unul pentru variația dimensiunii monedei și unul pentru variația multiplicatorului de nivel de pariu. Există cu adevărat o gamă largă de pariuri pe care le puteți face pe acest joc, de la o miză de până la 0.25 de credite pe rotire la un pariu ridicat de 125 de credite și oriunde între ele.

Odată ce apăsați butonul Spin pentru a începe să vă jucați, va fi până la zece simboluri diferite pentru a vă oferi un câștig, toate având plăți în monede care cresc proporțional cu multiplicatorul de nivel de pariu. Dacă jucați pentru bani reali cu primul nivel de pariu, premiile vor începe de la 2 monede și vor merge până la 300 de monede pe secvență. Jucând pe al cincilea nivel de pariu, pe de altă parte, veți putea primi plăți care variază de la 10 monede la 1.500 de monede în schimb. Și ceea ce este neobișnuit este că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la liniile de plată atunci când jucați, deoarece slotul vă oferă în schimb mecanici de 243 de căi.

La fel ca primul joc, partea a II -a slotfather poate fi savurată pe tablete și smartphone -uri de către punterii cărora le place să joace din mers. Puteți juca slotul pe o varietate de dispozitive iOS și Android, inclusiv telefoane mai vechi. Apăsați controlul Spin pentru a începe imediat când utilizați un telefon sau introduceți mai întâi meniul din stânga sus pentru a alege pariul și activarea modului de redare automată.

Caracteristicile jocului Slotfather Partea II și bonus

Dacă nu ați mai jucat cu 243 de căi de sloturi, slotfather Partea a II-a plătește atunci când aliniați cel puțin trei din aceleași simboluri într-o secvență pe trei sau mai multe tambururi adiacente. Dar, din moment ce jocul plătește doar de la stânga la dreapta, secvențele tale vor trebui să înceapă la prima mulinetă din stânga pentru a putea declanșa un premiu. Orice câștig pe care îl colectați poate fi, de asemenea, dublat imediat folosind funcția de dublu-sus a slotului. Puteți activa această caracteristică lovind butonul"Double Up / 2x" după un câștig pentru a juca întreaga plată sau 50% din acesta pe o simplă aruncare de monede.

Unele dintre cele mai profitabile simboluri pe care le puteți colecta în timp ce jucați pentru bani reali sunt cei trei gangsteri: Tony, Frankie și Sammy. Aceste simboluri apar ca simboluri 3x1 și nu numai că plătesc premii de până la 175 de monede, dar declanșează și două caracteristici diferite. Dacă două dintre aceleași simboluri gangster apar pe deplin în vedere, vor declanșa un respin liber cu simbolurile gangsterului rămânând lipicioase. Și dacă primiți trei dintre aceiași gangsteri pe ecran, veți câștiga acces la unul dintre cele trei jocuri bonus. În toate cele trei jocuri, va trebui să vă colectați tăierea din afacerile mafiei din oraș, diferența fiind că fiecare gangster declanșează un joc de volatilitate diferită (scăzut, mediu și mare).

Iar bonusul final pe care îl puteți obține în slotfather Partea a II -a este jocul Bonus pentru rotiri gratuite. Această caracteristică este declanșată de trei sau mai multe simboluri de împrăștiere a camioanelor în orice poziție de pe ecran. Colectând camioane, puteți câștiga până la 20 de rotiri gratuite, fiecare dintre acestea fiind jucat cu un multiplicator de plată de 2x. Și cea mai bună parte este că slotul vă va acorda și o plată instantanee în numerar la sfârșitul rotirilor gratuite, oferindu -vă și mai multe premii gratuite pentru a vă completa soldul.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă vă plac sloturile creative cu o poveste minunată și premii grozave, slotfather Part II este jocul dvs. Oferind o întreagă selecție de bonusuri, plus o prezentare captivantă, acest slot poate fi o alegere interesantă pentru orice fan al jocurilor de 243 de căi, mai ales atunci când considerați că există premii de până la 1.210.500 de monede care trebuie câștigate atunci când jucați în numerar real. Volatilitatea medie a slotului sugerează că plățile vin suficient de frecvent pentru a nu te expune la un risc mare, deși raportul de succes ridicat sugerează că veți vedea plăți mai mici mult mai frecvent decât câștigurile mari.

În mod alternativ, dacă doriți jocuri mai riscante care sunt cunoscute pentru a plăti mai bine, puteți găsi o serie de sloturi volatile online cu o temă similară inspirată de Mafia. NetentKings of Chicago este un hibrid interesant de poker/slot, cu un joc de mare varianță și jocuri bonus de rotiri gratuite, în timp ce Fugaso'S cosa nostra vă oferă o experiență mai standard de slot cu Wilds în expansiune, un joc dublu-up și un jackpot progresiv pe trei niveluri. Găsiți și mai multe sloturi de top mafiote vizitând unele dintre cazinourile noastre enumerate și obțineți -vă un bonus frumos după ce vă înscrieți la un cont de jucător.

Partenerii cazinoului