Tiki Wonders Slot

Netent

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Netent

RTP

93.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

10.000.00 USD

Subiect

Animale, hrană, insulă tropicală

Tiki Wonders

tiki wonders Revizuire

Netent sunt cunoscute pentru jocuri extravagante, dar a fost un vechi favorit care a făcut titlurile după ce un jucător norvegian a câștigat mare. Domnul. Nilson de la Oslo a perusut gama de sloturi a furnizorului de pe Leo Vegas Casino și a decis să aibă un punct tiki wonders: A Netent slot care a fost trecut cu vederea recent în favoarea graficelor 3D fanteziste ale versiunilor recente precum Gonzo's Quest și Jack and the Beanstalk. Cu toate acestea, mutarea a fost plătită ca MR. Nilson a câștigat marea jackpot progresivă, cu 830.000 de euro.

Despre tiki wonders Joc de sloturi

Principala lecție pentru spinner -uri shrewd să învețe de la MR. Norocul lui Nilson este că este vorba despre cum joacă slotul, nu despre ceea ce spun graficele. Și tocmai de aceea tiki wonders rămâne un slot de jackpot progresiv de top, chiar și la ani de la lansare. Sentimentul general al jocului este nespectacular, dar totuși plăcut, funcțional și distractiv. Vibrația hawaiană este realizată ușor cu un fundal de plajă, însoțit de sunetul valurilor care se scurge. Pictogramele tematice de vacanță pe plajă variază de la delfini și țestoase la daiquiris și alte cocktail-uri delicioase, garantate pentru a vă oferi un zumzet.

Cu jucătorii capabili să joace între unul și 30 de linii, pariază 0 GBP.01 la 0 £ 0.50 pe linie, jocul oferă multă flexibilitate în modul în care este jucat. Puteți paria până la 4 monede pe linie. Jucătorii pot folosi butonul de pariu maxim la îndemână pentru a paria maxim 60 de lire sterline pentru a profita la maximum de fiecare rotire.

Caracteristici, speciale și simboluri

În ceea ce privește caracteristicile, tiki wonders slotul are suficient pentru a vă distra. Jackpot -ul standard plătește 10.000 de monede și există două jackpot -uri progresive pentru Grabs: The Wonder Jackpot, care se afla la 4.200 de lire sterline la momentul scrierii, și Mega Wonder Jackpot, 16.811 lire sterline. Deci, există bani serioși pentru apucături.

Există, de asemenea, o mulțime de oferte, în timp ce jucătorii se opresc pentru acea mare victorie evazivă. Simbolul sălbatic înlocuiește toate simbolurile, cu excepția jackpot -urilor și a împrăștierii, care lansează 10 rotiri libere atunci când trei terenuri pe tambururi. Aterizarea a Patru Scators vă va oferi 20 de rotiri gratuite, în timp ce aterizarea cinci vă va recompensa cu 30 de rotiri gratuite. Rotirile gratuite nu pot fi retrase, cu toate acestea, fiecare victorie plătește 3x. Este demn de remarcat faptul că cel mai mare câștig pe linie de pariu activ este plătit și toate câștigurile plătesc de la stânga la dreapta, cu excepția Jackpot și Scatter Wins.

Când se joacă tiki wonders Nu vă așteptați ca niciun surfer 3D să se învârtă pentru a face jazz -ul de joc cu antice animate, dar așteptați -vă la o experiență rapidă și receptivă a jocurilor cu o rată de salarizare decentă (93.2%) și unele jackpot -uri progresive impresionante pe care le vizează. În total, acest slot este perfect pentru jucătorii care doresc să se bucure de un joc distractiv și simplu, cu recompense mari.

Verificați mai jos sloturile de jackpot progresive mai jos

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului