Slotul De Gheare De Tigru

Betsoft

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.16%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

800.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie

Tiger's Claw

Tiger's Claw Online Slot Review

Proiectat pentru a juca pe orice dispozitiv, mobil, tabletă sau laptop, Tiger's Claw poate fi savurat chiar și la mutarea pentru a banca unele premii serioase în numerar. Cu 720 de modalități de a câștiga și plăți de până la 5.000 de monede pe secvență, puteți colecta ambele moduri, acest slot este capabil să plătească premii până la 800.000 de monede masive pe spin!

În loc să se bazeze doar pe o caracteristică atractivă, cum ar fi numeroasele sale linii de câștig, Tiger's Claw aruncă și unele bonusuri atractive pentru a face lucrurile și mai interesante. Joacă -te pentru numerar real și poți câștiga mai mult pentru banii tăi, câștigând bonusuri de până la 96 de rotiri gratuite, plus câteva plăți de împrăștiere suplimentare care se înmulțesc față de pariul total.

Cum să joci slotul online cu ghearele tigrului

În ciuda faptului că apare altfel, gheara lui Tiger este într -adevăr simplă de jucat. Controalele de pariu ușor de utilizat din stânga dvs. sunt acolo pentru a vă permite să alegeți dimensiunea preferată a monedei și să vă permită să pariați până la cinci monede pe rundă, în timp ce toate controalele de rotire pot fi găsite în dreapta dvs. Deoarece slotul percepe un pariu fix de 50 de monede pentru a vă oferi 720 de moduri de a câștiga bani, pariul de început este stabilit la 0.50 de credite pe rotire, în timp ce pariul maxim este de 250 de credite mari.

Deoarece nu există linii de plată aici, nu va trebui să vă faceți griji dacă simbolurile dvs. urmează sau nu orice traseu. Paytable -ul constă din nouă simboluri diferite, toate având plăți în monede care cresc mai multe monede pe spin pariți. Cu o singură monedă, puteți colecta premii care variază între 5 și 1.000 de monede pe secvență atunci când jucați pe un site de top online. Cu toate acestea, dacă utilizați cinci monede în timp ce jucați pentru bani reali, veți primi plăți care ajung până la 5.000 de monede pentru cinci simboluri potrivite. Și ceea ce este și mai bine este că slotul oferă plăți în ambele direcții, spre deosebire de majoritatea sloturilor online, oferindu-vă mai multe șanse să declanșați premii decât un joc de la stânga la dreapta.

Desigur, ca la fiecare nou joc de sloturi din Betsoft, Claw -ul Tigerului poate fi de asemenea savurat pe toate dispozitivele mobile iOS sau Android, inclusiv modele mai vechi de smartphone. Obțineți aceeași experiență de joc atunci când jucați din mers, inclusiv unele controale de joc auto încorporate. Și un alt plus este că slotul mobil poate fi redat atât în modul peisaj, cât și în modul portret pentru a se potrivi perfect cu ecranul dispozitivului.

Caracteristici Tiger's Claw și rotiri gratuite

Pentru a câștiga o plată în acest joc, va trebui să formați o secvență de trei sau mai multe simboluri potrivite pe trei sau mai multe tambururi adiacente, indiferent de locația sau direcția lor. Cele mai profitabile simboluri pe care le puteți colecta sunt tigrul, vulturul și the mask Pe măsură ce plătesc cele mai mari premii atunci când joci pentru bani reali. A ajuta să vă completați secvențele câștigătoare și să obțineți plăți mai bune este simbolul sălbatic, care apare pe tambururi două-patru și înlocuiește toate pictogramele, în afară de celelalte simboluri bonus.

Slotul are doar două pictograme bonus suplimentare: simbolul împrăștiat și simbolul rotirilor libere. Simbolul împrăștiat poate plăti premii de până la 50x pariul dvs. total oriunde pe ecran, în timp ce simbolul rotirilor libere poate declanșa doar jocuri bonus de rotiri gratuite. Pentru fiecare cinci dintre simbolurile de rotiri gratuite pe care le colectați pe cinci tambururi individuale, puteți câștiga singur un premiu de 1x pariul dvs. total, plus 8 rotiri gratuite. Cu toate diferitele poziții de pe ecran, aveți șansa de a obține până la 96 de rotiri gratuite pe un singur spin plus un premiu de 12x pata dvs. totală. Bonusurile de rotiri gratuite pot fi, de asemenea, declanșate din nou odată ce încep să câștige până la maximum 240 de rotiri bonus.

Iar ultima caracteristică suplimentară pe care o puteți obține în acest slot Machine este jocul bonus dublu-up. Acest joc devine disponibil după fiecare victorie și poate fi accesat apăsând butonul"Double Up" din dreapta ta. Ceea ce face această caracteristică este să vă permiteți să vă jucați premiile (sau 50% din ele) pe un joc de monede. Pierdeți totuși moneda și vă veți pierde plata.

Caracteristici de slot

Tiger's Claw Verdict și sloturi online similare

Tiger's Claw de Betsoft este un joc pentru orice fan al sloturilor moderne care nu se gândește să -și asume un risc de a câștiga premii mai mari. Cu ambele căi de plată și bonusuri de până la 240 de rotiri gratuite pentru bonusuri, cu siguranță trebuie să se facă bani buni pe slot în timp ce jucați în numerar real. Combinați caracteristicile potrivite cu simbolurile potrivite și puteți câștiga până la 800.000 de monede într -o singură rundă. Rata scăzută de succes sugerează cu siguranță că aceste plăți mari sunt posibile, deși nu vor fi fără un risc semnificativ, deoarece, până la urmă, acesta este încă un joc de sloturi cu varianță mare.

Dacă nu sunteți fan al sloturilor riscante și ar prefera să jucați un joc mai echilibrat, Betsoft are câteva sloturi cu volatilitate medie care, de asemenea, oferă mai multe modalități de a câștiga în care s-ar putea să fii mai interesat. Ia -o pe fa fa twins Slot pentru un joc de 243 de căi, cu premii la fel de mari și o caracteristică Twin Tamburs sau încercați Slotfather II pentru un slot inspirat de mafie, care oferă 243 de căi, mai multe jocuri bonus și plăți de până la 1.210.500 de credite. Veți găsi aceste sloturi și multe altele pe orice site de pe lista noastră de cazinouri online de top.

Partenerii cazinoului