Thunderstruck Ii Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.65%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, acțiune/aventură, mitologie norvegiană

Thunderstruck Ii

thunderstruck ii Recenzie slot online

Unul din MicrogamingCele mai populare jocuri de sloturi, thunderstruck ii slotul câștigă asupra jucătorilor încă de când a fost lansat pentru prima dată. Inspirat de mitologia norvegiană și legendele lui Thor și Loki, acest joc de cazino mobil-mobile vă oferă un joc de varianță medie, limite de pariuri scăzute și un 96 foarte solid.65% RTP. Cu bonusuri progresive pentru preluare, 243 de moduri de a câștiga și premii masive care pot atinge 2.400.000 de monede pe pariu, thunderstruck ii de Microgaming este un joc care este foarte greu de rezistat.

Ceea ce face ca acest slot să fie atractiv nu este doar mecanica sa specială, ci și numeroasele sale caracteristici bonus. Câștigă multiplicatori și caracteristici sălbatice aleatorii vă vor asigura că veți obține recompense adecvate în timpul jocului de bază, în timp ce patru tipuri de bonusuri de rotiri gratuite cu o tonă de suplimente adăugate vă vor oferi șansa de a vă apropia de acel premiu jackpot atractiv. Aflați totul despre caracteristicile și premiile suplimentare ale thunderstruck ii Slot Machine Când citiți recenzia noastră minuțioasă de mai jos și pregătiți -vă pentru unele câștiguri electrizante.

thunderstruck ii Controluri și configurarea sloturilor

Un slot foarte simplu de jucat, thunderstruck ii poate fi savurat de orice jucător, oricât de experimentați ar fi. Cu un pariu fix de 30 de monede, minimul pe care îl puteți cheltui într -o rundă în timp ce jucați cu numerar real este de doar 0.30 de credite (0.01 pe monedă), în ciuda jocului care vă oferă un total de 243 de linii de câștig. Pariuri mai mari sunt, de asemenea, posibile, deși nu prea mari, deoarece pariul maxim este stabilit la doar 15 credite pe rundă (0.05 pe monedă x 30 monede x 10 nivel de pariu).

Înainte de a începe să joci, poate doriți să accesați plata jocului din meniul din colțul din stânga sus pentru a verifica toate premiile disponibile. Slotul folosește 12 simboluri care sunt împărțite în șase simboluri cu carduri cu plată mică și șase pictograme de imagine care plătesc recompense mai bune. Simbolurile cardului pot plăti între 5 și 150 de monede la primul nivel de pariu și până la 1.500 de monede la nivelul 10. Pictogramele de imagine oferă recompense mai mari, care încep de la 15 monede pe secvență și merg până la 10.000 de monede atunci când se joacă cu cel mai mare nivel de pariu. Și datorită mecanicii speciale din joc, veți primi sute de moduri de a declanșa oricare dintre aceste victorii în fiecare rundă nouă.

thunderstruck ii Poate fi jucat și pe dispozitivele mobile Android și iOS de către jucătorii care preferă jocurile de noroc din mers. Slotul funcționează excelent pe aproape toate modelele de smartphone -uri și tablete compatibile cu HTML5 și oferă același aspect al ecranului și controale atât pe dispozitive desktop, cât și pe dispozitive mobile.

thunderstruck ii Caracteristici de joc și bonus

Ca toate mașinile cu sloturi cu 243 de căi, thunderstruck ii slotul nu folosește linii de plată. În schimb, jocul plătește premii ori de câte ori sunt colectate trei sau mai multe simboluri potrivite pe trei sau mai multe linii de plată adiacente, indiferent de poziția lor. Singura excepție de la această regulă este simbolul de împrăștiere a bonusului, care poate declanșa câștiguri și jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite, chiar dacă este colectat pe tambururi non-adjacente.

Un alt simbol special pe care îl caracterizează jocul este simbolul Wild Logo, care poate înlocui toate simbolurile disponibile de la platabil (în afară de împrăștiere) pentru a vă plăti. De asemenea, The Wild poate dubla orice plată pe care o declanșează, dar și cele mai mari premii din slot atunci când nu înlocuiește, până la 10.000 de monede pe secvență. Și când nu există suficiente simboluri sălbatice pe ecran pentru a vă aduce câteva plăți bune, thunderstruck ii Slotul poate, de asemenea, să -și activeze la întâmplare bonusul Wildstorm și să se întoarcă până la cinci tamburi pe ecran în sălbăticie.

Chiar și mai bine decât caracteristica Wildstorm este jocul de bonus Progresiv Free Rypins, care poate fi activat prin colectarea a cel puțin trei simboluri de împrăștiere. Trei-cinci dintre Scatters vă oferă un bonus la primul nivel de 10 rotiri gratuite, plus un premiu în bani de până la 200x participarea dvs. (60.000 de monede). Bonusul la primul nivel, numit Valkyrie Free Spins, este disponibil la primele patru declanșări și se joacă cu multiplicatori 5x pentru premiile dvs. Declanșați rotirile gratuite pentru a cincea oară și puteți progresa spre bonusul Loki, unde vă sunt oferite 15 rotiri gratuite și o caracteristică specială de transformare sălbatică. Și dacă deblocați rotirile gratuite pentru a 10 -a sau a 15 -a oară, veți ajunge la recompense și mai mari de rotiri gratuite (până la 25 de rotiri gratuite), dar și funcții suplimentare, cum ar fi role de rulare și multiplicatori de premii mai bune.

Caracteristici de slot

Concluzie

Există un motiv pentru care thunderstruck ii este încă unul dintre cei mai iubiți Microgaming sloturi. Prin proiectarea unui joc distractiv cu o volatilitate medie, limitele de pariere potrivite pentru toți și câteva oportunități de plată uimitoare, Microgaming a reușit să creeze un slot care să apeleze la oricine. Indiferent dacă vă plac jocurile accesibile, cu o mulțime de bonusuri sau căutați un slot modern care vă va răsplăti sesiunea lungă cu câștiguri mari, thunderstruck ii Va fi un meci minunat în orice fel. Cu un 96.65% RTP și premii de până la 2.400.000 de monede, acest slot este, fără îndoială, una dintre cele mai bune alegeri de luat în considerare atunci când joci cu bani reali.

Cu toate acestea, dacă sunteți mai mult în jocuri de mare varianță care vă oferă plăți mai mari cu o doză suplimentară de risc, puteți consulta și unele dintre mașinile volatile ale studioului. Break Da Bank din nou este unul dintre cele mai mari hituri ale studioului, oferindu -vă limite similare de pariuri și un bonus de rotiri gratuite cu multiplicatori 5x. Și pentru ceva mai răsplătitor la un cazinou online, puteți încerca în schimb mega moolah ISIS care nu numai că vă oferă plăți mari sălbatice și rotiri gratuite cu multiplicatori, ci și patru jackpot -uri progresive, dintre care cel mai mare a plătit multe premii uimitoare până acum.

Partenerii cazinoului