Toki Time Slot

Thunderkick

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

97.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

113.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Magic, ciudat/ciudat

Toki Time

Thunderkick toki time Revizuirea sloturilor

Bine ați venit în Țara Magică a Tokisului, unde culorile strălucitoare, muzica arcade distractivă și recompensele mari în numerar sunt amestecate împreună pentru a vă oferi o experiență neobișnuită de cazinou online.

Similar cu slotul de vitrare al studioului, toki time de Thunderkick prezintă atât mecanici speciali, care vă permit să revendicați premii în orice fel, cât și în extinderea simbolurilor sălbatice care au potențialul de a declanșa unele respingeri bonus. Disponibil pentru a juca atât pe mobil, cât și pe desktop, acest slot distractiv împachetează un pumn datorită RTP -ului relativ ridicat și a plății maxime.

Cum să joci toki time slot

Una dintre principalele caracteristici ale ThunderkickJocurile sunt că sunt ușor de jucat și toki time slotul o dovedește cu siguranță. Această mașină online vă oferă doar trei controale pe care le puteți folosi pentru a vă juca, unul pentru pariul dvs. și două pentru controlul rotirilor. Începeți folosind butonul CIP pentru a selecta un pariu între 0.10 credite și 100 de credite pe rundă. După ce ați terminat de ajustat miza, trebuie doar să apăsați automobilele de joc auto sau de rotire manuală pentru a începe să câștigați bani reali la cele mai bune cazinouri online.

În joc există doar 11 linii de plată fixe și opt simboluri plătitoare, ceea ce face mai ușor să rămâi pe cale cu câștigurile tale. Pentru a vizualiza liniile de câștig, dar vedeți și ce fel de premii puteți obține, apăsați butonul din colțul din stânga jos pentru a găsi plata de plată. Deoarece slotul arată întotdeauna plățile în credite, premiile enumerate în platabil vor varia în funcție de pariul dvs. Plățile variază de la 0.20x până la 3x pariul dvs. pe secvență cu simbolurile cu salarii mici și acestea urcă până la 24x pariul dvs. pentru pictograma cu cea mai mare rang. Și din moment ce aveți o mecanică specială de ambele depuneri în joc, nu numai că veți obține o frecvență mai bună, dar veți ajunge să colectați dublul banilor cu orice secvență de cinci ani pe care o obțineți.

Dacă doriți să utilizați dispozitivul mobil pentru a reda toki time, Acest joc de cazinou online este oferit și într-o versiune optimizată pentru mobil, care poate fi savurată atât de utilizatorii iOS, cât și de Android. Slotul mobil este echipat cu aceleași controale de cip și rotire, inclusiv funcția de redare automată, dar butoanele sunt poziționate diferit pentru a juca mai ușor.

toki time Caracteristici și bonusuri

toki time este unul dintre cele mai ușoare jocuri din ThunderkickColecția pe care o puteți juca pentru bani reali online. Acest slot vă va plăti un premiu oricând o secvență de cel puțin trei pictograme potrivite pe o linie de plată desemnată. Datorită mecanicii ambelor drumuri, puteți declanșa plăți colectând secvențe atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. În acest fel, orice secvență cu cinci simboluri care este colectată pe o linie de plată poate plăti premii duble, oferindu-vă o plată maximă de 48x pariul dvs. (2 x 24x) pe secvență.

În afară de ambele mecanici, toki time Slot are, de asemenea, un simbol sălbatic în expansiune care vă poate oferi șansa de a banca mai mult de câteva premii bonus în timpul oricărei runde pe care le jucați. Acest simbol special poate apărea doar pe tambururi două și patru unde se va extinde pentru a umple întreaga tambur cu sălbăticie. Așa cum o fac toate sălbăticia, aceste pictograme vor înlocui toate simbolurile din plata pentru a vă ajuta să formați una sau mai multe secvențe câștigătoare.

Dacă tamburul sălbatic extins vă ajută să declanșați orice plată, va începe automat funcția de respinare a bonusului gratuit. Această caracteristică vă oferă un respin gratuit în timpul căruia tamburul sălbatic va rămâne blocat în poziția sa, în timp ce celelalte tambururi vor fi rotite din nou. Respectul poate continua atât timp cât se declanșează noi plăți după care va dispărea tamburul sălbatic de pe ecran.

Caracteristici de slot

toki time Câștig maxim, RTP și volatilitate

toki time este o mașină de slot cu varianță medie foarte simplă, cu o prezentare distractivă, bonusuri de bază și premii bune ascunse în tamburele sale. Ca atare, acest slot va vorbi cu orice jucător care caută un joc de cazinou distractiv care să poată plăti bine, dar unul care nu este la fel de riscant de a juca. Cu un RTP atractiv de 97.1% și o rată de lovire bună (24.6%), toki time Vă va oferi o sesiune de bani reali bine echilibrați de care vă puteți bucura pe orice tip de dispozitiv pe care îl doriți. Joacă -te cu pariuri mai mici pentru a te bucura de premii de până la 1.130 x Miza ta sau pariați maximul pentru o șansă de a câștiga până la 113.000 de credite pe un singur pariu.

toki time Verdictul final și jocuri similare

În mod alternativ, dacă sunteți un fan al jocurilor de cazino mai riscante care ascund plăți mai mari, veți găsi mai mult de câteva sloturi atractive din Thunderkick care oferă joc de mare varianță. Vă recomandăm să verificați pink elephants slot machine care vă oferă jocuri de rotiri gratuite, 4.096 linii de câștig și o victorie maximă de 820.000 de credite. Sau dacă vrei ceva la fel de ciudat ca toki time, Puteți încerca birds on a wire În schimb, slot - un joc care prezintă tambururi în cascadă, multiplicatori de plată și un jackpot de 9.000x pariul dvs. (900.000 de credite).

De asemenea, puteți face o vizită la unele dintre cele mai bine cotate Thunderkick cazinouri în care veți ajunge să descoperiți toate jocurile din acest studio și să revendicați un bonus bun de bun venit pentru a cheltui pe sloturile preferate.

Partenerii cazinoului