Tokidoki Lucky Town Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Fantasy, asiatic, ciudat/ciudat

Tokidoki Lucky Town

tokidoki lucky town Recenzie slot online

Bazat în jurul celebrului gamă de îmbrăcăminte și accesorii japoneze, tokidoki lucky town slot din IGT este umplut cu personaje de desene animate colorate. Probabil că veți recunoaște unele dintre ele, pe măsură ce apar pe antrenori, pungi, tricouri și papetărie în întreaga lume.

Dar nu va trebui să fiți un fan al acestor creații de desene animate ciudate pentru a vă bucura de tokidoki lucky town jocuri mecanice. Acesta este un joc cu 5 tamburi încrucișate de 40 de linii de plată. O caracteristică de dezvăluire a tamburului unic poate duce la upgrade -uri de simboluri, la multiplicatori câștigați, la extinderea simbolurilor sălbatice sau la sălbăticie suplimentară.

Fiecare dintre aceste recompense este înmânat de un personaj de desene animate diferit, dar chiar și în jocurile de bază, veți descoperi multiplicatori câștigați și multe altele.

Mixul unui brand popular, design nebun și caracteristici speciale s -au combinat pentru a face tokidoki lucky town slot un hit uriaș pentru IGT. Din fericire, nici nu va trebui să mergi departe pentru a -l juca, deoarece unii dintre cazinourile noastre online preferate poartă IGT gamă. Poți juca tokidoki lucky town slot din IGT Pe dvs. PC, iOS sau Android Mobile Dispozitive.

Dacă vă place designul neplăcut, culorile strălucitoare și caracteristicile interesante, atunci citiți recenzia noastră, apoi jucați tokidoki lucky town Și vedeți ce recompense puteți revendica din acest slot influențat de anime.

tokidoki lucky town Controluri și configurarea sloturilor

Puteți juca acest joc în câteva secunde de la încărcarea acestuia. Este atât de ușor încât, chiar dacă nu aveți experiență în sloturi, trebuie să vă faceți griji. Decideți cât de mult doriți să pariați pe fiecare rotație a tambururilor făcând clic pe butoanele Plus și minus și sunteți gata.

Opțiunile variază de la doar 0.60 până la 12.00 pe rotire, ceea ce s -ar putea să nu fie suficient pentru rolele mari, dar ar trebui să fie destule pentru majoritatea dintre noi pe bugete mai modeste. Te joci cu 60 de monede, care acoperă cele 40 de linii, cu cele 20 de plus necesare datorită varietății uriașe de caracteristici suplimentare și a potențialului câștigător din tambur.

Dacă doriți să vă ajustați miza între rotiri pentru a urma o strategie, tokidoki lucky town slot din IGT Să schimbați pariul de câte ori doriți.

Alte butoane activează rotiri automate care pot rula de până la 50 de ori, oferindu -vă șansa de a vă odihni, deoarece software -ul lucrează. O opțiune utilă care este comună cu mobil compatibil IGT Sloturile este că puteți varia calitatea grafică. Menține jocul neted și fiabil, chiar și peste o conexiune slabă.

Asigurați -vă că priviți la plata tokidoki lucky town slot înainte de a juca pentru numerar real. Listează cât de mult plătesc diferitele simboluri atunci când aterizați pe cele care se potrivesc pe o linie din partea stângă. Un buton de sub tambururi deschide tabelul și veți vedea, de asemenea, cum funcționează caracteristica de dezvăluire a tamburului special.

tokidoki lucky town Caracteristici de joc și bonus

tokidoki lucky town Folosește culori primare strălucitoare, deci fie că joci acest slot fierbinte pe un computer desktop, iOS sau Android Mobile, se remarcă de pe ecran. O coloană sonoră ciudată și minunată însoțește jocul, adăugându -se la stilul de desene animate.

Ca multe alte jocuri, tokidoki lucky town folosește pictogramele cărții de joc 10 până la A ca simboluri cu valoare inferioară. Acestea sunt la fel de colorate ca restul jocului, așa că se potrivesc perfect.

S -ar putea să știți numele personajelor ciudate care returnează premii mai mari, dar nu, așa că vă vom spune doar că un lucru de ursuleț, cineva îmbrăcat ca un cactus, altcineva într -o ținută de vacă și un unicorn psihedelic toate toate apărea.

Cel mai valoros simbol este o inimă și o încrucișare de tip pirat, care plătește până la 500x pariul dvs. de linie. Acesta este, de asemenea, un simbol sălbatic, capabil să acționeze ca alții, se așteaptă la o versiune galbenă a aceluiași simbol care dublează câștigurile atunci când înlocuiește și completează o combinație.

Bonusul de dezvăluire a tamburului este la fel de unic ca designul și numele tokidoki lucky town jocuri mecanice. Dacă vedeți că apare o înregistrare de vinil pe tamburul din dreapta, mâinile de desene animate verzi apar de sus, schimbând tambururile spre stânga. Acest lucru descoperă un nou tambur care prezintă diferite personaje pe ea și câștigați bonusuri în funcție de cine apare.

Tamburele s -ar putea schimba o singură dată sau de până la 5 ori, fiecare dezvăluire adăugând noi funcții. Paytable dă nume de caractere, astfel încât să vă putem spune că la prima dezvăluire, Carmellia se transformă până la 3 simboluri aleatorii, Wild and Truffle Boost câștigă între 2x și 15x pe al doilea.

Punk Unicorn Pogo va transforma cele 2 tamburi la stânga lui pe deplin sălbatică pe orice a treia dezvăluire și latte the lapte carton premiile câștigă multiplicatori de până la 10x miza. Dacă obțineți o dezvăluire a cincea și finală, toate simbolurile personajelor de pe mulinete se transformă în sălbăticie în plus.

Caracteristici de slot

Concluzie

tokidoki lucky town nu va fi pentru toată lumea. Cu siguranță este ciudat și probabil minunat, dar chiar dacă nu vă place stilul, tamburul dezvăluie bonusurile încă merită să joace. Este un slot de volatilitate medie, așa că ar trebui să vedeți rotiri câștigătoare destul de des și RTP de 96.2% este o medie generoasă.

Acesta nu este singurul slot din IGT Cu un stil distractiv, de desene animate. Aruncăm o privire la balloonies, care vede simbolurile balonului animalelor plutind și apărând atunci când formează combinații câștigătoare. Acest lucru duce la creșterea noilor simboluri pentru a umple spațiile, ceea ce poate duce la câștiguri suplimentare. Este livrat cu simboluri sălbatice și o caracteristică pop un balon cu premii instantanee în numerar.

Dacă doriți niște aventuri animate, jucați balloonies si tokidoki lucky town slot din IGT la unele dintre cele mai bune site -uri de sloturi online. Cele prezentate pe această pagină vă oferă cele mai calde primi.

Partenerii cazinoului